Μήνυμα στις 10/4/2015 στις 16:32 @Θ. Κλημεντίνη
Πως σας αρεσουν περισσοτερο τα μαλλια στα κοριτσια;;Προτιματε ισια, σγουρα η σπαστα;Μακρια η κοντα;Και τι χρωμα;
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση προς αγορια!
Μήνυμα στις 5/4/2015 στις 21:29 @Διασκέδαση
Πως γινεται να κανω τα μαλλια μου να μακρυνουν γρηγοροτερα;;Μηπως υπαρχει καποιο σαμπουαν που βοηθαει;
Πήγαινε στο θέμα: Μαλλια
Μήνυμα στις 5/4/2015 στις 21:20 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιτα θα σου πω κατι (μπορει να ειμαι κοριτσι αλλα ισχυει και για αγορια και για κοριτσια) ο μονος τροπος να την πλησιασεις ειναι να της μιλησεις!Μην κολωσεις να διξεις ενδιαφερον ουτως η αλλως δεν ειναι ντροπη να σου αρεσει καποια...επισης πρεπει να εχεις εστω και λιγη αυτοπεποιθηση ξερω πως ειναι δυσκολο γιατι κι εγω το ιδιο προβλημα εχω... Πιστευω πως πρωτα πρεπει να κανετε λιγη παρεα και μετα να ζητησεις απο τις φιλες της να σας κανονισουν κατασταση η ακομη καλυτερα να βρεις το θαρρος και να της πεις απο μονος σου οσα νιωθεις...Πιστεψε αξιζει τον κοπο και μην φοβασαι για το αν θα φας χυλοπιτα η οχι στην τελικη εσυ θα την εχεις κανει την προσπαθεια σου και δεν θα σκεφτεσαι τι θα ειχε γινει αν την πλησιαζες...Αυτα απο εμενα ελπιζω να σε βοηθησα...Καλη επιτυχια!
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια με προσεγγιση κοπελας
Μήνυμα στις 5/4/2015 στις 21:05 @Κλάψιμο
Ξερει κανεις πως μπορω δω αν εχω κανει like σε ατομα που δεν ειμαστε φιλοι;;Εχω προσπαθησει να δω στο αρχειο δραστηριοτητων αλλα δεν φαινονται τα like σε σε οποιονδηποτε αλλο εκτος απο φιλους...Ξερει κανεις αν υπαρχει αλλος τροπος;;
Πήγαινε στο θέμα: Facebook
Μήνυμα στις 28/3/2015 στις 21:03 @Θ. Κλημεντίνη
Θεωρειτε ασχηημο το να βαφονται τα κοριτσια στο σχολειο;(μιλωντας για σχολειο σε πολη)...Δλδ θας σας αρεσε ενα κοριτσι στο σχολειο να ερχεται βαμμενο η πιστευετε ειναι υπερβολικο;
Πήγαινε στο θέμα: Βαψιμο στο σχολειο... |