Μήνυμα στις 17/3/2015 στις 22:27 @Sex
Ειναι ομως ασφαλες να το παρω χωρις συνταγη γιατρου? Μονο ενα ειδος υπαρχει?
Πήγαινε στο θέμα: χωρις προφυλαξη
Μήνυμα στις 14/3/2015 στις 15:39 @Sex
Δεν χρειαζεται να δεις οτι αρεσεις σε ενα κοριτσι καν' την να της αρεσεις... τα σημαδια βεβαια δεν ειναι συγκεκριμενα το καθε ατομο εχει διαφορετικο να τροπο να εκφραζεται... τα βασικα πιστευω οτι ειναι να σου πιανει την κουβεντα να ψαχνει αφορμες να ειναι διπλα σου... βεβαια υπαρχει η περιπτωση να μην στο δειχνει... απλα να ξερεις... Ρισκαρε.. δεν χρειαζεται να δεις οτι αρεσεις σε καποια μεσα απο τον διαλογο τις καλες χειρονομιες την ευγενεια σιγα σιγα θα την κανεις να σε ερωτευτει και αν δεν βγει δεν τρεχει και τιποτα δεν απογοητευεσαι εννοειται
Πήγαινε στο θέμα: Οδηγιες για γκομενα
Μήνυμα στις 14/3/2015 στις 14:28 @Sex
Προσπαθω να μην αγχωνομαι και το αγορι μου το ιδιο μου λεει και εγω το σκεφτηκα το ενδεχομενο να μου καθυστερησει η περιοδος λογω αγχους εννοειται πως θα προσεχω απο δω και περα δεν ξαναζω τοσο αγχος
Μήνυμα στις 13/3/2015 στις 19:15 @Sex
Χθες με το αγορι μου ολοκληρωσαμε ομως δεν φορουσε προφυλακτικο. Η διεισδυση δεν κρατησε πανω απο ενα λεπτο (αι πολλα λεω) ουτε μπηκε βαθια ουτε ηθελε να τελειωσει. Νομιζω οτι ημουν στις γονιμες μερες μου τις τελευταιες μπορει και οχι δεν ειμαι σιγουρη. (Δεν ειμαι παρθενα) Εγω δεν νομιζω οτι δυσκολα θα εχει γινει κατι ομως ανησυχω.... τι λετε????
Μήνυμα στις 7/3/2015 στις 16:36 @Sex
Εχω μια απορία και θα ήθελα να ακούσω μερικές απόψεις αν σας εχει τύχει και σε εσάς... Ειχα κάνει στοματικο στο αγόρι μου και μερικές φορές με πιεζε προς τα κατω και ενιωθα οτι πήγαινε αρκετά μέσα. Την επόμενη μέρα στο ουρανίσκο μου ειδα κάτι σαν αιματωμα εκεί πισω αλλά δεν με πονούσε... Να ανησυχώ?
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικό σεξ |