Μήνυμα στις 10/6/2015 στις 17:50 @Διάφορα
Το θέμα μου ειναι προσωπικό, κανονικα δεν θα επρεπε να το αναφέρω στο Ίντερνετ ή κατι τετοιο αλλα ειμαι απελπισμένος. Λοιπόν ειμαι 15-16 χρόνων παω Α λυκείου και εχω ενα οικογενειακό πρόβλημα. Όλα ξεκίνησαν οταν μου ειπε η μάνα μου οτι θα κόψει το Ίντερνετ στο σπίτι Πέρυσι το καλοκαίρι. Εγώ δεν ειναι οτι ειμαι εθισμένος ή ήμουν ή κατι τετοιο. Απλα έπαιζα πολλές ώρες και η μάνα μου φοβόταν. Έβγαινα κανονικα έξω πήγαινα στο φροντιστήριο μου καλοκαιρινά μαθήματα πήγαινα στην θάλασσα και ήταν μερες που καθομουν ολη μέρα στη θάλασσα, απλα οταν δεν ειχα τι να κανω ήμουν σπίτι και έπαιζα βιντεοπαιχνίδια. Λοιπόν πέρναγε το καλοκαίρι μου το ξαναλέγε και το πρότεινε και στον πατέρα μου. Ξεκίνησαν τα σχολεία τον Σεπτέμβρη και κατα τις 25 Σεπτεμβρίου περίπου βλέπω μια μέρα το Μοντεμ και είχε σβηςει το λαμπάκι για το Ίντερνετ! Ε τότε έγινε ο τρίτος παγκόσμιος! ( έν τω μεταξυ να πω οτι εκείνη την χρόνια έδινα πτυχίο στα αγγλικά το lower και το πηρα και η μητέρα μου μου χε υποσχεθεί οτι εάν το πάρω θα μου αγόραζε ενα καινούριο κινητό γιατι ειμαι με ενα παλιό, και μεχρι σήμερα δεν το πηρα!(τον Αύγουστο είχαν βγει τα αποτελέσματα και το ειχα περάσει) τέλος πάντων ας συνεχίσω, ειχα φταιςει στο σημείο να μην μιλάω στους γονείς μου αλλα όσο περνούσε ο καιρος το ξεχναγα και όλα ήταν μια χαρά! Ειχα ρωτήσει κιολας κατα την διάρκεια της χρονιάς και κινητό γιατι μου είχε υποσχεθεί αλλα τιποτα! Να πω οτι δεν ειμαι και ο καλύτερος μαθητής στο σχολείο αλλα δεν ειμαι και ο χειρότερος!(βγάζω 16 μ.ο.). Επίσης να πω οτι η μητέρα μου καπνίζει και δεν θέλει να το αναφέρει κανεις αυτο γιατι της σπάει τα νεύρα! Φτάνουμε λοιπόν σήμερα που πήγα στο δωμάτιο της μητέρας μου και της ζήτησα να ξαναβάλουμε Ίντερνετ! Και μου ειπε να ρωτήσω τον πατέρα μου, ενώ ξέρει οτι αυτός αν δεν συμφωνήσει αυτή δεν πρόκειται να το δεχτει! Την ρώτησα παλι και μου ειπε οχι και την ρωτάω γιατι. Και μου λεει γιατι καθίσουν όλη μέρα και όλη νύχτα. Και τις λεω αφού έβγαινα έξω πήγαινα στην θάλασσα κτλ κτλ. Και μου ειπε οχι και δεν το κανω για το κακο σου γιατι εισαι εθισμένος το κόψαμε. Σκέφτομαι λιγο και της λεω εγώ δλδ τι θα πρεπε να κανω που εισαι εθισμένη στο τσιγαρο, δεν θα επρεπε να τα πετάξω ολα; Και μου λεει δεν θα πετάξεις τιποτα, εσυ δεν βγάζεις λεφτά και δεν έχεις δικαίωμα εδώ μεσα! Και εκεί ειναι που τα πηρα άγρια στο κρανίο! Και της κανω τι είπες δεν εχω δικαίωμα εδώ μεσα; Ακούς τι λες τωρα; Και έφυγα και της ειπα να μην μου ξαναμιλήσει! Επίσης να πω οτι η μητέρα μου δεν δουλεύει ειναι νοικοκυρά και κόψανε το Ίντερνετ αλλα έχουμε ακομα απεριόριστα σε σταθερά και εχει και σύνδεση στο κινητό.( το λεω γιατι μου φαίνεται λιγο άδικο) Αυτο το ανεβάζω χωρίς την άδεια τον γονιών μου φυσικά. Ευχαριστώ όσους εκατσαν να το διαβάσουμε και θα ήθελα να με βοηθήσετε! Ευχαριστώ εκ των προτερων! Πήγαινε στο θέμα: Οικογενειακά
Μήνυμα στις 4/6/2015 στις 17:21 @Διάφορα
Χμ αυτά που λες έχουν τη λογική τους και το δίκιο τους! Θα χρησιμοποιήσω και αυτο που είπες για τις παρέες! Δλδ απλα θα κανω παρέα με άτομα που θελω και δεν θα ειμαι σε κάποια παρέα επειδη πρεπει ή κατι τετοιο! Αλλα αυτο που δεν μπορώ να κανω ειναι να τους παρατήσω τελείως. Διότι μένω σε κωμόπολη-χωριό και δεν εχει πολλά παιδιά εδώ. Ευχαριστώ πάντως για όλη την βοήθεια σου! Πήγαινε στο θέμα: Κατι σαν bullying(ΒΟΗΘΕΙΑ!)
