Μήνυμα στις 21/3/2015 στις 21:50 @Sex
Εχω να πω οτι η αδελφη σου εχει ενα δικιο..απο ψυχικες διαταραχες το σωμα μας τρελενεται και οχι μονο μπορουμε να εχουμε ασταθη κυκλο αλλα μπορουμε να κανουμε εμετους,να εχουμε ζαλαδες κλπ μονο απο αγχος ή απο στεναχωρια.. Εξαλλου ειναι αρκετα λογικο να μην εχουμε σταθερο κυκλο πριν τα 18 ομως για παν ενδεχομενο θα σου προτινα να πας σε εναν γυναικολογο οσο δυσκολο κ να ειναι.. Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με την περιοδο
Μήνυμα στις 21/3/2015 στις 21:40 @Sex
Μαρακι ηρεμησε τα προεσπερματικα υγρα απο οσο γνωριζω δεν ειναι ισχυρα για να μεινεις εγκυος επισης να σου πω οτι μου εχει τυχει πολλες φορες να ανησυχω κ εγω..ειχα καθυστερηση ως και 10μερες ομως η καθυστερηση προκαλειται κ απο το αγχος οποτε σταματα να αγχωνεσαι διοτι αν συνεχισεις θα αργησει Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσινη η οχι?
Μήνυμα στις 21/3/2015 στις 21:32 @Sex
εχω ενα μικρο θεματακι τα εχω με ενα αγορι που ειναι παρθενος ενω εγω δεν ειμαι εχω φρικαρει δεν ξερω πως να του φερθω στην πρωτη φορα εχουμε κανει λιγα προκαρτακτικα θα πρεπει να ειμαι απο πανω την πρωτη φορα;μπορω να το κανω γρηγορα;ή υπαρχει περιπτωση να φρικαρει και να φυγει;
Πήγαινε στο θέμα: η πρωτη φορα με το αγορι μου |