Μήνυμα στις 2/4/2015 στις 21:16 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια λοιπον τελικα μμ εστειλε εκεινη μετα απο καποιο καιρο.μου πε οτι δε ειναι θυμωμενη πλεον και γενικα δεν εχει προβλημα να μιλαμε..και γω μετα της ειπα οτι μου αρκει που μιλαμε και τετοια..μετα εκεινη για μια στιγμη ειπε οτι οκ ολα ομως αλλαζουν.δε ξερω τι ακριβως ηθελε να πει.αλλα νομιζω ψιλοκαταλαβα.τωρα οκ χαρηκα πλ που ξαναμιλησαμε,αλλα απο εδω κκ περα δε ξερω πως θα συνεχιστει.δλδ οκ κατι μμ ψιλοεχει μεινει κκ μενα σαν αισθημα.αλλα ειλικρινα δε ξερω.γτ μετα δε θα ταν απιθανο να θελω κατι παραπανω παλι και να χουμε παλι θεματα.αλλα δε θελω να μου πει κιολας τωρα δε θελω να κανω προσπαθησω να κανω κατι κκ να φανει οτι με "απερριψε" και καλα.οχι μπορει να φανει οτι θελω να κρατησω εγωισμο κκ να ριξω τη θεση μμ,αλλα μεχρι στιγνης ετσι το βλεπω.αφηστε που δε ξερω κιολας τι να κανω..επισης θα θελα να μαθω αν εχει γινει τπτ με καποιον.αλλα δε ξερω αν ειναι καταλληλο να τη ρωτησω.κκ γνκ πως να συνεχισω..βοηθηστε λιγο αν μπορειτε
Πήγαινε στο θέμα: Εκανα κατι απαραδεκτο..
Μήνυμα στις 7/3/2015 στις 15:57 @Θ. Κλημεντίνη
Προσπαθω ρε γαμωτο.αλλα δε με βλεπω να τα καταφερνω.κατι παθαινω και παρακολουθω καθε της κινηση και δε ξερω..μετα ψιλοτσαντιζομαι κιολας
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορω να τη βγαλω απο το μυαλο μου
Μήνυμα στις 5/3/2015 στις 20:52 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια κανενας??
Μήνυμα στις 5/3/2015 στις 08:20 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα παιδια.Το θεμα μου ειναι οτι εχω χωρισει με τη κοπελα μου οριστικα λογω δικης μου βλακειας.Το προβλημα ομως ειναι οτι ακομα υπαρχει στο μυαλο μου και τη σκεφτομαι συχνα αθελα μου.Δε ξερω γτ αλλα δε μπορω να τη ξεχασω ευκολα,δε μπορω να τη βγαλω απο το μυαλο μου δθστυχως.Οχι οτι ειμαι σε φαση να κανω και σαν υστερικος.αλλα στο μυαλο μου υπαρχει.Επισης με εκεινη δε μιλαμε πλεον καθολου.Γτ ειχε γινει κατι σοβαρο.Τωρα θα ελεγα και θα μου λεγε ο καθενας βρες αλλη.Καποια στιγμη θα γινει αυτο.αλλα δεν ειμαι για σχεση για αυτη τη περιοδο για διαφορους αλλους λογους.Τωρα δε ξερω πως να ξεχαστω.Μερικες φορες με πιανω να κοιταω το προφιλ της στο φβ.αλλα λεω συνεχεια στον εαυτο μου να μη το ξανακανω γτ ειναι χειροτερο.Δε ξερω ρρ παιδια.πρεπει να τη ξεχασω δυστυχως αλλα δε μπορω ακομη.Εσεις τι λετε?
Μήνυμα στις 24/2/2015 στις 23:48 @Θ. Κλημεντίνη
Κριμα παντως αλλα νταξει ολα συμβαινουν Αν θες να με βοηθησεις κκ εσυ με τη σειρα σου απλα απαντησε σε ενα θεμα που εχω βαλει στη θ.κλημεντινη.θα το βρεις.απλα θα θελα να ακουσω και μια αλλη γνωμη.ευχαριστω που εισαι προθυμος :)
Πήγαινε στο θέμα: με θελει,την θελω αλλα..
