Μήνυμα στις 21/2/2015 στις 18:05 @Θ. Κλημεντίνη
Επειδη με απασχολει πολυ το θεμα μπορει να απαντησει καποιος?
Πήγαινε στο θέμα: Συνεχεια χωριζουμε!!!!
Μήνυμα στις 20/2/2015 στις 23:58 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια. Τα εχω με μια κοπελα και ειμαστε μαζι 1 χρονο τωρα. Το τελευταιο διαστημα χωριζουμε συνεχως για λογους ζηλειας περισσοτερο αλλα και για καταστασεις που δεν αξιζει κανεις να θυμωνει. Παλια αυτη η κοπελα οταν ειχαμε χωρισει για ενα μικρο διαστημα εμαθα οτι εκανε κατι με αλλον για 3 μερες περιπου και αυτο με τσαντισε πολυ. Τοτε μου ειπε οτι θα αλλαξει και οτι δεν θα ξαναχωρισουμε ποτε. Εγω την συγχωρεσα την μαλακια της και προχωρησαμε. 1μιση μηνα μετα απο αυτο το περιστατικο (αυτες τις μερες δηλαδη) οι τσακωμοι και οι χωρισμοι μας δεν εχουν σταματημο.Την αγαπαω παρα πολυ και εκεινη το ιδιο αλλα για καποιο λογο χωριζουμε συνεχεια. Σημερα ομως εγινε ενας χοντρος καυγας και αυτη επιτηδες για να μου σπασει τα νευρα ανεβασε μια φωτογραφια με ενα αγορι που παλια της αρεσε μονο και μονο για να με τσαντισει. Τοτε εγω την χωρισα (οπως συνηθως) αλλα της ειπα οτι αυτο ειναι οριστικο και οτι δεν προκειται να τα ξαναβρουμε επειδη η κατασταση εχει γινει γελοια και αυτο ουσιαστικα δεν ονομαζεται σχεση. Ειμαι 18 χρονων και εκεινη 15.Νομιζα οτι θα μου στειλει καποιο μηνυμα αλλα παρολα αυτα αποδεχτηκε χαλαρα τον οριστικο χωρισμο μας και δεν εστειλε ουτε ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ. Η αληθεια ειναι οτι την λατρευω παρα πολυ και μου λειπει απο τωρα που ουτε καλα καλα δεν εχει περασει 1 μερα. Τι πρεπει να κανω ρε παιδια ειμαι σε απελπισια. Να τα ξαναβρω μαζι της? αμα μου στειλει μηνυμα να τα βρουμε τι να της πω? Πως θα συνεχισω την ζωη μου και να την ξεχασω εφοσων παμε στο ιδιο σχολειο την βλεπω καθε μερα και δεν αντεχω μακρια της? Σας ευχαριστω για το χρονο σας και θα εκτιμησω καθε απαντηση Πήγαινε στο θέμα: Συνεχεια χωριζουμε!!!!
Μήνυμα στις 8/2/2015 στις 20:01 @Θ. Κλημεντίνη
Το θεμα ειναι οτι στο σπιτι θα γινει χαμος και θα με ριξει πολυ στην ψυχολογια γιατι οι γονεις μου δεν παιρνουν καθολου απο τα λογια και οτι και να τους πω παλι την ιδια αντιδραση θα εχουν. Οι βαθμοι μου δεν θα ειναι καλοι και τωρα που ειμαστε στην τελικη ευθεια θα τους ριξει το ηθικο και θα με θεωρησουν αποτυχημενο
Πήγαινε στο θέμα: Βαθμοι-Αγχος
Μήνυμα στις 8/2/2015 στις 10:36 @Θ. Κλημεντίνη
Kαλησπερα παιδια θελω να μοιραστω μαζι σας κατι.Την τριτη παιρνουμε βαθμους στο σχολειο (Τριτη λυκειου παω) και θα εχω στην ιστορια κατευθυνσης κατω απο την βαση επειδη μας ειχε κρινει ο μαλακας απο ενα διαγωνισμα που γραψαμε και στο οποιο δεν ειχα χρονο να διαβασω. Στο φροντιστηριο γραφω παντως πολυ καλυτερα απο το σχολειο επειδη δινω περισσοτερη προσοχη. Τελος παντων το κακο ειναι οτι και στα αλλα μαθηματα κατευθυνσης δεν θα τα εχω παει καλα επειδη εκανα την μαλακια να μην προσεχω στο μαθημα σε ολο το τετραμηνο και αυτο εκνευρισε τους καθηγητες μου που θα με τιμωρησουν τωρα με μια βαθμολογια που αμα την δει καποιος θα γελασει γτ δεν θα πιστευει οτι παω για πανελληνιες. Την τριτη θα ερθει η μανα μου να τους παρει και επειδη ειναι παρα πολυ αυστηρη εχει να πεσει χοντρη παντοφλα στο σπιτι (μην σας πω και στο σχολειο μπροστα σε ολους) και το κακο ειναι οτι δεν θα μπορεσω να της εξηγησω πως θα βελτιωθω στο σχολειο προκειμενου να αλλαξουν οι βαθμοι. Το αγχος για μενα ειναι κυριως οτι στο σπιτι θα μαζευτει ολη η οικογενεια απο πανω μου και θα με ριξει full ψυχολογικα.αφηστε που απο τα νευρα τους μπορει να με ξεγραψουν και απο το φροντιστηριο. Θελω την βοηθεια σας σε αυτο το θεμα και θα το εκτιμησω πραγματικα παρα πολυ. Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Βαθμοι-Αγχος |