Μήνυμα στις 1/3/2015 στις 02:29 @Sex
Καλησπερα σας..πολλοι θα εχετε δει το προηγουμενο ποστ μου περι της πιθανης εγκυμοσυνης που μπορει να εχει η κοπελα μου...Επειδη θα θελαμε να ξεδιαλυνη η κατασταση..Εχετε να μου πρωτεινετε καποια φθηνα,οσο πιο φθηνα γινεται γιατι τα λευτα δεν μας τρεχουν και απο τις τσεπες,τεστ εγκυμοσυνης και παραλληλα οσο πιο ακρηβης γινεται?..Μενω Αθηνα αν βοηθαει αυτο... Σας ευχαριστω για τον χρονο σας Πήγαινε στο θέμα: τεστ εγκυμοσυνης(αγορα)
Μήνυμα στις 28/2/2015 στις 19:32 @Sex
Περα απο ολα αυτα...τα προσπερματικα υγρα ειναι εμφανης με το ματι?θελω να πω ειναι τα πρωτα υγρα που βγαινουν μετα απο τα χυσια?...Ποια ειναι ακριβως?
Πήγαινε στο θέμα: προσπερματικα υγρα?!
Μήνυμα στις 28/2/2015 στις 02:03 @Sex
Ασε το ποσο θα χαρει η δικια μου...Η κοπελα σου ενιωθε αυτα που νιωθει και τωρα η δικια μου?...δηλαδη ναυτιες οποτε να ναι..οτι νιωθει γενικα κατι και δε νμπορει να το εξηγησει κτλ?...Περα απο το αγχος και την αγωνια που ειχατε?...Ειχε συμπτωματα σαν την δικια μου?
Μήνυμα στις 28/2/2015 στις 01:11 @Sex
Εσυ τι εκανες?...που περιμενες και +20 μερες με καθυστερηση?..Περιμενες?..η κανατε καποιο τεστ για να ειστε και σιγουροι?
Μήνυμα στις 28/2/2015 στις 00:55 @Sex
Ρε φιλε..Εγω το πιστευω και ειμαι λιγοτερο αγχωμενος αλλα εκεινη οσο δεν της ερχεται η περιοδος τοσο πιο πολυ αγχωνεται..Και μπορει πχ να μιλαμε κτλ και να γελαει και να περναει καλα(απο fb)αλλα μπορει να μου στειλει οταν θα διαβαζει πχ οτι δεν αισθανεται καλα...Το λεει πολλες φορες οτι δεν αισθανεται καλα...μπορει πχ να ειναι μια χαρα ολα οκ ολη την ημερα και μετα το απογευμα να αρχιζει να μη ναισθενεται καλα...Γενικα την πιανει καποιες ωρες την ημερα..και ξερεις τι σημαινει αυτο..Οτι με αυτον τον τροπο διογκωνει το προβλημα της στο μυαλο και το επεξεργαζεται περισσοτερο...Δεν ξερω τι να κανω πραγματικα...με τον τροπο της,θα αρχιζει να αγχωνει και εμενα περισσοτερο που δεν το πιστευω οτι ειναι εγγυος....Μου λεει οτι νιωθει οτι αρρωσταινει αλλα δεν αρρωσταινει(περιεργο αλλα σου μεταφερω τα λογια της ακριβως)..Νιωθει περιεργα γενικα και δεν μπορει να το εξηγησει..δεν ξερω τι σκατα φταει..ελπιζω να μην ειναι μονο εγγυος...γιατι πραγματικα θα τρελαθω...Και αυτη η περιοδος δεν ερχεται να ηρεμισουμε και εμεις... :(
Μήνυμα στις 27/2/2015 στις 14:05 @Sex
Σε περιπτωση που ειναι...Ποσοι τροποι υπαρχουν για να γινει καποια πιθανη εκτρωση?..Εχω ακουσει και με χαπια ισχυει?
Μήνυμα στις 26/2/2015 στις 19:53 @Sex
Μπορει καποιος να βοηθησει σας παρακαλω?
Μήνυμα στις 25/2/2015 στις 16:44 @Sex
Καλησπερα σας.Καταρχην συγχαρητηρια για το site σας βοηθαει πολυ κοσμο!!..Τωρα θελω να σας παραθεσω μια μικρη απορια που εχω και με εχει γεμισει με πολυ αγωνια...Ειμαστε με την κοπελα μου 1 χρονο τωρα και οπως ολα τα ζευγαρια κανουν σεξ..Πριν 6 μερες το καναμε και με προφυλακτικο αλλα και χωρις...Και τις 2 φορες τελειωσα εξω..Απλα η κοπελα μου απο την Δευτερα νιωθει ζαλαδα και ναυτιες.Γενικα επειδη διαβασα διαφορα για τα συμπτωματα εγγυμοσηνης δεν ειχε τιποτα αλλο περα απο αυτα 2...Η περιοδος της ερχεται λεει στις 4/3 περιπου...Υπαρχει καποια πιθανοτητα να ειναι εγγυος?...Δεν το θελουμε αλλα υπαρχει?
Πήγαινε στο θέμα: προσπερματικα υγρα?! |