Μήνυμα στις 2/6/2015 στις 20:34 @Διάφορα
Κοιτά. Ήμουν σε αλλη παρέα κατι χρόνια πριν, ήτανε 4 άτομα, και δεν ήθελαν να έχουν άλλους στην παρέα τους, και εγώ και τα αλλα παιδιά δεν είχαμε παρέα και ετςι αποφάσισα να μπω σε αυτούς που ειμαι τωρα. Και σκέφτηκα πρόσφατα να αλλάξω παρέα όπως μου προτεινες εσυ αλλα σκέφτηκα οτι δεν τους μιλάγα χρόνια και τωρα δεν θα ναι ωραίο να παω ξαφνικά τωρα. Πήγαινε στο θέμα: Κατι σαν bullying(ΒΟΗΘΕΙΑ!)
Μήνυμα στις 2/6/2015 στις 01:33 @Διάφορα
Ειναι λιγο παράξενο το θέμα μου αλλα ειμαι πολυ καιρό ετςι και δεν ξερω τι να κανω πια. Λοιπόν, ειμαι αγόρι και ειμαι 15,5. Η παρέα μου ειναι η χειρότερη που θα μπορούσατε να γνωρίσετε αν ήσασταν στη θεση μου. Συγκεκριμένα ενα παιδι που το παίζει ξερω γω οτι ειναι ο αρχηγός της παρέας. Ξεκίνησα να κανω πέρυσι τον χειμώνα παρέα με αυτούς τους φίλους που εχω τωρα. Το πρόβλημα μου ειναι οτι με κοροϊδεύουν συνεχεια. Εχω σκεφτεί εδώ και πολυ καιρό οτι πρέπει να κανω κατι για να σταματήσει αυτο αλλα εχω απελπιστει πια γιατι εχω κανει πολλά. Απλα σκέφτομαι οτι δεν ειναι ωραίο γιατι μου δημιουργούνε απαίσια φήμη και πιστεύω οτι στο τέλος μπορεί να μου δημιουργήσουν και ψυχολογικά. Τέσπα, ας ξεκινήσω. Αυτός ο "αρχηγός" της παρέας που ανέφερα πριν τα ξεκίνησε όλα. Ξεκίνησα να κανω με αυτόν υπερβολικά πολυ παρέα αλλα είχε και άλλους φίλους.(τον λεω αρχηγό γιατι δεν τον κοροϊδεύει κανεις εχει "στυλ" μιλαει με κορίτσια και τέτοια) τέλος πάντων εκανα παρέα μαζί του και κάποια στιγμή άρχισε να με κοροϊδεύει. Φτάνει καλοκαίρι πέρυσι και ειχα γινει φίλος και με τους άλλους οπότε μπήκα κανονικα στην παρέα τους. Αλλα αφού οι αλλοι άκουγαν αυτόν τον "αρχηγό" να με κοροϊδεύει σκέφτηκαν να αρχίσουν και αυτοί. Και φτάσαμε στο σημείο να μου λένε τα χειρότερα πράγματα που μπορείτε να φανταστείτε. Άρχιζαν απο μάνες σε χριστοπαναγιες και το πως ειμαι εξωτερικά(να κοροϊδεύουν τα ελαττώματα μου). Να ξέρετε εχω παρα πολυ υπομονή και γενικά ειμαι καλο άτομο. Συνήθως μαρεσει να βοηθάω τους άλλους παρα τον εαυτό μου. Ετςι τέλος πάντων με κορόιδευαν και μετα φτάσαμε στο σημείο να με κοροϊδεύουν μπροστά σε κοπέλες σε αλλα άτομα και σήμερα μου την λένε γενικά ολοι. Το αστείο ειναι οτι με κοροϊδεύουν για να πουλήσουν μαγκιά! Και θα σας πω γιατι! Πχ ειμαι μόνος μου με ενα παιδι απο την παρέα μου (εκτός τον "αρχηγό") και μιλάμε κανονικα για όλα χωρίς να με κοροιδεψει αλλα οταν ειναι αλλα άτομα μπροστά τότε αρχίζουν για να πουλήσουν μαγκιά! Επίσης θα σας πω και παράδειγμα με κοπέλες, για να δείτε σε τι σημείο ειμαι. Θα σας πω για 4 διαφορετικές. Η μια μου μιλαει κανονικα είμαστε και καλοι φίλοι όλα καλα. Η 2η τη μια μου μιλάει την αλλη οχι και τωρα