Μήνυμα στις 25/4/2015 στις 14:12 @Κλάψιμο
Γεια σας και παλι! Λοιπον εχω αρχίσει εδω και 2 ευδομαδες ενα πρόγραμμα απο το ιντερντ που εχει διαφορες ασκησεις squats και το κανω 4-5 φορες την ευδομαδα.. Εχω παρατηρισει αρκετή διαφορα στο κατω μερος του σώματος μου και παράλληλα κανω διατροφη.. Η ερώτηση μου είναι:εγω ειμαι 'γεματουλα' αν συνεχισω να κανω αυτό το πρόγραμμα και γραμωσω το κανω μερος του σώματος μου θα φαινομαι ακομα πιο χοντρουλα; γτ λεει οτι προσθέτει και μυηκη μαζα.. Αυτο θα ειναι αντισθητικο; η θα αδυνατησουν τα ποδια μου και θα γινουν λίγο φουσκωτα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Πήγαινε στο θέμα: Squats
Μήνυμα στις 25/4/2015 στις 14:08 @Κλάψιμο
Εχεις απολυτο δικαιο.. Σε ευχαριστώ πολυ:)
Πήγαινε στο θέμα: Φιλία
Μήνυμα στις 23/4/2015 στις 22:04 @Κλάψιμο
Γεια σας και παλι! Ετοιμαστείτε να σας γραψω ολόκληρο κατεβατό.. Λοιπόν.. Εγω με την κολλητή μου γνωριζομαστε 1,5 χρονο αλλα την ήξερα απο το δημοτικο. Φετος γιναμε αχωριστες λεγαμε τα πάντα η μια στην άλλη μέχρι που εγω χρειάστηκε να μετακομίσω μίλια μακρια στην γερμανια! Και η δυο ειμασταν αποφασισμενες να κρατήσουμε την φιλια μας και υποσχεθήκαμε να μην αλλαξει τπτ μεταξυ μας οπως και γίνεται μεχρι τώρα αλλα κατι μεσα μου μου φωνάζει οτι με ξεχναει συνεχως, τι θέλω να πω αισθάνομαι οτι έχει πάρει την φιλια μας ως δεδομένο.. Εγω την στελνω πιο συχνα μνμ στο φβ και αυτη δεν λεω και αυτη μ στέλνει αλλα αισθανομαι οτι δεν νοιάζεται οσο θα έπρεπε ξερω εχει την ζωης της και εγω την ζωη μου αλλα ειλικρινά την αγαπώ και την έχω σαν αδερφη μου και κατι παραπανω.. Εκει που μιλουσαμε καθε μερα τωρα μιλαμε ανα 2 με 3 μερες τηλ καο ειδικά οταν βλεπω τσεκιν τύπου 'να εδω με το μωρο κτλπ' με μια αλλη κοπελα που κανει παρεα ζηλευω! Ξερω δεν ειναι σωστο αλλα ζηλευω.. Εχω αυτην την αίσθηση τον τελευταίο καιρο οτι εχω παψει να της λιπω και κατι αρχιζει να αλλαζει(ισως πλησιάζουν και οι μέρες για το καλοκαιρι και ανυπομονει αντι να στεναχωριεται) κρατάει επαφη μαζι μου κτλπ μου τα λέει ολα αλλα κατι οπως είπα δν μ κάθεται καλα.. Επεισης να σημιωσω πως ειμασταν μονο εμείς οι δυο ουτε η μια ούτε η αλλη ειχε αλλη παρεα γτ σχεδον κανρνας δρν μας πήγαινε στην περιοχη που ειμασταν(επαρχια δλδ) και μεχρι να φυγω ειμασταν ολο μαζι ουτε με παράτησε να πει κατσε λιγακι να ξεκοψω για να βρω παρεα και γ κάποιο χρονικό διάστημα ηταν και αυτη μονη της.. Ρε παιδιά μήπως τα παραλεω η το παρακανω και εγω; θέλω να της μιλησω αλλα προσποιουμαι οτι ολα είναι οκευ αλλα τι να της πω; σας παρακαλώ βοηθειστε με.. Ευχαριστώ πολυ και συγνώμη για το μεγαλο και κουραστικό κείμενο Πήγαινε στο θέμα: Φιλία
Μήνυμα στις 22/4/2015 στις 01:31 @Sex
Γεια σας και παλι! Είμαι 16 χρονών και τα εχω εδω και περίπου 2 μηνες με ενα παιδί που ειναι 21 χρονων..Δεν εχω προχώρησε συο κανω σεξ αλλα εχω κανει αρκετες φορες προκαταρτικα.. Η ερώτηση μου ειναι: Τι να του κανω εκτός απο τα συνηθισμένα, εχετε ιδιεα για κατι ποιο ετσι 'σπέσιαλ'? (μην μ πείτε πρωκτικό γιατι το εχω κανει μαζι του) εγω σκεφτόμουν στο να' αυνανιστω μπροστά του αλλα λεω μην δεν του άρεσει και με παρεξηγησει και μετα οπου φυγει-φυγει! Επεισης ρε παιδια τα δυο μου δάχτυλα οταβ αυνανιζομαι μπαίνουν ολοκληρα μεσα με μεγαλη ευκολία αυτο σήμαινε οτι δεν ειμαι παρθένα η εχω σπάσει καταλαθος τον υμενα; μια δυο φορές είχα βγαλει αίμα αρκετο* Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Πήγαινε στο θέμα: Απορίες
Μήνυμα στις 18/4/2015 στις 23:55 @Sex
Σας παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος γιατι ψιλοανχωθηκα :\
Πήγαινε στο θέμα: Απορίες , δαχτυλο
Μήνυμα στις 18/4/2015 στις 18:48 @Sex
Γειά σας και πάλι! Λοιπόν ειμαι 16 χρονών και αυνανιζομαι συχνα(ειμαι παρθένα).. Τις προάλλες λοιπον εβαλα δαχτυλο και τα δυο μου δάχτυλα μπαίνουν ολοκληρα μεσα με μεγάλη ανεση αυτό σημαίνει ότι δεν είμαι παρθένα? Και επεισης μια φορα μου αυνανιστηκα στο μπάνιο σε στάση (ετσι πως καθομαστε στην τουαλέτα αλλα με λιγο πιο ανοιχτα τα ποδια) εβαλα το ενα μ δάχτυλο μπήκε ολόκληρο αλλα ρε παιδιά χτύπησε πανω σε κοκαλο, αισθανομουν ενα κόκκαλο εκει κατω, συμβαίνει κτ μήπως δεν ειμαι φυσιολογικη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πήγαινε στο θέμα: Απορίες , δαχτυλο
Μήνυμα στις 9/4/2015 στις 19:26 @Sex
Να σε καλα. Arrogant για τις συμβουλές σου.. Με βοηθησαν πολυ.. Απλα ολο αυτο σχετικά με το πολυ σεξυ και στυλ 'πορνοσταρ' το φοβάμαι λιγο μην με παρεξηγησει κανενας αν του το κανω.. Για μρνα δν ειναι δυσκολο καθολου αλλα ειναι στανταρ οτι αρεσει σε ολους;
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικό σε άνδρα
Μήνυμα στις 9/4/2015 στις 14:46 @Sex
Γειά σας αγαπητά μέλη του φόρουμ! Έχω κάνει αρκετές φορές στοματικό σε αγορι αλλα δεν πυστευω πως ειμαι και καλή.. Οι ερωτήσεις μου ειναι εξής: Κανένα τιπακι για να το κανω ποιο καλα; πχ κινήσεις και τετοια Δεν καταλαβαίνω πότε ο αλλος ειναι ετοιμος να τελειωσει, δλδ υπάρχουν στιγμες που βαριαστεναζει τοσο δυνατα που φαίνεται λες και θελει να τελειώσει αλλα μετα παλι χαλαρωνει ο ρυθμος της ανασας του. Πως μπορώ να το καταλάβω; Και τελος: εχω ακουσει για κατι χαλινους, πιρινεα κτλπ οτι εκει αν πιέσω η γλυψω δινει μεγάλη απολαυση. Αν υσχιουν που βρίσκονται αυτα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Πήγαινε στο θέμα: Στοματικό σε άνδρα
Μήνυμα στις 7/4/2015 στις 16:51 @Sex
Μαλλον εγω σου εδωσα να καταλάβεις λαθος.. Μέχρις στιγμης δεν μου εχει πει κατι δλδ να το κανουμε η κατι τέτοιο.. Απλα εγω το σκέφτομαι γιατι το θελω πολυ.. Οπως ειπα παραπανω μου βγαινει τρελα να το κανω με αυτο το ατομο.. Για να ειμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει αν θα κρατησει η σχεση που θα έχουμε στο μελλον η κατι τετοιο απλα μην με παρεξηγησει φοβάμαι.. Όσο για το τεράστιο χάσμα ξέρω οτι ηλικιακα δεν 'τεριαζουμε' για πολλους λογους αλλα ας ειναι.. Οπου βγει δλδ:)
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα
Μήνυμα στις 7/4/2015 στις 11:42 @Sex
Γεια σας και παλι! Τυχαινει να μιλαμε μαζι με ενα παιδι απο φβ, εχουμε βγει και δυο τρεις φορες. Ειναι 21 και εγω ειμαι 16.το θεμα σιγα σιγα σοβαρευει και το πάμε για σχεση. Να σημιωσω πως εγω εχω κανει αρκετες φορες προκαταρτικα αλλα να ολοκληρωσω ποτε και το ξερει και ο ιδιος. Το ερωτημα μου ειναι: αν το εκανα για πρωτη φορα με αυτο το ατομο(βέβαια να εχουμε περασει καποιο καιρο μαζι) θα με θεωρουσε μια που απλα γουστάρει να πηδιεται με τον οποιοδήποτε? Κατα την γνωμη μου δεν χρειάζεται να βρω τον τρελο ερωτα για να ολοκληρωσω με καποιον αρκει να ξερω πως θα με προσέξει και να μου εμπνεει εμπιστοσύνη και ας τον ξέρω και 3 ευδομαδες που λεει ο λογος. Παρολες τις σχέσεις που εχω κανει μεχρι τωρα με κανεναν δεν μ εβγενε να το κανω ενω με αυτόν δεν ξερω τι επαθα και το θελω τοσο.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα |