Μήνυμα στις 13/7/2015 στις 21:45 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα απο προσπερματικά υγρά αλλά δε νομίζω. Άμα ήταν να μέναμε έγκυες τόσο εύκολα, θα είχαμε θέμα :PΚι επίσης δε πρέπει να σε αγχώνει μόνο το θέμα εγκυμοσύνης αλλά και τα ΣΜΝ..... Πήγαινε στο θέμα: Έγκυος
Μήνυμα στις 8/4/2015 στις 20:13 @Sex
Εγω δε νιώθω τίποτα! Ούτε πόνους περιόδου, πριν ή κατα τη διάρκεια, ούτε καταλαβαίνω την ωορρηξία! Χαχαχα, ανωμαλία στο φουλ εγώ
Πήγαινε στο θέμα: Ωορρηξία
Μήνυμα στις 5/4/2015 στις 18:44 @Sex
Υπάρχουν γυναίκες που καταλαβαίνουν την ωορρηξία? Κι αν ναι, τι νιώθουν ακριβώς? Εγώ πάντως χαμπάρι δεν παίρνω Πήγαινε στο θέμα: Ωορρηξία
Μήνυμα στις 10/3/2015 στις 21:59 @Sex
Ο καθένας ξέρει τι θέλει και τι όχι..
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι παραξενη?
Μήνυμα στις 10/3/2015 στις 18:00 @Sex
Σίγουρα δεν είσαι περίεργη.. Κι εγώ είμαι 18, και δεν ήθελα να το κάνω (στοματικό)! Μετά μου έφυγε όμως και το έκανα (στο αγόρι μου). Δεν με ξετρελαίνει, απλά το έκανα γι'αυτόν.. Οσο για το πρωκτικό, δε το έχω κάνει, αλλά ούτε μ'αρέσει :P Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι παραξενη?
Μήνυμα στις 9/3/2015 στις 00:08 @Sex
Οχι, δεν ήταν η πρώτη! Απο τις πρώτες (σχετικά) , αλλά όχι η πρώτη :P Είχα και πριν μήνες καθυστέρηση λίγων ημερών, τώρα κοντεύει μήνας! Κι εγώ πιστεύω ότι δεν είμαι, αλλά θα κάνω και δεύτερο τεστ, να μου φύγει η περιέργεια :P Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση
Μήνυμα στις 8/3/2015 στις 18:34 @Sex
Δε ξερεις πόσο πολύ με ανακούφισε η απάντηση σου! Αυτό λεω κι εγώ, ότι δε γίνεται να είμαι εγκύος, αφού δεν τελείωσε μέσα μου, συμπτώματα δεν έχω, το τέστ βγήκε ήδη αρνητικό μετά απο 2 εβδομάδες καθυστέρησης.. Απλά με ανησυχεί που δεν έρχεται περίοδος.. Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση
Μήνυμα στις 8/3/2015 στις 15:06 @Sex
Καλησπέρα! Το πρόβλημα μου ειναι ότι έχω καθυστέρηση σχεδόν 1 μήνα, αλλά το τεστ έχει βγει αρνητικό.. Έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο σε κάποια άλλη? Τι μπορεί να ευθύνεται? Μπορεί να είναι ορμονικό πχ?
Πήγαινε στο θέμα: Καθυστέρηση
Μήνυμα στις 2/3/2015 στις 00:56 @Sex
Υπαρχουν κι αλλες που δε βγαζουν καν αιμα..
Πήγαινε στο θέμα: ξεπαρθενιασμα
Μήνυμα στις 2/3/2015 στις 00:39 @Sex
Καλησπερα! Δεν ειναι απαραιτητο να χυσει... Εξαλλου δε χυνουν ολες... Το απολαμβανει, σιγουρα! Δωσε της χρονο και θα τα βρειτε ολα!
Πήγαινε στο θέμα: στοματικο στην κοπελα μου |