Μήνυμα στις 10/8/2015 στις 16:23 @Sex
Βασικά αυτός ο φίλος μου λέει λίγες βρισιες και όταν τον ρώτησα αν την παίζει είπε <<τσσ>>, δεν είπε ναι ή οχι.
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 26/7/2015 στις 14:55 @Sex
Γεια σας. Είμαι 15 χρονών και θέλω να ρωτήσω έναν φίλο μου αν την παίζει, αλλά όσοι των ρωτούσαν δεν απαντούσε και είναι πολύ κολλημένος με την εκκλησία.
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 16/4/2015 στις 19:27 @Sex
Θέλω να ρωτήσω ένα συμμαθητή μου αν την παίζει αλλά δεν ξέρω πώς και δεν θέλω να πάει να το πει σε άλλους και να με κοροϊδεύουν. Επίσης δεν νομίζω να την παίζει αν με ρωτήσει τι είναι τι να του πω και αν θέλει να του δείξω πως γίνεται; Για όσους θέλουν να ξέρουν είμαι 14 χρονών και πηγαίνω Δευτέρα Γυμνασίου.
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανίσμος
Μήνυμα στις 16/4/2015 στις 19:19 @Sex
OK ευχαριστώ αλλά θα αρχίσω να βλέπω μόνο straight πορνό
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι Gay;
Μήνυμα στις 16/4/2015 στις 16:03 @Sex
Παιδιά λίγη βοήθεια εγώ δεν πολληβλέπω πορνό αλλά όταν βλέπω, βλέπω πορνό με gay αλλά και με staight, όμως δεν μου αρέσουν οι άντρες. Είμαι Gay?
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι Gay;
Μήνυμα στις 14/4/2015 στις 09:13 @Sex
αν κάποιος σου την παίζει ή του την παίζεις είναι εντάξει ή είσαι π##στης. Είμαι 14 χρονών και ρωτάω γιατί κάποιος μου την έπεξε.
Πήγαινε στο θέμα: Απορία γύρω από το θέμα του αυνανισμού
Μήνυμα στις 13/4/2015 στις 18:50 @Sex
κάποιες φορές όταν παίζω μούτσο,δηλαδή όταν την παίζω όταν πάω να χύσω συγνώμη κιόλας το κρατάω δεν το αφήνω να βγει, αλλά αυτό συμβαίνει λίγες φορές. Είναι φυσιολογικό; πρέπει να το αφήνω να βγαίνει; Είμαι 14 χρονών.
Πήγαινε στο θέμα: Απορία γύρω από το θέμα του αυνανισμού! |