Μήνυμα στις 10/10/2015 στις 12:09 @Μηχανήματα
Βρηκα ενα,καλο φαινεται αλλα δεν εχει πολλες κρητικες και γενικα δεν βγαζει πολλα αποτελεσματα για το συγκεκριμενο (HP 15-g204nv (A8-6410/8GB/1TB/W8) Μετα βρηκα και ενα αλλο (HP 250 G3 (i3-4005U/4GB/500GB)αλλα ειναι i3..αμα του βαλω 8gb ram θα το τρεχει;Γενικα εχεις να μου προτηνεις κανα συγκεκριμενο; Σορρυ σε κουρασα λιγο Πήγαινε στο θέμα: Οικονομικο λαπτοπ για CS6
Μήνυμα στις 8/10/2015 στις 12:09 @Μηχανήματα
Ναι συγνωμη ξεχασα να το αναφερω.Το photoshop θελω μονο
Πήγαινε στο θέμα: Οικονομικο λαπτοπ για CS6
Μήνυμα στις 7/10/2015 στις 21:48 @Μηχανήματα
Παιδια θελω να παρω ενα λαπτοπ που να τρεχει σχετικα ανετα το CS6 αλλα οικονομικο..πολυ οικονομικο (μεχρι 500 ευρω γιατι δεν εχω μια και προσπαθω να μαζεψω).Καμια καλη προταση παιζει;
Πήγαινε στο θέμα: Οικονομικο λαπτοπ για CS6
Μήνυμα στις 26/8/2015 στις 22:41 @Μηχανήματα
Το να παρω καινουργιο το σκεφτηκα και εγω αλλα δεν παιζει με την καμια γιατι σκεφτομαι το ενδεχομενο οτι ισως να μην τα καταφερνω,να το βαρεθω κτλπ και εφοσων ακομα και τωρα καθομαι πολυ στο λαπτοπ γιατι ειμαι με το κινητο,θα μου ειναι αχρηστο και επειτα δεν μου βγαινει και καθολου οικονομικα (φαντασου οτι ακομα ξεπληρωνω το κινητο μου που το αγορασα 300Ε).Οσο αυτο για το ιντερνετ καφε,η φασαρια δεν με ενοχλει,καθως συνηθως καθομαι στον επανω οροφο που δεν ειναι σχεδον ποτε κανεις.Και μου βγαινει οικονομικα γιατι ειμαι μελος και μου κανουν 'πακετα' :Ρ.Υπαρχει περιπτωση ομως να μου πουν τιποτα ομως,οπως οτι δεν επιτρεπεται αυτο που κανω?
Πήγαινε στο θέμα: Photoshop
Μήνυμα στις 26/8/2015 στις 14:48 @Μηχανήματα
Καλησπερα παιδια.Θελω εχω αρχισει να ασχολουμαι με την φωτογραφια,και θελω να ασχοληθω και με το photoshop.Επειδη το λαπτοπ που εχω δεν αντεχει το CS6,και αντι να παρω gaming pc προτιμησα να παρω μια καλη φωτογραφικη με τα μισα λεφτα,θελω να ρωτησω αν γινεται να εχω σε ενα στικακι ή σε εναν σκληρο το CS6 και να πηγαινω σε ενα internet cafe να κανω την δουλεια μου.Γινεται αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: Photoshop
Μήνυμα στις 19/8/2015 στις 16:28 @Μηχανήματα
Καλησπερα παιδια τον Σεπτεμβριο ελεγα να αγορασω xbox 360,αλλα μετα διαβασα οτι το ps3 ειναι καλυτερο..ποιο να παρω?(Να σημειωσω οτι δεν με απασχολουν τα λεφτα,καθως η διαφορα ειναι ελαχιστη)Επισης 250gb ειναι καλα? Και κατι τελευταιο.Οταν το αγορασω θελω να κατεβασω ενα συγκικριμενο παιχνιδι (Life Is Strange) και απο οτι καταλαβα το αγοραζω online.Ειναι δυσκολο να το κανω?Με πιστωτικη το αγοραζω?Συγνωμη που τα ρωταω αυτα αλλα ειμαι ασχετη με κατι τετοια :Ρ Η μητερα μου εχει πιστωτικη..χρειαζεται να βαλω κωδικο ή κατι τετοιο? Πήγαινε στο θέμα: Xbox 360 ή Ps3?
Μήνυμα στις 23/7/2015 στις 16:12 @Μηχανήματα
Καλησπερα παιδια,αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την εφαρμογη του instagram στο κινητο μου.Οταν εχω τα δεδομενα ανοιχτα (δλδ να μην ειμαι συνδεδεμενη απο wifi) δεν μου βγαινει το σηματακι πανω στην γραμμη αλλα πρεπει εγω να μπω μεσα στο ινστα και να δω τις ειδοποιησεις μου.Επισης οταν ειμαι απο wifi καμια φορα δεν μου ερχονται οι ειδοποιησεις για να αποδεχτω να με ακουλουθει καποιος.Εχω ελεξει τις ειδοποιησεις push απο τις ρυθμισεις αλλα ολα ειναι ενταξει εκει.Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: Instagram
Μήνυμα στις 21/4/2015 στις 14:29 @Μηχανήματα
Παιδια σε λιγες μερες θα παρω καινουργιο κινητο,και δεν εχω καμια επαφη στν καρτα sim,θα υπαρχει προβλημα να μεταφερθουν οι επαφες απο το ενα κινητο στο αλλο;και κατι αλλο θα παρει πολλη ωρα να φορτωσει ολα τα αρχεια μου?(φωτογραφιες κτλπ)
Πήγαινε στο θέμα: Καρτα SIM
Μήνυμα στις 1/4/2015 στις 15:47 @Μηχανήματα
Γεια σας!Λοιπον σε καναν μηνα λεω να παρω κινητο και ειμαι αναμεσα στο samsung galaxy s5 mini και στο Sony z1 compact..ποιο λετε να παρω?Απλα σκεφτομαι οτι με τα ιδια λεφτα περιπου το z1 εχει πολυ καλυτερα χαρακτηριστικα..ή εχετε καποιο αλλο (μεχρι τα 250) προτεινετε;
Πήγαινε στο θέμα: s5 mini ή z1c? |