Μήνυμα στις 24/2/2015 στις 17:53 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Κοιταξε φιλε ειναι πλ πιθανο να της αρεσεις κ εκεινης καπως απο αυτα που ανεφερες.Μπορει να της εχεις κανει αυτο μικρο ενδιαφερον.Βεβαια τιποτα δεν ειναι ποτε σιγουρο.Επισης η γνωριμια σας ειναι σχετικα προσφατη και λιγου χρονου.Αρα λογικο να φαινεται επιφυλακτικη.Για να δεθεις αληθονα με ενα ατομο απαιτειται κακοιο χρονικο διαστημα η αληθεια ειναι.Οσο για το πρωην της ισως δεν τον εχει ξεπερασει ακομα και εφοσον λεει οτι ο χωρισμος τους ηταν ανοητος πρεπει να τα χεις ολα υπο ελεγχο γτ μαλλον δεν εχει γινει κατι χοντρο μεταξυ τους.Βεβαια ο πρωην της μπορει και να μη τη θελει πλεον γτ αν την ηθελε δε θα αφηνε να περασει καιρος.Αυτο λειτουργει υπερ σου οπως και ειναι υπερ σου το οτι δεν ειναι σε σχεση.Για μενα κανε την κινηση σου,δεν εχεις να χασεις τιποτα.Το να ερωτευτεις ειναι πλ ευκολο.Το αν εισαι αληθινα ερωτευμενος ειναι αλλο θεμα αρκετα περιπλοκο που ουτε εμεις οι ιδιοι δε μπορουμε να το κατανοησουμε.Μη σε εμποδιζει το γεγονος οτι μερικες φορες μπορει και να μη βγει μαζι.Απλα ισως χρειαστει λιγο χρονο ωστε να καταλαβει τι θελει και να ξεπερασει καθε τυχον επιφυλαξη που μπορει να χει.Για μενα δειξε της το καλο σα και αληθινοβαα εαυτο.φροντισε να τη κανεις να νιωσει οσο κλυτερα γντ.και ο,τι ειναι να γινει θα γινει.Δειξτη της με το τροπο σσ τι νιωθεις και θα χεις πολλες πιθανοτητες να πετυχεις..Παντα ομως να εχεις και μια εστω και μικρη επιφυλαξη.Επειδη απο ο,τι ειδα εχει περασει λγ καιρος απο τοτε π εγραψες το μυν.μπορει να εχεις κανει ηδη κινηση κκ να εγινε κατι.Αν οχι ακομη τοτε στο ευχομαι..Ελπιζω να σε βοηθησα καπως.Θα με ευχαριστουσε αν μμ εγραφες και συ τη γνωμη σου για το δικο μμ θεμα.Πήγαινε στο θέμα: με θελει,την θελω αλλα..
Μήνυμα στις 19/2/2015 στις 21:00 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδια κανενας που θα θελε να πει κατι?
Μήνυμα στις 18/2/2015 στις 20:42 @Θ. Κλημεντίνη
κοιταξε το γεγονος οτι σου αρεσει εκεινος δεν σημαινει οτι το νιωθει κι εκεινος.Βεβαια για να λες οτι κατι σα να ηθελε και εκεινος καποτε μπορει να βοηθησει σε πολλα.Το οτι σε λεει αγοροκοριτσο ειναι καπως και μ φαινεται δειγμα ανωριμοτητας.Αλλα ισως δε το λεει επειδη το εννοει,αλλα για σπασιμο.Δε ξερω πως σκεφτεται.Σε αυτο που πρεπει να εστιασεις ειναι οτι καπως ενδιαφερον και αυτος.Βεβαια θα πρεπε να το εξακριβωσεις με καποιο τροπο.Για μενα προσπαθησε να του το ξυπνησεις.Μιλα του που και που,δειξτου να καταλαβει οτι οντως τον θες.Επισης βρες τροπους να τον εντυπωσιασεις.Με καποιο αλλο ντυσιμο,βαψιμο και ο,τιδηποτε αλλο καινουριο.Γνκ δειξτου μια ανανεωμενη θυληκη πλευρα.