Μήνυμα στις 2/6/2017 στις 19:12 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:να τον παιζεις σιγα σιγα...να ανεβοκατεβαζεις το πετσακι σιγα σιγα ...:) εχει τρομερη αισθηση :)Πήγαινε στο θέμα: Πειτε μου
Μήνυμα στις 2/5/2017 στις 00:31 @Sex
εχω μιλησει για σεξ μαζι του αλλα δεν εχει τυχει να τον δω ποτε γυμνο..ε οχι δε το εχω ζητησει γιατι δεν ειναι κατι το σπουδαιο(γνωμη μου ετσι) αμα θες πραγματικα να το κανεις ρωτα τον κολλητο σου..βασικα μη του το πεις αμεσως απλα ξεκινα τη συζητηση σιγα σιγα π.χ πες του για το πουλι σου και πες οτι εχει καυλωσει ξερω εγω γιατι σκεφτηκες καποια(παραδειγμα τωρα) και οτι θες να το παιξεις επειγοντως και πες του να το κανετε μαζι...(οταν θα ειστε σπιτι και ειστε σιγουροι οτι δεν ειναι κανεις η κλειδωστε τη πορτα) αμα ο φιλος σου ειναι καφρος και ετσι δε θα εχει θεμα πιστευω...αμα ειναι μαζεμενος και ετσι ε μπορει και να μη θελει..παντως κακο δεν ειναι να το κανετε ..αμα εισαι και στην εφηβεια ειναι φυσιολογικο γιατι οι ορμονες πανε πανω κατω...παντως ρωτα δεν εχεις να χασεις τιποτα! ;)
Πήγαινε στο θέμα: Φιλοι και σεξ
Μήνυμα στις 18/3/2016 στις 23:25 @Sex
εγω σταθερα μια φορα την ημερα...σπανια 2....
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 26/2/2016 στις 20:52 @Διάφορα
μπορειτε να μ πειτε καποια λυση
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα ακμη
Μήνυμα στις 26/2/2016 στις 20:50 @Διάφορα
Ειμαι 19 και εχω ακμη απο τα 12.. θελω σε μια εβδομαδα να εξαφανιστουν τελειως τα σπυρια αλλα ολο ξεχνιεμαι κ τα πειραζω καποιες φορες..ολο ξυριζομαι κ φαινομαι για 15..:/
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα ακμη
Μήνυμα στις 26/1/2016 στις 20:04 @Sex
ειναι μια χαρα μη σ πω κ τελεια ακομα μικρος εισαι Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 28/12/2015 στις 23:32 @Sex
Ειμαι 19 Χρονων και δεν εχω κανει σεξ ουτε σχεση καλα καλα.Ειμαι αρκετα ντροπαλος και δεν εχω το θαρρος να κανω το πρωτο βημα, να μιλησω με μια κοπελα Ειναι κατι που πρεπει να ανησυχω η οχι
Πήγαινε στο θέμα: 19 χρονων παρθενος |