Μήνυμα στις 3/6/2015 στις 23:53 @Θ. Κλημεντίνη
κανε νεες γνωριμιες στην σχολη η στο γυμναστηριο μεσα απο φιλους θα γνωρισεις αλλους φιλους... και απο εκει ισως και καποια κοπελα! μην ντραπεις να κανεις την πρωτη κινηση ομως.. Πήγαινε στο θέμα: Μια βοηθεια
Μήνυμα στις 3/6/2015 στις 23:51 @Sex
παιδια γινεται να υπαρξει κιρσοκηλη και στους δυο ορχεις?
Πήγαινε στο θέμα: κιρσοκηλη?
Μήνυμα στις 19/5/2015 στις 22:49 @Sex
να προσθεσω πως ειναι και στους 2 ορχεις
Πήγαινε στο θέμα: κιρσοκηλη
Μήνυμα στις 19/5/2015 στις 22:30 @Sex
Καλησπερα,εδω και λιγο καιρο εχω παρατηρησει πως οταν καθομαι για πολλη ωρα σε μια καρεκλα η στο κρεβατι (στο κρεβατι να καθομαι οχι να ξαπλωνω) παρατηρω πως η φλεβες μεσα στο οσχεο σαν να φουσκονουν... σαν να μαζεβεται αρκετο αιμαι εκει.Αναρωτιεμαι μηπως ειναι κιρσοκηλη αφου διαβασα παρα πολλα αρθρα τα οποια ομως ελεγαν πως η κιρσοκηλη διαπιστωνεται κατα την (πολληωρη) ορθοστασια και την φυσικη ασκηση.Οταν ομως ειμαι ορθιος δεν ειναι οπως οταν ειμαι καθιστος δηλαδη δεν φουσκονουν οι φλεβες. Γενικα η φλεβες μου πεταγονται αρκετα στα περισσοτερα σημεια σωματος δηλαδη χερια,ποδια,πατουσα,και καμια φορα στο κεφαλι και ετσι σκεφτομαι μηπως ειναι γενικο επειδη εχω λεπτο δερμα... και οπως μου πεταγονται στα υπολοιπα σημεια του σωματος να πεταγονται οι φλεβες και εκει.Απαντηστε μου σας παρακαλω
Πήγαινε στο θέμα: κιρσοκηλη
Μήνυμα στις 13/5/2015 στις 22:45 @Sex
ρε παιδια καμια φορα παρατηρω πως οι ορχεις μου σκληραινουν αλλες φορες λιγοτερο και αλλες φορεσ περισσοτερο (σε σχεση με οταν ειναι μαλακοι..) ειναι προβλημα? εγω δεν πιστεθω πως ειναι κατι γιατι μετα επανερχονται.πειτε μου τις γνωμες σας
Πήγαινε στο θέμα: σκληροι ορχεις
Μήνυμα στις 4/5/2015 στις 00:27 @Sex
αραξεεεεεεε!! μεχρι τα 21+ θα μεγαλωνει ;) 14 ειναι πολυ καλα αν σκεφτεις οτι ο μεσος ορος ειναι 13.5 νομιζω
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος Πεους
Μήνυμα στις 4/5/2015 στις 00:18 @Sex
Ευχαριστω... ααα και συνηθως τελιωνω γυρω στα 6-7 λεπτα.. ειναι καλα η να προσπαθησω για περισσοτερο? Πήγαινε στο θέμα: Ποσοτητα σπερματος
Μήνυμα στις 4/5/2015 στις 00:13 @Sex
Ρε παιδια διαβασα οτι η φυσιολογικη ποσοτητα σπερματος κατα την εκσπερματηση ειναι γυρω στα 2 ml. Οταν τον τελιωνω εγω δεν νομιζω πως βγαζω τοσο αν και ποτε δεν το εχω μετρησει...εχς αγχωθει αλλα νομιζω πως ειναι θεμα αναπτυξης γιατι απο οσο μου εχουν πει ουτε ο πατερας μου ουτε και αδερφος μου ειχαν γρηγορη αναπτυξη. Ειμαι 14 πειτε μου τις γνωμες σας παρακαλωωωωω!!!
Πήγαινε στο θέμα: Ποσοτητα σπερματος
Μήνυμα στις 21/3/2015 στις 11:50 @Sex
επεισης οταν ειμαι με την κοπελα μου πολυ ωρα και ειμαι σε στυση μετα με πονανε και πρηζεται λιγο το οσχεο σαν να μαζεβει υγρο μεσα κατι τετοιο... αλλα μετα απο κανα 2ωρο ξεπρηζεται και μενει μονο λιγο ο πονος τι να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: πονος στους ορχεις |