Μήνυμα στις 3/8/2015 στις 15:36 @Sex
δεν χριαζεται να ντρεπεσε...ζητα την βοηθεια ειδικου δεν ειναι τπτ σημαντικο Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα πέους;;;
Μήνυμα στις 3/8/2015 στις 13:15 @Sex
οποτε να μεινω ησυχος...η αληθεια ειναι οτι πηγαμε αρκετα μπανια...αυτο με την κυστη τι ειναι? Πήγαινε στο θέμα: καθηστεριση
Μήνυμα στις 3/8/2015 στις 12:20 @Sex
τοσες μερες ομως?? ειναι πολλες οι μερες Πήγαινε στο θέμα: καθηστεριση
Μήνυμα στις 3/8/2015 στις 11:49 @Sex
εχω ερθει σε επαφη με την κοπελα μου ΠΑΝΤΑ με προφυλαξεις καθ'ολη την διαρκεια και χωρις να σπασουν...το θεμα ειναι οτι εδω κι 12 μερες εχει καθηστεριση....υπαρχει πιθανιτητα εγκυμοσυνης? ευχαριστω εκ των προτερον
Πήγαινε στο θέμα: καθηστεριση
Μήνυμα στις 30/7/2015 στις 16:42 @Sex
ειναι στα 16...και επισης τον προηγουμενοο μηνα ο γιατρος της ειχε πει οτι εχει χασει κιλα 2 μεσα σε ενα μηνα κι οτι μπορει να υπαρξει καθηστεριση...να μηνω ησυχος δηλαδη?? Πήγαινε στο θέμα: καθυστεριση
Μήνυμα στις 30/7/2015 στις 16:29 @Sex
γεια σας ...βρεθικαμε ερωτικα με την κοπελα μου με προφυλαξη 6 φορες αυτον τον μηνα...χωρις να σπασει το προφυλακτικο...το θεμα ειναι οτι 1 βδομαδα τωρα εχει καθιστεριση...υπαρχει περιπτωση?? παρακαλω απαντηστε συντομα
Πήγαινε στο θέμα: καθυστεριση
Μήνυμα στις 8/6/2015 στις 22:48 @Sex
βρεθηκα σε ερωτικη επαφη με την κοπελα μου τη μερα που τελιωσε η περιοδος της...χωρις προφυλαξη μπηκε 2 φορες μονο το κεφαλακι...υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης?? παρακαλω απαντηστε μου συντομα εχω ανχοθει!!
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 28/4/2015 στις 23:42 @Sex
γεια σας εχω ενα θεματακι με την κοπελα μου...απο την τελευτεα της περιοδο εχουμε βρεθει σε επαφη ΜΟΝΟ πρωκτικο ομως με 1-2 λεπτα διαρκεια και τελειωμα μετα απο πολυ ωρα μακρυα απο εκεινο το σημειο...τπτ αλλο ομως δεν εγινε περα απο δαχτυλο...εχει κατι περιεργους πονους στη κοιλια και ανησυχουμε...οποιος γνωριζει στα ΣΙΓΟΥΡΑ παρακαλω να απαντησει οσο πιο συντομα γινετε ευχαριστω εκ των προτερων
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη |