Μήνυμα στις 24/3/2015 στις 05:45 @Flame
καλημερα σας θα μπω κατευθιαν στο θεμα ειμαι 17 ετων παρα 4 μινες και πριν κατι μερες πιραν τηλεφωνο απο καποιο γραφειο σχετικα με το στρατο για το που μενω και κατι τετια και απο τοτε σκευτομε μονο αυτο πως θα γινει να παρω απαλαγη μια και ο καιρος περναει πολυ γρηγορα και απο κατι site που βρικα ειδα κατι για ι5 και τρελοχαρτο 3ερει καποιος αν χριαζετε απο τωρα να παω σε καποιο γιατρο για να εχω περισοτερες πιθανοτιτες για απαλαγη επισεις αν καποιος ειναι υπερβαρος περνει απαλαγη η δν ισχιει κατι τετιο?συγνομη για τα ορθογραφικα
Πήγαινε στο θέμα: τι ισχιει με την απαλαγη στο στρατο?
Μήνυμα στις 23/3/2015 στις 08:53 @Sex
δισκολα να εμινες εγκυος αλλα μπορεις να κανεις και ενα τεστ να σιγουρευτεις
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσινη η οχι?
Μήνυμα στις 23/3/2015 στις 08:29 @Sex
καλημερα παιδια καταρχας ειμαι 16.5 ετων και αρκετα υπερβαρος 147 κιλα το προβλιμα μου ειναι το πεος μου ειναι απιστεφτα μικρο λιγοτερα απο 4cm σε χαλαροση και περιπου 10cm σε πλιρη στυση και νομιζω πως εχω και φιμοση γιατι ισα ισα φενετε το κεφαλακι τι μπορω να κανω για να γινει το πεος μου κανονικο? δεν παλεβετε η κατασταση.παρολο που ειμαι πολυ χοντρος ειχα ευκεριες με καποιες κοπελες αλλα δν το προχορισα ουτε λιγο γιατι φοβαμε παρα πολυ μην μαθευτει οτι ειμαι "μικρος" και γενικα ειναι μια κλιστη κοινονια και ολλα μαθενοντε τι μπορω να κανω γιατι ντρεπομε παρα πολυ πραγματικα προτιμω να πεθανω παρα να μαθευτει κατι.συγνομη για τα ορθωγραφικα και το κακογραμενο κιμενο.
Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |