Μήνυμα στις 21/2/2015 στις 18:08 @Sex
Ναι έχω μικροτερο Iq κι απο κωλοχαρτου. Ικανοποιημενος ? Αυτα που ζηταει το κοριτσακι δεν ειναι για την ηλικια της. Αυτη το πολυ να δινει κανα φιλι με το αγορι της και να πεφτει κανα χουφτωμα. Οχι να ρουφα τα χυσια του αλλου και να παιρνει πουτσους απο τον κωλο σαν πουτανα του δρομου. Πήγαινε στο θέμα: Αποριες:/
Μήνυμα στις 21/2/2015 στις 16:46 @Sex
Ρε ηλίθιο τουβλο σου λεει το κοριτσακι αν ειναι σωστο να παιρνει πιπες και να τον παιρνει απο το κωλο λες και ειναι καμια φτηνη πουτανα του δρομου και της λες οτι ειναι μια χαρά; Πoσο εμετικος εισαι ? Αι πηγαινε παιξε το πουλακι σου
Πήγαινε στο θέμα: Αποριες:/
Μήνυμα στις 21/2/2015 στις 16:32 @Sex
Μωρέ καραπουταναριο του κερατά είσαι αλλα τελος παντων. Καλα 16 χρονων κοριτσάκι και μιλας για πιπες πρωκτικο σεξ κτλ ; Με αυτα που κανεις ειναι σαν να λες στους αλλους οτι μονο για γαμησια εισαι και τιποτα αλλο και περιμενεις τον αλλο να σε σεβαστει ; 2 επιλογές εχεις: ¨Η να κανεις πραγματα που ειναι της ηλικιας σου, να εχεις ενα αγορι να φιλιεστε, να χαιδευεστε και μεχρι εκει, κι οχι να φερεσαι σαν μια τσουλα του δρομου. ¨Η παρτο αποφαση και βγες στη συγγρου, το κανεις που το κανεις να βγαζεις και κανενα 10ευρο χαρτζιλικι. Νταβατζήδες θα βρεις πολλους. Βγεκα σε περιοχες που συχνάζουν "καλα παιδια" και θα αναλαβουν αυτοι να σε προωθησουν. Φιλικά σου τα λεω. Πήγαινε στο θέμα: Αποριες:/
Μήνυμα στις 19/2/2015 στις 19:23 @Sex
Χαχα Όντως, η αλήθεια είναι ότι αν και τον έχω 21.5 πόντους δεν τον βλεπω γιατι οι πουτσότριχές μου φτάνουν τα 30 εκατοστά καθεμιά οποτε εχει γίνει θαμνος εκεί κατω... Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους απαντηστε αντρες-γυναικες
Μήνυμα στις 19/2/2015 στις 17:39 @Sex
Μικρό τον έχεις. Εγώ στα 14 τον είχα 17.5 και στα 18-19 21 πόντους. Στη θέση σου θα εκανα πλαστική. Όσο για την κοπέλα σου που ξενέρωσε μαλλον θα εχει φαει τοσους πουτσους από μικρη που πλεον δεν αισθάνεται τιποτα. Πρεπει να τον έχει τουλάχισοτον 22 για να την ικανοποιησηεις.
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους απαντηστε αντρες-γυναικες
Μήνυμα στις 19/2/2015 στις 15:04 @Sex
Κοίτα ρε φίλε έχει γεμίσει ο τόπος πουτάνες. Από τα 15 η άλλη θελει πηδηχτεί και ρωτά για πίπες. Και μετά σου ερχονται στα 25 και λενε τώρα ωρίμασα και θελω μονο σοβαρή σχεση με κάποιον που να χει λεφτά. Ουστ λινάτσες ! Μονο για αλυπητο γαμήσι είστε πλεον και αρπαγμα απο τα μαλλιά και στο τέλος να παίρνετα πόδι !
Πήγαινε στο θέμα: Πιπαα... |