τελευταία με βαράει όλη την ώρα, εγώ καμία φορα τη βαράω λιγο αλλα σπάνια και αν το κανει πολυ ώρα μπορεί να της ρίξω και ενα χουφτωμα για να σταματήσει ξερω γω αλλα τα παίρνει, αυτή ειναι η σπαστικια. Η 3η ειναι Νορμαλ μιλαει καλα οχι σαν να ειμαστε κολλητοί απλα ειναι ευγενικη και δεν προσβάλει. Και η 4η κανει λες και εχει περιοδο! Με βρίζει, μου λεει πχ να πας να πεθάνεις και τέτοια κάθομαι πολλές φορές και την ακούω γιατι δεν εχω και όρεξη να της μιλάω όλη την ώρα και ευτυχώς εχω και υπομονή αλλα αν με φτάσει στα όρια μου δεν βρίσκε τρύπα να κρυφτεί. Και τωρα τελευταία της την λεω που και που αν μου πει κατι. Λοιπόν το θέμα μου ειναι δύσκολο και μεγάλο! Ευχαριστώ όσους είχαν την υπομονή και το διάβασαν! Και παρακαλώ σκέφτητε κατι να κανω γιατι βαρέθηκα να ζω ετςι! BTW τον τίτλο τον λεω "κατι σαν" γιατι δεν ειναι οτι νιώθω απαίσια και μισώ η ζωη μου, αλλα ειναι σκληρό όπως και να το κάνουμε! Πήγαινε στο θέμα: Κατι σαν bullying(ΒΟΗΘΕΙΑ!)
Μήνυμα στις 2/6/2015 στις 00:46 @Κλάψιμο
Κοιτά εγώ ειμαι αγόρι αλλα θα σου πω την γνώμη μου απο τη μια μπορεις να τον χωρίσεις και να τελειώσουν όλα. Δευτερον μποτεις όπως ειπε η κοπέλα απο πάνω μπορεις να κανεις κατι αλλο για να μην έχεις εκεί το μυαλό σου και να τον κανεις και εσυ να ζηλέψει. Τρίτον θα σου πω εμπειρία απο φίλο μου, εχει μια γκομενα την φανερή του, που τέλος πάντων ξέρουν ολοι οτι αυτός τα εχει με αυτήν, αλλα εχει και άλλες δυο που ειναι κρυφές και δεν το λεει σε κανέναν, και επίσης στην φανερή του δεν δείχνει μνματα και αυτή κανει μούτρα, κάπως σαν εσένα κανει παρέα με άλλες κοπέλες και τέτοια. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να περιμένεις, όλα θέλουν τον χρόνο τους! Πρέπει να εχει υπομονή πίστεψε με εγώ εχω παρα πολυ και δεν μπορώ να καταλάβω αν ειναι καλο ή κακο γιατι απτην μια με βοηθάει αλλα απο την αλλη δεν εχω θάρρος. να μην ζηλευεις γιατι δεν υπάρχει λόγος! Και αν εχει άλλες θα φανερωθουνε και τότε θα τον χωρίσεις! Και ακομα και να τον αγαπάς δεν πιστεύω να σαρεσε να σε "κερατωνε"! ;) πατά αποδεκτή αν σε βοήθησα! :)
Πήγαινε στο θέμα: ζηλευω
Μήνυμα στις 28/5/2015 στις 23:44 @Διάφορα
Με βοήθησες πολυ! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες θα ξεκινήσω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Επίσης εάν κάποιος άλλος θέλει μπορεί να μου γράψει τις δίκιες του συμβουλές. Όλες οι έξτρα συμβουλές ειναι αποδέκτες! Επίσης εχω αρχίσει και κανω κατι σαν καμπούρα και θα ήθελα να το αποτρέπω απο τωρα γιατι βλέπω οτι ειναι νωρίς αν ξέρεις κατι και μπορεις να με βοηθήσεις θα ήμουν πολυ ευχαριστημένος, επίσης εάν ξέρει και κάποιος άλλος ας μου πει την άποψη του. Πήγαινε στο θέμα: Κιλα, γυμναστική.
