Μήνυμα στις 3/4/2015 στις 14:23 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα ftou παρακολουθω το forum αρκετο καιρο και ειπα να ζητησω και εγω τη βοηθεια σας.Ειμαι 15,3η γυμνασιου και μου αρεσει παρα πολυ μια κοπελα.Ειμαι εμφανισημος και πιστευω οτι το μονο που μου λειπει ειναι η αυτοπεποιθηση.Ειναι η πρωτη φορα που θελω να προσπαθησω να προσεγγισω καποια γιατι μου αρεσει πολυ η συγκεκριμενη.Για να σας δωσω μια εικονα,μιλαω με 2-3 κολλητες της και κανουνε παρεα αλλα με αυτην την κοπελα καθε φορα που ειμαστε σε κοντινη αποσταση κομπλαρω και προσπαθω να φυγω(απλα γιατι δεν ειμαι ανετος,οχι γιατι θελω).Μου αρεσει απο το Δεκεμβριο αλλα ποτε μεχρι τωρα δεν εχω προσεγγισει κοπελα,παντα ειχα αγχος και δεν ηξερα πως.Η κοπελα παντως φαινεται να με συμπαθει παντως επειδη οποτε τυχει να μιλησουμε ειναι πολυ φιλικη και γελαει με αυτα που λεω και πιστευω οτι καλλιστα εαν δεν ειμουν χεστης θα τσιμπουσε αμεσως.Τι μπορω να κανω για να αποκτησω αυτοπεποιθηση και να της μιλησω;Ειναι η μονη κοπελα στην οποια δεν εχω ανεση,σε ολες τις υπολοιπες κανω ο,τι θελω και ειμαι και η ψυχη της παρεας αλλα σε αυτην δεν...απλα δεν... και καθε μερα μισω τον εαυτο μου για αυτο
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια με προσεγγιση κοπελας |