Μήνυμα στις 3/3/2015 στις 00:52 @Sex
ευχαριστω για τις απαντησεις μεχρι τωρα ρε παιδες . Διευθαρμενε ευχαριστω , θα τα εχω κατα νου . Αλεκο ειναι λιγο μπερδεμενο... Απο τη μια με ελκυει το ανδρικο σωμα αλλα απο την αλλη θελω να κανω σχεση με κοριτσι. Πως να στο πω... Την κοπελα θα την ηθελα για σχεση σοβαρη , ρομαντικη με τα ολλα της και κανεναν κολλητο να κανουμε τιποτα που και που για ξεκαυλωμα . Το αλλο ειναι οτι δεν εχω βρει καν καποια να μου αρεσει :Χ . Νικολη με νιωθεις ρε αυτο το πραμα αντιμετοπιζω 1 χρονο τωρα . Και οταν παω για προπονηση στο φιλαθλητικο να βλεπω τα αγορακια με τα σορτσακια και να μην μπορω να συγκεντρωθω :Χ ... Πήγαινε στο θέμα: gay ,straight η asexual?
Μήνυμα στις 26/2/2015 στις 00:46 @Sex
wow ... νομιζω ερωτευτικα αυτη την απαντηση :? Το θεμα μου ομως δεν ειναι οτι δεν μπορω να το αποδεχτω η κατι τετοι ειναι οτι πραγματικα δεν ξερω... Απο τη μια θελω (στο κεφαλι μ τουλαχιστον ) αγορια για καμια φαση ,μια στο τοσο , και απο την αλλη σχεση με κοπελα . Βασικα δεν θελω σχεση . Βασικα δεν θελω με σχεση επδ δεν εχω βρει καμια να μ αρεσει . Βασικα δεν ξερω :? . Δενν με ενδιαφερει προς το παρον αυτο το θεμα και ελπιζω να ειναι απο αυτα , π στο μελλον αποδικνιεται οτι δεν ηταν προβληματα και λεω αχ τι ωραια η κατι τετοιο ... Κ εσεις ετσι περασατε στην ηλικια μ? Πήγαινε στο θέμα: gay ,straight η asexual?
Μήνυμα στις 21/2/2015 στις 01:12 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγω συμφωνο με τον διευθαρμενο αλλα εαν νομιζεις οτι αυτο θες τοτε δοκιμασε ... Αμα θες να τον αναψεις φορα κανενα ντερτιπιαρικο εσωρουχο με κολαν η κοντι φουστα κατι τετοιο. Ε αντρας ειναι χωρις σχεση κιολας απ οτι μαε λες κατι θα κανει δεν παιζει. Παντως προσεχε τι κανεις μην τον μπλεξεις τον ανθρωποΠήγαινε στο θέμα: Μαρέσει ο καθηγητής μου
Μήνυμα στις 21/2/2015 στις 01:06 @Sex
Δεν ειναι ακριβως οτι μ αρεσουν τα αγορια απλα θα τα προτιμουσα σαν φαση... Απο την αλλη θα ηθελα μια σχεση με καποιο κοριτσι αλλα σοβαρη . Το θεμα ειναι οτι δεν εχω βρει καμια να μ αρεσει αν και πολλα κοριτσια ομορφα σχετικα δεν με ελκυουν καν. Μηπως τελικα ειμαι ασεξουαλικος η απλα τελειομανης και σουπερ επιλεκτικος... Να προσθεσω οτι οσο ομορφη κ να ειναι καποια αυτοματα την αντιπαθω εαν δεν μ αρεσει ο χαρακτηρας της.
Πήγαινε στο θέμα: gay ,straight η asexual?
Μήνυμα στις 15/2/2015 στις 03:01 @Sex
Γεια σας παιδια , ειμαι νεος στο φορουμ και εχω εεεενα θεματακι. Ειμαι 16 , αγορι και δεν ξερω αν ειμαι gay η straight. Δεν ειχα ποτε μου σχεση αλλα ειχα κολλημα 2 φορες με κοριτσια στο δημοτικο-γυμνασιο. Τωρα , 2α λυκειου χωρις σχεση ειναι καπως περιεργο γιατι ολοι με ρωτανε τι τρεχει και δεν εχω βρει κοπελα μια χαρα παιδι κτλ... Τοοο θεμα λοιπον ειναι οτι δεν μου αρεσουν οι σχεσεις . Δεν βρισκω νοημα ... Οταν βλεπω ενα κοριτσι οσο ''σεξι'' και να'ναι δεν μαρεσει. Απο την αλλη , τα αγορια μ φαινονται αρκετα ελκυστικα (οχι ολλα βεβεα) . Να σημειωθει οτι μου αρεσουν πιο πολυ οι gay τσοντεσ Παρολα αυτα οταν φανταζομαι την ζωη μου στο μελλον με βλεπω με μια γυναικα (για καποιο περιεργο λογο οι γυναικες στις φαντασιωσεις μ ποτε δεν ειχαν προσωπο) ,κανα δυο παιδια και αυτο . Για σεξ ομως παντα φανταζομαι αγορια ... Μηπως εχει κανεισ καμια ιδεα για το τι ειμαι και το τι να κανω στη ζωη μου ? Τελος πρεπει να πω δεν ειμαι αρκετα ανεπτηγμενος για την ηλικια μ , αρκετα πισω θα ελεγα , 16 χρονων χωρις καν χνουδι για μουστακι , θεμα ορμονων δηλαδη , αρα μπορει να εχει σχεση. Πήγαινε στο θέμα: gay ,straight η asexual? |