Μήνυμα στις 26/2/2015 στις 17:09 @Κλάψιμο
Όπως οι περισσότεροι ή μαλλον οι περισσότερες γιατί αναφέρομαι σε κοριτσια ( νομίζω ) έχουν όπως και εγω προβλήματα κιλών .... Ειναι ένα θέμα που με απασχολεί απο τον Σεπτέμβριο . Εγω το πρωί παω με λεωφορείο στο σχολειο , και είδα μια κοπέλα , την Ελεανα η οποία παει 1 λυκείου και ειναι το όνειρο κάθε κοριτσιού ( απο άποψη ομορφιάς ) Ειναι αδύνατη με πανέμορφο πρόσωπο και τέλεια ρούχα , μακριά ίσια μαλλιά κάστανα και κάτω ξανθα βαμμένα . Απο την πρώτη στιγμή την ζηλεύω ! Θέλω Να γίνω σαν και αυτήν . Δεν θελω να της μοιασω σε τίποτα άλλο παρά μονο στο σώμα ! Και ναι ειναι ένα απο εκείνα τα κοριτσια με αδύνατα μπουτια και επίπεδη κοιλιά ... Προσπάθησα να κανω δίαιτα αλλα μάταια ! Τίποτα δεν πιάνει ! Παν. Που πήγα να χάσω ενα κιλό, ο Μπαμπας μου έφερε τούρτα στο σπίτι και εχω φάει 3 κομμάτια μέσα σε 2 μέρες ! Πείτε με χαζή χοντρή άσχετη και λιχουδα γιατί κάτι τέτοιο ειμαι ! Επιπλέον όσο και να τηρισω μια δίαιτα το μεσημεριανό δεν το τηρώ γιατί η μαμα μου δε. Συμφωνεί σε τέτοιου είδους δίαιτες με αποτέλεσμα οποία δίαιτα και αν αποφασίσω να τηρισω δεν θα πετύχει !! Παρακαλώ βοήθεια !! Πήγαινε στο θέμα: Εσείς που έρχεται προβλήματα δίαιτας |