Μήνυμα στις 8/8/2015 στις 16:16 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια φορουσα σιδερακια οταν ημουν 13 χρονων και τα εβγαλα πρωτη λυκειου..μου ειχαν δωσει ενα μασελακι να φοραω το οποιο το φορουσα για αρκετο καιρο και επειδη ειδα οτι ηταν ισια το εβγαλα. Τωρα ειμαι 18μιση χρονων και ειδα ενα μικρο ανοιγμα στα 2 πανω δοντια το οποιο φοβαμαι οτι θα ανοιξει. Το οδοντιατρειο θα ανοιξει τελη αυγουστου γιατι πηρα τηλεφωνο. Χρειαζομαι την βοηθεια σας. Τι να κανω? Φορεσα τα παλια μασελακια που ειχα μπας και γινει κατι..Και επισης υπαρχει περιπτωση να ξαναφορεσω σιδερακια??
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στα δοντια-Βοηθεια!!!
Μήνυμα στις 4/8/2015 στις 17:24 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλε με καλυψες αλλα αν μπορεις εσυ η καποιος αλλος να μου πει απο που απο που μπορω να παρω τα εισιτηρια για το τελεφερικ και ποση εκπτωση θα μου κανουν περιπου.
Πήγαινε στο θέμα: Λυκαβηττος (Ερωτησεις)
Μήνυμα στις 4/8/2015 στις 01:34 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα παιδια. Θελω να ρωτησω μονο οσα παιδια εχουν παει και να μου απαντησετε οσο πιο αμεσα μπορειτε γιατι θα φυγω για διακοπες οπου να ναι.Θελω να παμε με κατι παιδια Λυκαβηττο αλλα δεν ξερουμε ποσο εχει το τελεφερικ κι αν αξιζει να πληρωσουμε το ποσο. Και ακομα υπαρχει καφετερια πανω? Κι αν υπαρχει ο καφες ξερετε ποσο εχει? Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Λυκαβηττος (Ερωτησεις)
Μήνυμα στις 18/7/2015 στις 19:12 @Θ. Κλημεντίνη
Μπορει καποιος να απαντησει επειδη ειναι σημαντικο??? Πήγαινε στο θέμα: Ζηλεια- Μεγαλο προβλημα
Μήνυμα στις 17/7/2015 στις 21:50 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια του ftou. Το προβλημα μου ειναι οτι ζηλευω παρααα πολυ την κοπελα μου. Απο την μια ξερω οτι ειναι πιστη αλλα βλεπω οτι της την πεφτουν αρκετοι. Οταν δεν ειμαστε μαζι για παραδειγμα θα της την πεσει καποιος στην καφετερια. Οταν βγαινει με τις φιλες τις οι φιλες τις ειναι κατι οχιες και θελουν να κανουν την κοπελα μου να γκομενιζει οπως αυτες. Το θεμα μου δεν ειναι μονο οτι ζηλευω. Αλλα ξεσπαω στην κοπελα μου και φωναζω σαν μαλακας λεγοντας της οτι κοιταει αλλους και καποια στιγμη θα γινει το κακο. Θελω και απο αγορια και απο κοπελες να μου πειτε 2 λυσεις στο προβλημα μου. Πρωτα θελω να μ πειτε ενα τροπο για να μην ζηλευω τοσο πολυ καθε φορα και να περιμενω ολη την ωρα πανω απο ενα κινητο οταν εκεινη εχει βγει. Και δευτερον θελω να μου πειτε πως να παψω πια να ειμαι τοσο εξαρτημενος απο την κοπελα μου. Δεν εννοω να την χωρισω γιατι ουτε εγω δεν το αντεχω στην ιδεα αλλα θελω να μου πειτε καποια λυση προκειμενου να μην ειμαι σαν σκυλακι και τι να κανω μαθαινω οτι της την πεφτουν. Θα εκτιμησω πολυ καθε απαντηση γιατι αυτο το προβλημα νιωθω οτι δεν θα φυγει ποτε απο μεσα μου και θα με καταστρεφει ψυχολογικα. Αντι να περναω καλα στην σχεση θα κανω σαν μαλακας ολη την ωρα. Ευχαριστω εκ των προτερων και περιμενω :) Πήγαινε στο θέμα: Ζηλεια- Μεγαλο προβλημα
Μήνυμα στις 8/7/2015 στις 23:05 @Θ. Κλημεντίνη
Πατησα Οριστικοποιηση και το εστειλα..Μπορω να το αλλαξω σιγουρα φιλε? Ειναι αναγκαιο Πήγαινε στο θέμα: Μηχανογραφικο-ΒΟΗΘΕΙΑ!
Μήνυμα στις 8/7/2015 στις 21:30 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια εγινε μια μεγαλη μαλακια και θελω γρηγορη απαντηση. Το μηχανογραφικο το συμπληρωσα λαθος μηπως γινεται να το αλλαξω και να μην οριστικοποιηθει?
Πήγαινε στο θέμα: Μηχανογραφικο-ΒΟΗΘΕΙΑ!
Μήνυμα στις 5/7/2015 στις 23:35 @Μηχανήματα
Παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα..ξαφνικα το κινητο μου δεν αναγνωριζει την καρτα SD οσες φορες κι αν την φυσηξω κι οσες φορες κι αν την βγαλω και την ξαναβαλω. Ειναι λες και δεν υπαρχει και σε αυτη την καρτα ειχα παρα πολλες φωτογραφιες και αρχεια. Βοηθηστεεεεεε!!!
Πήγαινε στο θέμα: Samsung ΚΑΡΤΑ SD
Μήνυμα στις 12/6/2015 στις 11:28 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τα χερια σου λογικα μουδιαζουν επειδη θα σφιγγεσαι. Προσπαθησε να εισαι τελειως χαλαρη και να το απολαμβανεις οσο σου κανει. Το γεγονος οτι τελειωνει πολυ γρηγορα δεν ειναι προβλημα του αγοριου. Οσο περισσοτερο του αρεσει και οσο καλυτερα το κανεις να εισαι σιγουρη οτι θα τελειωνει πιο γρηγορα. Για να σταματησει να τελειωνει γρηγορα υπαρχουν 2 επιλογες. 1: Του λες εσυ η ιδια να τραβηξει μαλακια πιο πριν ωστε να αργησει οταν του κανεις εσυ μετα στοματικο 2: Οταν παει να τελειωσει και στο λεει θα σταματας να του κανεις και θα περιμενεις λιγο ... μετα θα ξαναρχιζεις να του κανεις παλι. Κατα την γνωμη μου καλυτερα να εφαρμοσει το πρωτο που σου ειπα γιατι με το δευτερο θα καταντησει λιγακι βαρετο.Αποδεκτη αν σε καλυψψα :) Πήγαινε στο θέμα: προκαταρκτικα.
Μήνυμα στις 8/6/2015 στις 22:56 @Κλάψιμο
Πως να την προχωρησω οταν στην καθημερινοτητα μου νιωθω πλεον τοσο κενος και κοντευω να παθω καταθλιψη?
Πήγαινε στο θέμα: Τα εχασα ολα!!! |