Μήνυμα στις 23/3/2015 στις 12:55 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Για το θεμα των κιλών, ξεκινα καποιο αθλημα, θα σου ελεγα γυμναστήριο αλλα εκει ειναι χαλαρα τα πράγματα, αν θες να χασεις τα κιλα κανε καποιο αθλημα με συγκεκριμένο πρόγραμμα και ολα θα πανε μια χαρά, για το θεμα της φίμωσης ψαξε στο google σχετικα πράγματα (Wikipedia) και θα δεις και εκει τροπους αντιμετώπισης, τωρα το θεμα του αν μαθευτεί. Δεν θα πας να το κανεις με την καθε τυχαια. Αν ειναι να κανεις κατι καντο με καποιο ατομο που θα εμπιστεύεσαι, και μην σε αγχώνει το μέγεθος, αν το κανεις καλα και 5 εκατοστά να ειναι θα της αρεσει, ασε της βλακειες που λενε για τα μεγεθοι.. Ο καθενας ειναι διαφορετικός, τροπο θελει οχι μεγεθος. Ελπιζω να σε βοηθησα :)Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μήνυμα στις 22/3/2015 στις 01:33 @Sex
εχουν περασει 33 μερες απο την τελευτεα μου περιοδο.. ανυησχω παρα πολυ :'( σας παρακαλω οποιος μπορει ας πει την γνωμη του, εριανα ευχαριστω πολυ
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσινη η οχι?
Μήνυμα στις 21/3/2015 στις 18:49 @Sex
Σας παρακαλω απαντηστε μου ειμαι πολυ τρομαγμενη :(
Μήνυμα στις 21/3/2015 στις 18:21 @Sex
αν ακουμπισουν προσπερματικα στα γενιτικα μου οργανα χωρις να μπουν μεσα σιγουρα δεν γινετε να ειμαι εγκυος ετσι? ειμαι ακομα παρθενα.. δεν θελω να εχω παιδι απο τωρα :( ηλικρινα συγγνωμη για ολες της ερωτησεις αλλα ειμαι σε πανικο :( Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσινη η οχι?
Μήνυμα στις 21/3/2015 στις 18:08 @Sex
σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! διαβασα πολλα σε αλλα μπλογκ και φορουμ που λενε οτι γινετε να μινεις ετσι εγκυος! φοβαμαι μηπως βγηκαν προσπερματικα την ωρα που τριβομασταν και εμεινα εγκυος :( υπαρχει τετοια περιπτωση? συγγνωμη που σε( σας) κουραζω με της ερωτησεις μου ισως ειναι και χαζες.. αλλα φοβαμαι παρα πολυ :(
Μήνυμα στις 21/3/2015 στις 17:50 @Sex
Γεια σας, θα ηθελα να μου απαντησετε οσο ποιο γρηγορα γινετε γιατι δεν ειμαι καλα :( καταρχας ειμαι παρθενα, δεν εχω κανει ποτε σεξ.. ειαμι με το αγορι μου πανω απο 1 χρονο μαζι , ειμαι 15 και πριν 7-8 μερες ακουμπισαμε τα γενιτικα μας οργανα και τα τριψαμε για 2 λεπτα περιπου οχι παραπανω.. δεν εχω σταθερο κυκλο περιοδου αλλα τον προηγουμενο μηνα ( φεβρουαριο που ειχε λιγοτερες μερες) ηρθε 16 και τωρα ειναι 21 μαρτιου και δεν μου εχει ερθει ακομα η περιοδος.. το αγορι μου δεν τελειωσε ενω τριβομασταν να υπενθυμησω.. υπαρχει περιπτωση να ειμαι εγκυος? σας παρακαλω απαντηστε μου εχω τρομαξει παρα πολυ :(
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσινη η οχι? |