Μήνυμα στις 27/5/2015 στις 20:43 @Διάφορα
Ειμαι αγόρι 15,5 χρόνων και ειμαι 54 κιλά και 1,76 ύψος με λίγα λογια πρέπει να πάρω 10 κιλά(εξαιτίας του BMI). Θα μου πείτε πρέπει να τρως πολυ και αυτο προσπαθώ να κανω. Αν έχετε κάποια ιδεα που δεν νομιζω γράψτε απο κατω. Και το δεύτερο πράγμα που θελω να ρωτήσω. Δεν κανω γενικά καθόλου γυμναστική, δεν πηγαίνω σε καμία ομάδα ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τιποτα. Και τωρα ειναι που θελω να μου προτείνετε ιδέες για το τι μπορώ να κανω για να γυμναστώ λιγάκι. Για να ξέρετε ζω σε κωμόπολη-χωριό οπότε έχουμε πολυ φύση επίσης έχουμε γυμναστήριο(αλλα ειμαι 15 δεν νομιζω να επιτρέπετε να κανω βάρη), υπάρχει γήπεδο μπάσκετ, ποδοσφαίρου. Επίσης εχω μονόζυγο στο σπίτι μου και εχω ποδηλατο( οχι γυμναστικής κανονικό ποδήλατο που οδηγας :P ). Και επειδη δεν κανω καθόλου γυμναστική και δεν εχω κιλά τα χέρια μου ειναι πολυ λεπτά και τα πόδια μου χοντρά, επειδη δεν κινούμε σχεδόν ποτε. ( πιο πολυ πρέπει να γυμνασω τα πόδια μου αλλα πρέπει να πάρω και κιλά οπότε ειναι λιγο δύσκολο! :S ) Δώστε μου ιδέες μιας και έρχετε καλοκαιράκι θα εχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πήγαινε στο θέμα: Κιλα, γυμναστική.
Μήνυμα στις 20/4/2015 στις 21:33 @Sex
Δηλαδή να συνεχίσω με το κερί; Ή παω για κατι αλλο; Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες ΒΟΗΘΕΙΑ(2ο μέρος)
Μήνυμα στις 20/4/2015 στις 21:27 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Υπάρχουν άντρες που κάνουν 2 λεπτά ή και λιγοτερο. Ο χρόνος ειναι διαφορετικός στον καθένα. Αλλα αν έχεις κοπέλα υπάρχουν τεχνικές για να το διαρκέσεις περισσότερο. Μπορεις απλα να γράψεις στο google Θα μάθεις πολλά! Εγώ πως νομίζεις οτι το ξερω αυτο! ;)Πήγαινε στο θέμα: χρονος αυνανισμου!
Μήνυμα στις 20/4/2015 στις 21:15 @Sex
Να σου πω θα υπάρξει κανένα πρόβλημα γιατι η περιοχη του πρωκτου ειναι ευαισθητη. Και κατι αλλο γιατι εχω μπερδευτεί λιγο, στους όρχεις μπορεις να κανεις κατι τέτοιο ή κλασσικα ξυρισμα; Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες ΒΟΗΘΕΙΑ(2ο μέρος) |