Μήνυμα στις 23/4/2020 στις 09:49 @Διάφορα
Καλησπέρα στα μέλη του ftou. Είμαι 22 και και καλώς εχόντων των πραγμάτων, παίρνω πτυχίο είτε Νοέμβρη είτε Απρίλη του 21. Το θέμα μου είναι ο στρατός, αυτοί οι 9 μήνες που προσωπικά θεωρώ ότι χάνονται τζάμπα από την ζωή μας. Γενικά πάντα με φόβιζε η ιδέα, ιδιαίτερα όταν άκουγα ιστορίες από μεγαλύτερους για το πόσο κάφροι είναι ορισμένοι εκεί μέσα και γενικότερα θα έλεγα πως με τρομάζει η όλη φάση μέχρι να δω τουλάχιστον τι θα μου ζητηθεί, πώς θα είναι η καθημερινότητα μου και με τι άτομα θα συναναστρέφομαι εκεί. Να αναφέρω επίσης ότι είμαι gay, γεγονός που προσθέτει ένα έξτρα άγχος. Είμαι ιδιαίτερα αγχώδης από την φύση μου, ειδικά όταν πρόκειται για καινούρια δεδομένα στην ζωή μου (πολλές φορές τα τραγικοποιώ μέσα στο μυαλό μου, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν βοηθάει). Παρόλα αυτά, θέλω να πιστεύω ότι εν έτει 2020 ο στρατός έχει αλλάξει και δεν είναι όπως ήταν... Θα ήθελα, οποίος έχει την καλοσύνη, να μοιραζόταν μαζί μου ορισμένες εμπειρίες, γενικά πώς το βίωσε, την καθημερινότητα εκεί και οποιαδήποτε άλλη συμβουλή είναι καλοδεχούμενη. ( Θα μου πείτε βέβαια ότι ο στρατός διαφέρει αναλόγως πού σε βάζουν). Μια τελευταία ερώτηση, αν δεν ορκιστώ τον Νοέμβρη θα μου έχει μείνει ένα μάθημα για πτυχίο. Θα μου προτείνατε να πάω στρατό ούτως ή άλλως, χωρίς να έχω τελειώσει; Έχω ακούσει ότι, με αυτό τον τρόπο ίσως μου δώσουν καμία άδεια παραπάνω για διάβασμα και για να πάω να δώσω εξεταστική. Όπως και να 'χει, είμαι κάπως άσχετος με το πώς λειτουργεί όλο αυτό το κακό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο. Η πιο εμπεριστατωμένη απάντηση θα λάβει αποδεκτή :) Πήγαινε στο θέμα: Στρατός
Μήνυμα στις 17/5/2015 στις 17:28 @Sex
Γεια σας μέλη του ftou. Πρόσφατα είχα ένα πρόβλημα και έπρεπε να μεταφερθώ στο νοσοκομείο. Εκεί,έπρεπε να ξεγυμνωθώ από την μέση και κάτω για να εξεταστώ. Τέλος πάντων,η νοσοκόμα εκεί μου είπε ότι,επειδή το πρόβλημα που είχα μπορεί να ξαναεμφανιστεί λόγω των τριχών που έχω στον πρωκτό(και στα κωλομέρια και στην σχισμή),θα ήταν προτιμότερο να έκανα λέιζερ σε εκείνη την περιοχή για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Τι λέτε; Κοστίζει το λέιζερ; το έψαξα στο Internet και είδα πως η κάθε επίσκεψη κοστίζει 50 ευρώ και για να τελειοποιηθεί η διαδικασία χρειάζεται 5-6 επισκέψεις.Άρα 300 ευρώ.Όμως,διάβασα πως η διαδικασία αυτή πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 2μηνο. Η νοσοκόμα μου είπε πως δεν κοστίζει και ότι πας σε έναν δερματολόγο και σου κάνει την δουλειά(εγώ μπήκα σε ένα site εδώ κάποιου ινστιτούτου ομορφιάς,ξέρετε όπως είναι τα bodyline κτλ). Έγραψα το θέμα εδώ γιατί όντως οι τρίχες εκεί με κομπλάρουν λίγο και φοβάμαι για τις μελλοντικές μου σχέσεις. Να με συγχωρείται για το μεγάλο κείμενο. Όλες οι απαντήσεις δεκτές. Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες και λέιζερ.
Μήνυμα στις 7/4/2015 στις 16:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Άραξε. Και εγώ 2α λυκείου πάω και εγώ το ίδιο μέγεθος έχω! Τώρα,αν σε αφήσει,τι να πω...όπως είπε και ο από επάνω καλύτερα γιατί δεν άξιζε!Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους και σχέση
Μήνυμα στις 29/3/2015 στις 15:42 @Sex
Αν πω την γνώμη μου όντας τελείως άπειρος θα σε πείραζε; Εγώ πιστεύω και έχω την εντύπωση πως είναι σαν την μαλακία.Μπορείς να τελειώσεις σε 3 λεπτά αν δεν έχεις υπομονή,ενώ μπορεί να τον παίζεις και κανένα 20λεπτο επειδή κάνεις την όλη διαδικασία με αργά βήματα. Αυτή η διαφορά στο χρόνο που λες δεν νομίζω να είναι κάποιο πρόβλημα που πρέπει απαραίτητα να το δώσεις σημασία.Νομίζω ότι δεν είναι καν πρόβλημα,απλά μια απορία που την έχεις απαντήσει ήδη! :) Πέρα απ'αυτά θα ήθελα να σου πω ένα μπράβο γιατί βλέπω ότι κινείσαι πολύ στο φόρουμ και δίνεις συμβουλές όπου μπορείς! :)
Πήγαινε στο θέμα: Σκαμπανευασματα στην διαρκεια.
