Μήνυμα στις 26/3/2015 στις 18:22 @Θ. Κλημεντίνη
Για πλακα μαλλον*
Πήγαινε στο θέμα: ερωτευτηκα τον κολλητο μου:(
Μήνυμα στις 26/3/2015 στις 18:21 @Θ. Κλημεντίνη
Οντως ηταν αυτο ειχε γινει πριν 2 χρονια και τα λενε ολα...απλα μια φαση...εγω τον θελω και σε μια βδομαδα θα μαι μαζι του..ορμαω ή περιμενω σαν ηλιθια οπως καιβτα υπολοιπα 2 χρονια???εχει τυχει να ειμαστε στο δωματιο μουεγω εκεινος ο αδερφος μου και η αδερφη του και εγω ξαπλωμενη να ακουω μουσικη..να ξαπλωνει στο στηθος μου και οταν πηγα να σηκωθω (ενω ηξερε οτι τον ηθελα) μου ειπε για πλακα μονο "ελα να σε φασωσω" και γυρισε και ξαπλωσε διπλα μου...
Μήνυμα στις 25/3/2015 στις 10:13 @Θ. Κλημεντίνη
Εχει ξανακανει σχεση με κοπελα που τη βλεπει 1φορα το χρονο για μια βδομαδα και κρατησε 6 μηνες παιδια..και εγω τον βλεπω καθε 3 μηνες..ο αδερφος μου ηθελε την αδερφη του κανανε κατι και μετα ξανακολλητοι...
Μήνυμα στις 25/3/2015 στις 10:12 @Θ. Κλημεντίνη
Εχει ξανακανει σχεση με κοπελα που τη βλεπει 1φορα το χρονο για μια βδομαδα και κρατησε 6 μηνες παιδια..ο αδερφος μου ηθελε την αδερφη του κανανε κατι και μετα ξανακολλητοι...
Μήνυμα στις 25/3/2015 στις 01:45 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν μπορω να μην του μιλαω...δεν το λεω ετσι ειμαι πραγματικα ερωτευμενη..δεν μπορω να τον αρπαξω δεν εχω φασωθει ποτε...απο επιλογη γιατι ηθελα μονο εκεινον!
Μήνυμα στις 25/3/2015 στις 01:42 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ για την βοηθεια..το θεμα ειναι οτι συμπεριφερετε λες και θελει αλλα δεν θελω να χαλασει η φιλια μας..αλλα ταιριαζουμε παρα πολυ..μας το λενε συνεχεξα...ξερω γω ο ιδιος ειπε οτι θα καναμε το τελειο σεξ...
Μήνυμα στις 24/3/2015 στις 12:15 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον ως κοριτσι η γνωμη μου ειναι να τη διεκδικήσεις..παρτην μιλησε της και αναλογα τις αντιδρασεις της εκει που μιλαει αρπαξε την και φιλα την..την εχεις λερδισει
Πήγαινε στο θέμα: Την θελω ακομα
Μήνυμα στις 24/3/2015 στις 12:10 @Θ. Κλημεντίνη
Ας μου απαντησει καποιος ειμαι απελπισμένη😭
Μήνυμα στις 24/3/2015 στις 11:53 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλε μου ειμαι 14 και δεν χρειαζεται μονο η ωραια εμφανιση..να την χεσουμε...αμα εχεις χιουμορ,την κανεις να γελα..την κοιτας στα ματια αυτο φτανει...νταξει πρεπει να την ελκυεις και λιγο αλλα χωρις αυτα δυσκολο..και προς θεου μην την πρηζεις..με μετρο ολα..και τα γλυκαναλατα επισης..μας ξενερωνουν καποιες φορες
Πήγαινε στο θέμα: πως να φιλησω πρωτη φορα
Μήνυμα στις 24/3/2015 στις 11:46 @Θ. Κλημεντίνη
εια σας,θελω πολυ τη βοηθεια ολων σας...ειμαι πολυ ερωτευμενη με τον κολλητο μου...τον ξερω απο πολυ μικρη ηλικια και τωρα ειμαστε στην εφηβεια...ξαφνικα τον ειδα πολυ διαφορετικά και την εχω πατησει ασχημα εδω και 2 χρονια...εχω κανει τα παντα για να τον ξεπεράσω αλλα δεν τα καταφερνω...εγω μενω μακρια απο εκεινον και τον βλεπω 2 μηνες το καλοκαιρι,2 βδομαδες τα Χριστούγεννα και 2 βδομαδες το πασχα...και μιλαμε συχνα στο φβ, με καμερα, στο τηλ κτλπ.Προσφατα εμαθα οτι η αδερφη του πηγε και του το ειπε χωρις να το ξερω και αυτος ειπε οτι ειμαι πολυ όμορφη αλλα δεν ξερει αν μπορει να με δει αλλιως.Εκεινο τον καιρο του μιλαγα μονολεκτικά και αποτομα(ενω εκεινος μου μιλαγε πολυ τρυφερά) γιατι προσπαθούσα να ξεκολλησω...αλλα μολις ηρθαν τα Χριστούγεννα τον ειδα και επαθαα κάτι και ξανακολλησα..χειροτερα..οταν το εμαθα ηταν πολυ αβολο τη διαρκεια των διακοπών αλλα δεν σταματησε να με παιρνει αγκαλια, να περνα τα δαχτυλα του στα δικα μου, να μου λεει πως μαγαπαει και για αυτο μου τα λεει ολα αυτα (να μην πιω αλλο σφηνάκι για παραδειγμα), με φιλαει κτλπ αλλα...ΦΙΛΙΚΑ...θελω πολυ να γινει κατι..δεν ξερω να του μιλησω και η ιδια; τωρα το πασχα θα τον ξαναδω και δεν ξερω πως θα συγκρατηθω να μην τον αρπαξω να τον φιλησω...θελω να με δει αλλιως..
Πήγαινε στο θέμα: ερωτευτηκα τον κολλητο μου:( |