Μήνυμα στις 16/10/2015 στις 00:04 @Sex
Ουτε γω το πιστεύω φυσικά. Ειμαι 20 κ παντα είχα μονο σχέσεις με αγόρια.απλα καμία φορα μαρεσει να βλεπω κ τετοια βίντεο
Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 15/10/2015 στις 22:36 @Sex
Κοριτσια θελω τη γνώμη σας. Οταν αυνανίζομαι βλεπω πολλες φορές βιντεάκια με σεξ κλπ. Τελευταια μαρεσει να βλεπω κ λεσβιακά.ας πούμε οταν βλεπω μια γκομενα να Κανει γλείφομουνι μαρεσει καβλωνω,δεν ξερω γιατι. Ενώ μαρεσουν οι άντρες,εχω κ σοβαρή σχέση...εσείς τι λέτε; Ειναι φυσιολογικό; Αν μπορει ας μου απαντήσει κάποια . Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 24/2/2015 στις 15:41 @Sex
Με αγχώνουν οι πιθανότητες προφανώς απλα αλλα δεν εχει τελειωσει ποτε μέσα μου ούτε κάν να του ξεφύγει ξερω γω..πφφ
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσύνη
Μήνυμα στις 23/2/2015 στις 03:04 @Sex
Χαίρετε, με το αγόρι μου κανουμε πολυ συχνά σεξ χωρίς προφυλαξη. Βέβαια τελειώνει παντα έξω απ τον κόλπο μου όταν δε βάζει προφυλακτικό κ ποτε δεν εχει φτάσει έστω κοντά να τελειώσει μέσα μου. Παντα τραβιέται ενα πεντάλεπτο νωρίτερα κ βάζει προφυλακτικό για να τελειώσει μέσα μου . Ωστόσο κανονικά σήμερα θα πρέπει να μου έρθει περίοδος αλλα δεν μου ήρθε. Εννοειται πως μπορει να χουν συμβάλλει κ άλλοι παράγοντες, όπως άγχος η κάποιο κρύωμα στην περιοχή αλλα ανησυχώ. Εσείς τι λέτε;
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυμοσύνη |