Μήνυμα στις 2/4/2015 στις 18:22 @Θ. Κλημεντίνη
Άκουσε τι λέει η καρδιά σου και προχωρά....
Πήγαινε στο θέμα: τον γουστάρω και δεν το ξέρει
Μήνυμα στις 2/4/2015 στις 18:20 @Θ. Κλημεντίνη
Βασικά στείλε της μήνυμα στο φβ οτι θέλεις να συναντηθείτε όπου θες ΕΣΥ κάπου ηςυχα οχι στο σχολειο ομως η άποψη μου...φέρε το θέμα ανοιχτά και μετα μπες σιγά σιγά στο ψητό....μίλησε της τι ακριβώς αισθάνεσαι για αυτήν....και βλέπεις αν της άρσεις και ΕΣΥ ζήτησε της τα....
Πήγαινε στο θέμα: γουστάρω μια κοπέλα .
Μήνυμα στις 1/4/2015 στις 00:13 @Θ. Κλημεντίνη
Βασικά νομίζω οτι βιάστηκα να του μιλησω έπρεπε να του μιλούσα πολυ πιο αργότερα απο οτι ειχα μιλήσει....οταν του μίλησα στο σχολείο ήμασταν οι δυο μας μόνο κανένας άλλος..το θέμα ειναι για να βγω υπάρχει θέμα στο σπίτι δεν αφήνουν να βγαίνω οι γονείς μου παρόλο που πάω Τρίτη λυκειου. Βασικά το πιστεύω οτι να κομπλάρε διότι απο το πουθενά ακούει μια ερωτική εξομολόγηση....:) εχω σκεφτεί μια μερα να παμε για καφε οι δυο μας να μιλήσουμε και να φέρω με κάποιον τροπο τη συζήτηση που του ειχα κανει. Ουτε κΙ εγω ξερω κατα ποσό τη γουστάρει η οχι μπορει απλά να κόλλησε οπως και εγω....
Πήγαινε στο θέμα: Γουστάρω ενα παιδι τι να κανω;
Μήνυμα στις 30/3/2015 στις 11:37 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν εχω ενα μικρό θεματάκι.....ειμαι 18 χρόνων και πάω Τρίτη λυκειου. Και δεν εχω ξανακάνει σχέση ποτε στη ζωη μου. Φετος που άλλαξα σχολείο και πηγα σε ενα αλλο εκει υπάρχει ενα αγόρι το οποίο μου αρέσει και λιώνω για αυτόν....του μίλησα στο σχολείο τι αισθάνομαι για αυτόν αλλα δεν μου έδωσε και ακριβή απάντηση αν με θελει η οχι η αν τον περιμένω μετα τις πανελληνιες....εχω σκεφτεί παλι να του μιλησω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και δεν ξερω τι να κανω να μιλησω η οχι;....επίσης έμαθα οτι του αρέσει καποια άλλη δεν ξερω ποια....μπορείτε να βοηθήσετε; Περιμένω απάντηση σας....
Πήγαινε στο θέμα: Γουστάρω ενα παιδι τι να κανω; |