Μήνυμα στις 9/4/2015 στις 15:59 @Sex
Ψάξε να δεις στο YouTube tutorials ή δες καμία τσόντα να μαθαίνεις ! Παντός καλό θα ειναι να δίνεις έμφαση στο κεφάλι κι αν θέλεις γλείψε ή χάιδευε τα @@! Προσπάθησε επίσης να το βάλεις όλο μέσα 🙈
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικό σε άνδρα
Μήνυμα στις 8/4/2015 στις 12:21 @Sex
Αφού ειναι μπάι θα θελει κι αυτός. Κοιτά. Ξεκινήστε να μιλάτε για τέτοια θέματα για γκόμενες και μαλακιες. Δείτε καμία τσοντουλα μαζί να ξεκινήσει ηπ τραβήξτε καμία μαλάκια μαζί και ίσως εξελιχθεί. Αν θέλεις να δοκιμάσεις κιόλας ! θα έρθει κι αυτο !
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι gay αλλα φοβάμαι
Μήνυμα στις 8/4/2015 στις 12:12 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοιτά. Ξεκινήστε να μιλάτε για τέτοια θέματα για γκόμενες και μαλακιες. Δείτε καμία τσοντουλα μαζί να ξεκινήσει ηπ τραβήξτε καμία μαλάκια μαζί και ίσως εξελιχθεί. Αν θέλεις να δοκιμάσεις κιόλας ! Απλα πρόσεξε μη σε παρασύρει ο φίλος σου. Πες οτι ειναι απλα για ΠΛΑΚΑ. Εκτός αν σου αρέσει και το συνεχίσεις. Το πιο πιθανό να εισαι μπάι. Γενικά ομως πολλά παιδιά δοκιμάζονται έτσι με φίλους ! Ποτέ δεν ξέρεις !Πήγαινε στο θέμα: Μου την έπεσε ο κολλητός μου
Μήνυμα στις 8/4/2015 στις 12:10 @Sex
Ναι ειναι φυσιολογικοτατο! Κατα τη διάρκεια του ύπνου καυλωνπυμε 2-3 φορές για να ελέγξει ο οργανισμός πως ολα ειναι σωστά ! Μην ανυσγχεις !
Πήγαινε στο θέμα: Απορια για πρωινο καυλωμα
Μήνυμα στις 8/4/2015 στις 10:20 @Sex
Ποσό χρόνων εισαι ; Συζήτησε το μαζί του αν νιώθει κι αυτός έτοιμος για τέτοια. Αλλα νομιζω αυτο θα ήταν μια εξέλιξη στη σχέση σας !
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω για να μην ξενερωσει;
Μήνυμα στις 8/4/2015 στις 10:12 @Sex
Οςο πιο πολυ αργείς να χύσεις τόσο πιο πολυ χάνεις και με περισσότερη πίεση.
Πήγαινε στο θέμα: Εξπερμάτηση
Μήνυμα στις 8/4/2015 στις 10:07 @Sex
Σιγά το πρόβλημα ! Μάλλον αργεί λιγο η ανάπτυξη του. Όλοι μετά τα δεκατρία χύνουν κανονικά. Ειναι εμα ηλικίας μην αγχώνεστε καθόλου. Σε λιγο καιρό σιγά σιγά θα ξεκινήσει. Και δε χρειάζεται να τον κοροϊδεύει κανείς. Ειναι φυσιολογικοτατο!
Πήγαινε στο θέμα: xusia
Μήνυμα στις 8/4/2015 στις 10:02 @Sex
Το κανείς πολυ γρήγορα. Εκτός του οτι εισαι λιγο μικρός. Όταν τον παίζεις προσπάθησε να εισαι αργός να το ευχαρηστιεσαι πιο πολυ. Οςο πιο πολυ το κρατάς τόσο μεγαλύτερη πίεση θα υπάρχει ;)
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με εκσπερματωση
Μήνυμα στις 8/4/2015 στις 10:00 @Sex
Είμαι 16 κι εχω παρόμοιο προβληματισμό. Ελάττωσε το γκει πορνό και βλέπε μόνο στρειτ. Το μάτι συνηθίζει. Απόφυγε το. Εγώ έτσι κανω τουλάχιστον. Πάνε και με καμία να ξεχαστείς απο τα αλλα. Αλλα ίσως εισαι και γκει δεν ξέρεις. Το πιο πιθανό ειναι πάντως να εισαι bi ;)
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι γκει;
Μήνυμα στις 8/4/2015 στις 00:41 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καλύτερα απο κοντά. Σχέση θα κανείς ! Όχι φβ! Και σιγά το φιλί ! Απλα θα τη φιλήσεις κι αν δεις οτι κάθεται κουνά τα χείλη σ ή βάλε και γλώσσα. Αν σου αρέσει ξεπέρασε την ντροπή και κάνε ο,τι θέλεις απο κοντάΠήγαινε στο θέμα: Φιλι και αγχος... |