Μήνυμα στις 6/2/2015 στις 16:40 @Sex
εγω αν και ειμαι ρωμαντικοσ σε τετοια περιπτωση θα πρωτημουσα μια στολη μπατγομαν που να τα δηχνει ολα Πήγαινε στο θέμα: Μπατσινα φαντασιωση
Μήνυμα στις 6/2/2015 στις 16:38 @Sex
Δεν ειμαι ομοφυλοφιλος αλλα ειμαι ρωμαντικοσ . παρολα αυτα οπωσ λενε το σειμιο g ειναι αναμεσα στουσ ορχεις το γεγονοσ του οτι τοδωκιμασεσ επιδει ειδεσ να κανουν ¨παλαβομαρεσ σε¨ μια τσοντα ποτε δεν ξερεισ αν αυτητην τεχνικη την πηραν απο τουσ γκει Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια ποιος το ξερει ??
Μήνυμα στις 3/2/2015 στις 18:25 @Sex
Μπορεί να ακουστεί γελείο αλλα καλο θα ηταν ν πηραματιστεις αν ομως τοτε φοβηθεισ να ακολουθησεις την καρδία σου.
Πήγαινε στο θέμα: φοβαμε το γλυφομουνι
Μήνυμα στις 3/2/2015 στις 18:22 @Sex
Kοίταξε εγώ μπορεί να είμαι μικρός αλλα είμαι και ώρημος χωρίς να θέλω να περιφανέυομαι . Πιστεύω πως αυτό μπορεί ίσως νατο κάνει μόνο και μονο για να δεί αν είσαι πολύ ερωτευμένη μζί του διότι διαφορετικά ίσως να σε θεωρόυσαι ευκολη.Ωστόσοδέν ξέρω τον χαρακτηρα του άρα τα παραπάω ειαι απλα μια υπόθεση για να δεί τί θα απαντήσεις σε περίτωση που αυτός ζυλεύει. Ευχαριστώ. Ευχομαί απο καρδίας να βοήθησα την κατάσταση σιαφορετικά συγνώμη αλλα όλα τα παραπάνω είναι μια υόθεση. Γεία σας! Πήγαινε στο θέμα: τρίο (ας απαντήσουν κυρίως αγόρια)
Μήνυμα στις 3/2/2015 στις 15:02 @Sex
Γειάς σας θα ήθελα να με βοηθήσετε καθώς δεν ξερω πώς να τησ το πώ. Συγκεκριμένα είμαι ερωτευμένος με μια πολύ καλήμου φίλη που μου αρέσει πάρα πολυ.Εγώ είμαι ρωμαντικός δηλαδή όταν η άλλη της ηλικίας μου σκέυτονται μία ωραία στιγμη στις τοαλέτες εγώ σκέυτομαι μία ωραία ρωμαντική στιγμή βλέποντας μια ταινία ή κανοντας βόλτα με παγωτό.Και αυτή είναι το ίδιο .Το επόμενο Σάββατο του Αγίου Βαλεντίνου θα πάω στο σπίτι της γία να δούμαι ταινία και είπαμε με την παρέα μας να ανταλλάξουμαι δώρα οπότε δεν ξέρω πως να τησ το πω οστόσο έχει πετάξεικάτι σποντες ότι ο ποιό όρημος της τάξης είμαι εγω. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΗΤΕΜΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΠΩ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΦΈΡΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Πήγαινε στο θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ,ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΩ |