Μήνυμα στις 16/4/2015 στις 12:45 @Sex
Γεια σου..κοιταξε και εγω πριν 2 χρονια οταν ηταν να παω πρωτη λυκειου μας εδωσαν χαρτι για γιατρο και ανησυχησα ιδιαιτερα μπορω ν σου πω γτ ακουγα σαν κ σενα οτι πρεπει να γδυθουμε στ γιατρο και τα σχετικα..λοιπον σε μενα δν εγινε τπτ απο ολα αυτα! μια απλη εξεταση τ βσκ κ σ κανενα 10 λεπτο ειχα φυγει..ουτε ρουχα μ ζητησε ν βγαλω τπτ! κ σ φιλους π ρωτησα τ ιδιο εγινε! μην σε απασχολει αυτο γ κανενα λογο! :) Πήγαινε στο θέμα: αγχος - γιατρος
Μήνυμα στις 14/4/2015 στις 12:06 @Διάφορα
καλημερα παοδια και χρονια πολλα! ειμαι καινουριος εδω στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω για ενα θεμα π με απασχολει ιδιαιτερα..φετος δινω οπως καταλαβαινετε κ απο τον τιτλο πανελληνιες..ειμαι θεωρητικη..αλλα δεν μου αρεσει καμια σχολη απο αυτο τ πεδιο και γενικα τα εκπειδευτικο συστημα! Σκεφτομαι να παω σε καποιο ιεκ γτ υπαρχουν καποιες ειδικοτητες εκει π με ενδιαφερουν αρκετα! Η ερωτηση μου ειναι..να παω σε ιεκ αξιζει? η να παω στην σχολη που επροκειτο ενδεχομενως να περασω? Συγνωμη αν σασ κουρασα..
Πήγαινε στο θέμα: πανελληνιες εξετασεις
Μήνυμα στις 14/4/2015 στις 11:59 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ειναι αναλογα την περισταση και τον τροπο που στο εκανε ρε φιλε..αν για παραδειγμα αυτος π στο εκανε ειστε φιλοι κολλητοι τοτε δεν τρεχει απολυτως τιποτα γτ με τους κολλητους μας δεν υπαρχει ντροπη..τωρα αν στο εκανε ενας αλλος στο κουτουρου τοτε ισως και να υπαρχει προβλημα! :) αλλα ειναι οπως σ ειπα αναλογα την περισταση και κατω απο ποιες συνθηκες στο εκανε..AυταΠήγαινε στο θέμα: Απορία γύρω από το θέμα του αυνανισμού |