Επισης ενας αλλος τροπος θα ταν να τον κανεις να ζηλεψει λιγο.Εφοσον καταλαβαινει οτι τον θες,αν μιλουσες απλα σε καποια αλλα αγορια ενω ξερεις οτι σε βλεπει.πιστεψε με θα τσιμπησει.Σχεδον παντα πιανει.Σε μενα προσωπικα θα επιανε.Τωρα οκ αν βλεπεις οτι δε γντ τιποτα και οτι ειναι τελειως αδιαφορος.Δλδ αν δε βλεπεις ουτε ενα σημαδι απο τη μερια του με το καιρο.εε τοτε προσπαθησε να κοιταξεις και καποιο αλλο ατομο Κατι μπορει να προκυψει.Αν σε βοηθησα καπως θα με ευχαριστουσε πολυ να μου πεις τη γνωμη μου σου για τη δικη μου περιπτωση Πήγαινε στο θέμα: Δώστε γνώμη
Μήνυμα στις 17/2/2015 στις 23:47 @Θ. Κλημεντίνη
Κοιταξε.εχουν περασει 2 εβδομαδες περιπου.η ιδια μ χε πει να την αφησω λγ να ξεχαστει..αλλα δε ξερω ποσο.και εσυ που σαι κοριτσι δε πιστευω να το συγχωρουσες αυτο και γω στη θεση της την ιδια αντιδραση θα χα και χειροτερη.ειναι ατομο με πολυ θετικα στοιχεια αλλα αν της κανεις κατι κακο θα δε τα αφησει ετσι απλα.εκεινη δε το περιμενε με τπτ.ουτε εγω ο ιδιος δε περιμενα ποτε μ να κανω κατι τετοιο.τι να πω,ισως απο ενα σημειο και μετα επαψα να την αγαπω πραγματικα και απλα να αρνιεμαι να το παραδεχτω στον εαυτο μου.πλεον δε σκεφτηκα καν να τα ξαναβρουμε γτ αυτη τη φορα εκανα κατι σοβαρο που δε ξεχνιεται.δε ξεχνιεται με τπτ.εκεινη θα προσπαθει να προχωρησει γρηγορα κιολας και καλα θα κανει αντικειμενικα.θα με τσουξει παντως.αλλα αν θες κατι φροντισε να το διεκδικεις καθε μερα.εε δε ξερω ομως ποσο καιρο θα πρεπε να την αφησω να ξεχαστει.να στειλει πρωτη αποκλειεται.εχει εγωισμο.αλλα και να μην ειχε δε νομιζω να εστελνε κανενας πρωτος στη θεση της.αφου ο αλλος εκανε τη μαλακια.δεν περιμενω πολλα πλεον.αλλα και μετα απο πλ προσπαθεια.αναχωρησεις και επιμονη αν τα βρισκαμε.τπτ δε θα ταν ιδιο..και θα ταν ζητημα χρονου να τελειωνε παλι.η εμπιστοσυνη κερδιζετε τοσο δυσκολα και χανετε τοσο ευκολα..αν και τωρα μεχρι να ττ σκεφτει που δε θα ναι καθολου ευκολο.κατι θα την κανει να με ξεχασει πληρως και να μη τη νοιαζει καν το ολο θεμα.ξερω ποσο ευκολα μπορεις να ξεχαστεις.μ χει τυχει.τωρα θα δειξει
Μήνυμα στις 17/2/2015 στις 16:05 @Θ. Κλημεντίνη
Με λιγα λογια μου λες να της στειλω αυτη τη σελιδα για να δει τι γραφω καπου αλλου.Δε ξερω ρε φιλε.Πιστευω οτι μπορει να ναι χειροτερο ολο αυτο.Η βλακεια εχει γινει και ο μονος τροπος να αλλαζε κατι θα ταν να το βγαλω απο τη μνημη της.πραγμα αδυνατον.Φοβαμαι μη με θεωρησει ακομα πιο βλακα αν της εστελνα το τι λεω σε μια σελιδα και θα πιστευει πως ψαχνω φθηνους τροπους για να τη φερω πισω.Δε ξερω.εσυ στη θεση μου η και οποιοσδηποτε αλλος που διαβαζει τωρα αυτο το που γραφω θα κανατε κατι τετοιο?
Πήγαινε στο θέμα: Εκανα κατι απαραδεκτο.. |