Μήνυμα στις 19/4/2015 στις 17:26 @Sex
Δεν χρειαζεται καν να τον ρωτησεις,η απαντηση σ αυτην την ηλικια εινα ναι σιγουρα.δεν νομιζω και να τον ρωτηεις να το μεταφερει πουθενα.επειδη δεν καταλαβα,θες απλα να μαθεις αμα την παιζει ή θες να τις παιξετε μαζι?
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανίσμος
Μήνυμα στις 19/4/2015 στις 17:23 @Sex
προσεχε λιγο τα ορθογραφικα...τελος παντων, δεν ειναιξεπαρθενιασμα αυτο,οπως αυτη σου κανει προκαταρκτικα ετσι θα κανεις κ εσυ.Ετσι κ αλλιως αμα ηταν ετσι ο καθε ενας που αυνανιζοταν θα ηταν ξεπαρθενιαμενος.Ε οτι κανει αυτη μονη της θα της το κανεις εσυ.δεν υπαρχει θεμα.ελπιζω να σου λυθηκε η απορια.Καλη συνεχεια :)
Πήγαινε στο θέμα: παρθενια και δαχτιλο....
Μήνυμα στις 19/4/2015 στις 17:16 @Sex
εγω ειμαι πρωτη λυκειου και σε βεβαιωνω οτι δεν ισχυει :) ενα απλο τσεκ απ κανει για να συμμετεχεις στην γυμναστικη.Που κολλαει το να ελεγξει τα οργανα?απο που το ακουσες?
Πήγαινε στο θέμα: Χαρτί γιατρού
Μήνυμα στις 19/4/2015 στις 17:11 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ισως να φταει επειδη ειναι η πρωτη φορα,δεν ξερω ξαναδοκιμασε και ναι αμα πονας παλι πηγαινε σε γιατρο, δεν ειναι θεμα θα σε βοηθησει,μην αγχωνεσαιΠήγαινε στο θέμα: χισια
Μήνυμα στις 19/4/2015 στις 17:06 @Sex
oκ αμα δεν τα βγαλες απ το μυαλο σου τνχ :Ρ και..βελτιωνεται καθολου;
Πήγαινε στο θέμα: περιεργο πεος!
Μήνυμα στις 11/4/2015 στις 17:26 @Sex
Αδυνατον να σε χωρησει για αυτο το πραμα...Συγγνωμη κ ολας αλλα αμα κανει τετοιο ειναι πολυ τσουλι!Και στο κατω κατω ο μεσος ορος ειναι 14 εκατοστα.Πιστεψε με δεν εχει θεμα,και αμα θες κουβεντιαστε χαλαρα για τετοια θεματα
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους και σχέση
Μήνυμα στις 11/4/2015 στις 17:24 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ειναι απλως ενα σπυρακι που βγαινει καθε τοσο,δεν υπαρχει περιπτωση να κολλησες καμια ασθενεια.Στην χειροτερη περιπτωση να βγαλεις κ εσυ κανα τετοιο σπυρακι, αλλα κ αυτο μου φαινεται δυσκολο...Ελπιζω να σε καλυψα! Μην αγχωνεσαι!Ορμα ;)Πήγαινε στο θέμα: εχω κολλησει τιποτα? σοσ
Μήνυμα στις 11/4/2015 στις 17:21 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:σωστο,γενικως δεν χρειαζεται να τρεχεις για αποτριχωση κ ολα αυτα, κοψε απλα με ψαλιδι μια στο τοσο...Ναι ενοχλουν οταν τις κοψεις τελειως και αρχισουν να ξαναβγαινουν,ειδικα αμα χρησημοποιησες ξυραφακι ή μηχανη... ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ :)Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες βοήθεια
Μήνυμα στις 11/4/2015 στις 17:17 @Sex
Πρωτα απ ολα: ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ?λεει: γεια σας με λενε___ και δεν μπορω να χυσω?!Τελος παντων,εγω στα 14νομιζω εχυσα για πρωτη φορα και ειναι γαματο συναισθημα :).Ειναι αναλογα το πως αναπτυσσεται ο οργανισμος.Αυτος πιθανον οπως κ εγω να βγαζει μονο προσπερματικα υγρα,ειναι διαφανες κ απ οσο θυμαμαι αοσμα.Απλα περιμενε και οταν ερθει η καταλληλη ωρα ΒΑΡΑΤΕΕΕΕ! ελπιζω να βοηθησα :3
Πήγαινε στο θέμα: xusia
Μήνυμα στις 11/4/2015 στις 17:08 @Sex
παιδια, πρωτα απ ολα ειμαι 16 χρονων και ο πουτσος μου ειναι 17εκατοστα (ναι καλα ειναι δεν ειναι εκει το θεμα μου)αλλα δεν θυμιζει ουτε με ουτε χωρις περιτομη.Ειναι στο κεφαλακι λιγο ανοιχτο και βγαινει προς τα εξω σε μεγεθος 20λεπτου...μπορω να το τραβηξω πισω κτλ, μπορειτε να βοηθησετε?πρωτα απ ολα καταλαβε κανεις τι εννοω? :P ευχαριστω παντος
Πήγαινε στο θέμα: περιεργο πεος! |