Μήνυμα στις 30/3/2015 στις 02:20 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Με τη τεράστια πείρα μου (Γκούχ γκούχ) μπορώ να σου πω ότι "Ναι! Το έχω πάθει κι εγώ."Σίγουρα παίζει ρόλο το πόσες φορές τελείωσες. Όσο πιο πολλές τόσο περισσότερο θα αντέχεις μετά. Είναι και η διάθεση που παίζει ρόλο. Αν είσαι πολύ αναμμένος ή σχεδόν καθόλου. Μετά είναι και η στιγμή...Μπορεί απλά να μην έβρισκες σημείο να σου κάνει το μπαμ! Δε ξέρω αν σε κάλυψα, πάντως μην ανησυχείς φυσιολογικό είναι! Πήγαινε στο θέμα: Σκαμπανευασματα στην διαρκεια.
Μήνυμα στις 30/3/2015 στις 02:15 @Sex
Καλημέρα παιδιά! Καταρχάς πριν μπω στο θέμα θα ήθελα να σας πω ότι γενικά σαν άνθρωπος είμαι τρομερά αγχώδης σε πολύ μεγάλο βαθμό για πάσης φύσεως θέματα. Στο θέμα μας! Με τη κοπέλα μου είμαστε μαζί αρκετό καιρό και ενώ κάνουμε safe sex έχω πάντα μα πάντα την ανησυχία ότι μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος ή κάποια βλακεία και να μείνει έγκυος με αποτέλεσμα να μη μπορώ να χαλαρώσω μέσα στο μήνα μέχρι να είναι στις μέρες της. Όσο το σκέφτομαι, είναι λίγο περίεργο να αγχώνομαι κάθε φορά που θα σκεφτώ το παραμικρό "λάθος" που ΙΣΩΣ έγινε πριν, κατά και μετά το sex. Δε ξέρω αν κανείς σας έχει αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο αλλά η οποιαδήποτε συμβουλή είναι αποδεκτή. Γενικά πως μένετε χαλαροί με το όλο θέμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ![]() Πήγαινε στο θέμα: Άγχος περί σέξ |