Μήνυμα στις 28/3/2015 στις 11:39 @Sex
Ίσως ακόμα να μην έχεις αναπτυχθεί πλήρως.Μην αγχώνεσαι. Είσαι ακόμα 15,υπάρχουν ακόμα χρόνια για να αναπτυχθείς. Τώρα,όσο για τη στύση:μήπως όταν τον παίζεις είναι όλοι στο σπίτι και σε αγχώνει αυτό ή σκέφτεσαι πράγματα που σε προβληματίζουν; Χαλάρωσε,μείνε τσίτσιδος,δες μια τσόντα και'δούλευε'αργά...μη μόλις αρχίσει η τσόντα άιντε δώσε!
Πήγαινε στο θέμα: Χύσιμο
Μήνυμα στις 14/3/2015 στις 13:37 @Sex
Γεια σας μέλη του ftou! Κατά τύχη συνειδητοποίησα κάτι στο πέος μου: Όταν είδα την πίσω πλευρά του πέους μου,διέκρινα μια 'γραμμή' η οποία δεν έχει το χρώμα του υπόλοιπου πέους,είναι πιο ανοιχτό.Να ανησυχώ; Επίσης,διέκρινα στο κεφαλάκι του πέους 2-3 μικρές φουσκαλίτσες. Είδα φωτογραφίες από κονδυλώματα να δω αν είναι κάτι τέτοιο,αλλά καμία σχέση. Τα κονδυλώματα είναι πολύ μεγάλα,ενώ εμένα είναι μικροσκοπικά. Να επισκεφτώ γιατρό; Πήγαινε στο θέμα: Σημαδάκι στο πέος.
Μήνυμα στις 23/2/2015 στις 21:32 @Sex
Είσαι στην εφηβεία.Οι ορμόνες βαράνε κόκκινο.Αυτά.
Πήγαινε στο θέμα: σπερμα και ποσοτητα
Μήνυμα στις 23/2/2015 στις 10:47 @Διάφορα
Γεια σας μέλη του ftou. Είμαι 17 και πάω 2α λυκείου.Ήρθε η ώρα λοιπόν να σκεφτώ πιο αναλυτικά για το μέλλον μου.Σκέφτομαι για του χρόνου να μην κάνω καθόλου φροντιστήρια και να διαβάσω μόνος μου για να βγάλω ένα καλό απολυτήριο λυκείου και αν καταφέρω να περάσω σε κάποια αξιοπρεπής σχολή.Αν δεν τα καταφέρω,σκέφτομαι να κάνω αίτηση σε πανεπιστήμια της Σουηδίας(τα δίδακτρα είναι δωρεάν+έχω έναν συγγενή εκεί) ή στην Ολλανδία(τα δίδακτρα είναι χαμηλά αλλά εκεί δεν έχω κανέναν.Μόνο κάτι συγγενείς στη Γερμανία αλλά δεν νομίζω να βοηθά αυτό). Είμαι κάτοχος Michigan Proficiency.Παρ'όλα αυτά,αγχώνομαι για το αν θα τα καταλαβαίνω όλα αν παω σε ένα αγγλόφωνο τμήμα στο εξωτερικό.Ρώτησα μια καθηγήτρια και μου είπες πως στην αρχή δεν θα τα πιάνω και όόόλα,αλλά τα περισσότερα ναι. Εσείς τι με συμβουλεύεται; Έχω αυτό το σκεπτικό που διαβάσατε πιο πριν γιατί πιστεύω πως τα λεφτά που θα επενδύσουν οι γονείς μου επάνω μου τον τελευταίο χρόνο,θα ήταν καλύτερο να τα επενδύσουν πάλι σε εμένα,αλλά στο εξωτερικό. Εσείς τι με συμβουλεύεται να κάνω; Έχει κανείς σας κάποια εμπειρία από Ολλανδικό ή Σουηδικό Πανεπιστήμιο; Όλες οι απαντήσεις δεκτές.Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
Πήγαινε στο θέμα: Σπουδές Ελλάδα-Εξωτερικό
Μήνυμα στις 19/2/2015 στις 17:09 @Sex
Γεια σου φίλε μου. Είμαι και εγώ 16 χρονών και πάω και εγώ 2α λυκείου. Έχω και εγώ τέτοιου είδους απορίες και προβληματισμούς,άρα πιστεύω ότι είναι πιο πολύ της ηλικίας. Π.χ και εγώ 'γοητεύομαι' και καυλώνω από γυμνασμένα αντρικά σώματα(σε αυτό νομίζω παίζει ρόλο το γεγονός ότι μικρότερος ήμουν χοντρούλης και το όνειρο μου είναι να έχω ένα καλοσχηματισμένο σώμα,πράγμα που προσπαθώ). Και εγώ είμαι δύσκολος στις σχέσεις και έχω να κάνω 1 χρόνο και βάλε κάτι με κάποια και πολλοί λένε όπως και στην δική σου περίπτωση 'γιατί;','μια χαρά παιδί' κτλ. Μην αγχώνεσαι,είναι της ηλικίας πιστεύω. Θα απελευθερωθούμε όταν πάνε πανεπιστήμιο ίσως ;) Πήγαινε στο θέμα: gay ,straight η asexual?
Μήνυμα στις 15/2/2015 στις 22:37 @Sex
Γεια σας μέλη του ftou! Είναι λίγο περίεργο αυτό που θα ρωτήσω αλλά τελος πάντων. Είμαι 17 χρονών και έχω πολλές τρίχες στον κ*λο μου και απ'έξω στα κωλομέρια και μέσα σε σημείο να ντρέπομαι την ιδέα να με δει κοπέλα έτσι. Μήπως υπάρχει κανένας τρόπος να απαλλαχτώ από αυτό; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες |