Μήνυμα στις 3/3/2015 στις 19:15 @Sex
Επισεις ευχαριστω παιδια ολους ευχαριστω παρα πολυ!! Παιδια εχω εναν φιλο μπαι πως να του πω να του κανω πιπα θελω να δοκιμασω πως μπορω να το πω χωρις να το παρει στραβα? Πήγαινε στο θέμα: Είμαι gay αλλα φοβάμαι
Μήνυμα στις 2/3/2015 στις 17:47 @Sex
Οχι κατι ειχα διαβασει οτι εχουν μιομενει θειτια
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι gay αλλα φοβάμαι
Μήνυμα στις 2/3/2015 στις 17:05 @Sex
Καλησπερα Μπορει να μην ειχε προβλημα με το μεγεθος και το παχος του πεος σου αλλα με το θεαμα δηλαδη γενικος και σε αλλους ανδρες μπορει να αντιδρα ετσι για αυτο ηρεμησε και μην ανχονεσε για πραγματα τις στιγμης δεν αξηζει αν σε καλυψα πατα αποδεκτη απαντηση Καλο απογευμα!!! Πήγαινε στο θέμα: Πεος
Μήνυμα στις 2/3/2015 στις 16:52 @Sex
Σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Εννοω εχουν καποια απαλαγη εχω ακουσει για τους ομοφυλοφιλους; Ευχαριστω αμα υπαρξει κιαλλη απαντηση θα την δεκτουμε φιλε παντως σε ευχαριστω!!! Πήγαινε στο θέμα: Είμαι gay αλλα φοβάμαι
Μήνυμα στις 2/3/2015 στις 00:31 @Sex
Καλησπερα μελη του ftou.gr Θα ειθελα να με βοηθησετε με το προβληματακι που μου εχει δημιουργηθει η ηλικια μου ειναι 15 προς 16 χρονων και εγω πιστη δηλαδη σιγουρευτη οτι ειμαι ομοφυλοφιλος επειδη απο γυναικες ποτε δεν με ελκυσε καμια ουτε απο μικρο και το θεμα ειναι οτι τωρα τελευταια τα βραδια σκεφτομαι και τι θα γινει η ζωη πως θα συνεχειστη πως θα κανω την πρωτη κινηση και αμα παω σε εναν ανθρωπο και κανω κατι λαθος (που εχει γινει αυτο) πως μπορω να καταλαβω.. πως συνεχειζεται η ζωη αν εισαι ομοφυλοφιλος εσας αμα ειχατε φιλο ομοφυλοφιλο τι θα του λεγατε πως θα τον συμβουλευατε και πως θα τον βοηθαγατε Εχω εναν φιλο που τον νιοθω αδερφο προχθες του ειπα οτι τον αγαπαω και οτι ειμαι ομοφυλοφιλος το πειρε χαλαρα απλα μου ειπε οτι γουσταρει γυναικες εμενα την επομενη μερα μου ειπε οτι θα του εκανε στοματικο η κοπελα του μα το θεματακι ειναι οτι εγω ζηλεψα και του το ειπα το πειρε χαλαρα ευτυχως σημερα μου εστειλε μηνυμα οτι δεν εγινε τελικα τιποτα πως να μην ζηλευω πως Και πως μπορω να συνεχισω την ζωη μου στο στρατο η γκει τι γινετε δηλαδη πως ζουνε μεσα εκει? Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο και αμα εχει ορθογραφικα παλι συγνωμη Ευχαριστω εκ το προτερων ελπιζω να βρεθει γρηγορα απαντηση σε ολα Καλο βραδυ! Πήγαινε στο θέμα: Είμαι gay αλλα φοβάμαι
Μήνυμα στις 2/3/2015 στις 00:22 @Sex
Καλησπερα! Ειμαι 15 χρονων και ειμαι σχεδον στα ιδια θεματα σου προτεινω να ηρεμησεις ειναι και θεματα ορμονων οτι θελεις ρωτα ειμαστε και κοντα στην ιδια ηλικια και μπορουμε να το συζητησουμε το θεμα επισης εμενα το ξερουν 8 με 10 ατομα μεχρι τωρα φυσικα δεν θελω να μαθουν αλλα ατομα οτι ειμαι γκει. τελος σπαντων αν σε καλυψα πατα αποδεκτη ευχαριστω και καλο βραδυ! Πήγαινε στο θέμα: gay ,straight η asexual? |