Μήνυμα στις 31/10/2015 στις 16:12 @Sex
Μαλλον πως το παρακαναμε...και ο ιδιος παραδεχτηκε οτι με τριβει δυνατα εκει..οποτε ελπιζω να μην ειναι κτ το ανησυχιτικο :) Πήγαινε στο θέμα: Πονος στην κλειτορια γτ??
Μήνυμα στις 31/10/2015 στις 01:09 @Sex
Τις προαλλες εκανα σεξ με το αγορι μου αρκετη ωρα και μετα απο την πρααξη οποτε ακουμπαω την κλειτοριδα μου ποναει...Τι μπορει να εχει συμβει? Κατα την ουρηση δεν ποναω καθολου και γενικα αν δεν το αγγιζω Πήγαινε στο θέμα: Πονος στην κλειτορια γτ??
Μήνυμα στις 3/6/2015 στις 05:19 @Sex
Εχει γραφτει πολελς φορες εψαξα αλλα δν βρηκα ακριβως κτ σαν τν περιπτωση μου!Το κανα τς προαλλες για 4η φορα με το αγορι μ χωρις προφιλακτικο ενω ημουνν στν 6η μερα τς περιοδου(μ κρατα 7).Παντα το κανουμε με προφυλακτικο απλα ηθελα να δω αν θα πονεσω.Μπηκε λοιπον εγινε για 2 λεπτα η πραξη και βγηκε.Δεν τελειωσε και το προσπερμαιτκο υγρο το χα σκουπισει πριν μπει... Υπαρχει πιθανοτητα για εγκυμοσηνη?Ξερω ειναι χαζο αλλα δν ξερω τι με εχει πιασει Πήγαινε στο θέμα: Μια απαντηση μονο!
Μήνυμα στις 29/5/2015 στις 02:04 @Sex
Ευχαριστω πολυ :) Πήγαινε στο θέμα: Ανησυχιες
Μήνυμα στις 29/5/2015 στις 02:03 @Sex
ευχαριστω πολυ για την απαντηση πραγματικα με καθυσηχασε....Ελπιζω ολα να παμε καλα Πήγαινε στο θέμα: Ανησυχιες
Μήνυμα στις 28/5/2015 στις 20:10 @Sex
Γεια σας!Πραγματικα θα ηθελα μια γνωμη για το αν αυτο που μ συμβαινει ειναι φυσιολογικο η οχι καιαν πρεπει να παω σε γιατρο. Ολοκληρωσα για πρωτη φορα προσφατα.Πονεσε ακρετα,αιμα δεν εβγαλε..την δευτερη φορα πονεσε πιο λιγο(λεω ωραια φυσιολογικο) πανω στην πραξη ενιωθα τσουξιμο κ μουδιασμα(λεω οκ θ φυγουν).Στν τριτη φορα παλι πονεσε οταν μπηκε(καθε φορα αυτο το πραγμα) κ παλι ειχα τσουξιμο κ μουδιασμα ενω η πραξη γινοταν τλχστν 20 λεπτα συνεχομενα...δεν φευγουν και δεν μπορω να απολαυσω τπτ! Ετσι θα ναι καθε φορα? Τωρα ελπιζω να ναι καλυτερη η τεταρτη...πφ... Γνωμες Plz Πήγαινε στο θέμα: Ανησυχιες
Μήνυμα στις 15/4/2015 στις 01:00 @Sex
Ξερω ο τιτλος φαινεται κλασσικος αλλα στ αληθεια χρειαζομαι γνωμη!Με το αγορι μου προσπαθουμενα ολοκληρωσουμε..κανουμε προκαταρκτικα για να μην πονεσω πχ στοματικο.Δαχτυλο εχουμε δοκιμασει αλλα ποναω παρα μα παρα πολυ...δεν μιλαω για τσουξιμο απλα αλλα για πονο!Οταν το κανω εγω σε μενα δεν ποναει καθολου...δεν ξερω γιατι με τα δικα του δαχτυλα δεν γινεται... Μετα εχουμε προχωρησει στη διεισδυση με προφυλακτικο εφτασε μεχρι τη μεση και εκει αισθανομουν απλα τσουξιμο εντονο και πονο αλλα οχι σαν το δαχτυλο που δεν αντεχεται.Τελος τη δευτερη φορα επιχειρησαμε χωρις προφυλακτικο και αφου πρωτα ειχαμε δοκιμασει δαχτυλο για να δω αν ποναω και πονουσα φυσικα...και δεν καταφερε καν να μπει ως την μεση γιατι ο πονος ηταν αφορητος.Ο ιδιος μου πε οτι ο τοσος πονος οφειλεται στο οτι δεν φορουσε προφυλακτικο για να γλιστραει αλλα δεν ξερω τι να πσιτεψω...Υγρη ημουν κατα πολυ Εχω ανγωθει για το ολο θεμα και φοβαμαι δεν θα ανοιξω ποτε.....Ανοητη σκεψη το ξερω....σας παρκαλω μια γνωμη!! Πήγαινε στο θέμα: Προσπαθειααα!!Πρωτη φορα
Μήνυμα στις 11/3/2015 στις 01:18 @Sex
Βασικα υπαρχει αντρας που δεν θελει πρωκτικο.Το αγορι μου το βρισκει αηδιαστικο...το χε κανει με την πρωην του και δεν το διασκεδαζε ιδιαιτερα(αυτο μου το χε πει ενω ειμαστνα φιλοι)
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι παραξενη?
Μήνυμα στις 10/3/2015 στις 14:30 @Sex
Οντως με βοηθησες αρκετα ευχαριστω....Παντως με το αγορι μου ειμασταν κολλητοι 4 χρονια οποτε γνωριζομαστε και απο την καλη και απο την αναποδη
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι παραξενη? |