Μήνυμα στις 21/2/2015 στις 10:35 @Sex
Γεια σας! Ειναι η πρωτη φορα που γραφω σε ενα τετοιου ειδους forum αλλα ειλικρηνα εχω καποιες αποριες.. Μπορει να σας φανουν χαζες κτλπ αλλα με ανχωνουν αρκετα.. Καταρχας ειμαι 16 χρονων και δεν εχω κανει ακομα σεξ αλλα ολα μα ολα τα προκαταρτικα τα εχω κανει απειρες φορες και ποτε μ δεν μου αρεσαν η εφημερες σχεσεις θα καταλαβεται στην συνεχεια για ποιο λογο σας τα λεω ολα αυτα.. Λοιπον ας αρχίσουμε.. Οταν περνω πιπα στο αγορι μου αρεσει πολυ να τελειωνει στο στομα μου και να τα καταπινω εχω ακουσει οτι σας αρεσει πολυ αλλα φοβάμαι καθε φορα που του το κανω μην με περασει για καμοια πουτανα κτλπ επεισης στην ιδεα του σεξ ειμαι ακομα πιο απελευθερωμενη θα μου αρεσε να δοκιμασω πρωκτικο και τετοια.. Αν σας τα ελεγε ολα ολα αυτα μια κοπελα θα σας ξενερωνε; εγω αυτο φοβαμαι πολυ γτ μου αρεσει να κανω στοματικα τα καταπινω κακ αυτο που σας ειπα γ το πρωκτικο σεξ. Επεισης την πρωτη φορα που καναμε προκαταρτικα με το αγορι μου του τα καταποια αυτο ειναι κακο; διχνει κατι δλδ οτι εγω ειμαι πουτανα η κατι τετοιο; μα άρεσε και το εκανα και δν με πιεζει σε κατι.. Αυτες ηταν οι αποριες μου ισως τις βρείτε χαζες αλλα εμενα με ανγχωνουν.. Ευχαριστώ προκαταβολια:)
Πήγαινε στο θέμα: Αποριες:/ |