Μήνυμα στις 11/4/2015 στις 20:20 @Θ. Κλημεντίνη
Καλα τα λες αλλα οπως ειπα παραπανω εχω ηδη κανει τη βλακεια αλλα εχω κρινει πως μπορε να διορθωθει. Καμια συμβουλη για αυτο?? Πως ακριβως νατο κανω
Πήγαινε στο θέμα: Πως να της το πω??
Μήνυμα στις 10/4/2015 στις 22:25 @Θ. Κλημεντίνη
Χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα τη ζημια την εχω κκανει ηδη.... αλλα πιστευω οτι μπορει να διοθωρθει... καμια συμβουλη για το πως να το σωσω το πραμα??
Μήνυμα στις 8/4/2015 στις 20:59 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια μπορειτε να που πειτε αναλυτικα πως να της τα ζητησω?? ( θα ειναι η 1η μ σχρση κ εχω αγχοθει πολυ) προτιμω να της το πω απ το φβ , απο κοντα δεν υπαρχει περιπτωση να τα καταφερω αγχονομαι υπερβολικα !! Παρακαλω απαντηστε αμμεσα!! Δινω αποδεκτες
Μήνυμα στις 8/4/2015 στις 02:30 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω για τον κοπο σ αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι απο κοντα δεν θα τα παω καλα. Λεω να της τω πω απ το φβ , να μ φυγει πρωτα καμποσο αγχος , και να της ζητησω μετα να βγουμε.Καμια συμβουλη για καταπολεμηση αγχους??? ΥΓ . Και αυτη μαλλον με γουσταρει αρα λογικα κι απ το φβ να της το πω θα δεχτει...Ευχαριστω και παλι. Πήγαινε στο θέμα: Φιλι και αγχος...
Μήνυμα στις 8/4/2015 στις 00:33 @Θ. Κλημεντίνη
Χαιρετω το φορουμ. Ειμαι 15 ετων , δεν εχω κανει ποτε ως τωρα σχεση και θελω αναλυτικες οδηγιες για το πρωτο φιλι. Επισης αγχονομαι υπερβολικα. Προκειται λοιπον για μια κοπελα , μαλλον με γουσταρει κ αυτη, αλλα δεν πιστευω οτι θα μπορω να της τα ζητησω απο κοντα , αρα ..φβ... Το αγχος πως να το αντιμετωπισω γρηγορα κ αποτελεσματικα ??? Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα. Παρακαλω πολυ καντε μου αποδεκτες τις απαντησεις, το ιδιο θα κανω κ εγω:) Πήγαινε στο θέμα: Φιλι και αγχος...
Μήνυμα στις 5/4/2015 στις 06:52 @Θ. Κλημεντίνη
Σκεφτομαι να της τα πω απ το τηλ και μετα της ζητησω να βρεθουμε καπου να τα πουμε κτλ. Οσο για το 2ο , αυτο το ξερω , αυτονοητο ειναι
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τα ζητησω απο κοριτσι.
Μήνυμα στις 4/4/2015 στις 22:15 @Θ. Κλημεντίνη
Guys εχω προβλημα. Μου αρεσει μια κοπελα ( το αστειο ειναι πως μαλλον της αρεσω και γω ) . Παρολο π παω 3η γυμνασιου δεν τα χω φτιαξει ποτε με καμια . Εχω τα εξης προβληματα : Αγχονομαι πολυ και δν μπορω να της τα ζητησω απο κοντα , τρεμω ολοκληρος. Σε μια αλλη της τα ζητησα με μνμ . Μεχρι εκει πετυχε αργοτερα χαλασε. 2ον: τι ακριβως θα της πω. Μπορει να γραψει κανεις κανα καλο κειμενο?? Περιμενω τη βοηθεια σας.ΥΓ Επεισης πιστευω οτι αν της τα ζητησω με μνμ και δεχθει, θα φυγει αρκετο αγχος για τη μερα π θα βρεθουμε. Πήγαινε στο θέμα: Πως να τα ζητησω απο κοριτσι. |