Μήνυμα στις 12/2/2015 στις 21:35 @Flame
Και εμεις σημερα σαν τσικνοπεμπτη ειπιαμε μπειρες ψεισαμε κιολας και το πακετο δν καταλαβα ποτε τελειωσε
Πήγαινε στο θέμα: Τι καπνιζετε?
Μήνυμα στις 12/2/2015 στις 21:22 @Flame
Και σου αφηνουν καλη γευση γτ τα μπλε κλ ειναι δεν λεω αλλα μετα τα 6 τσιγαρα ενιωσα καπως σαν να αηδιασα
Μήνυμα στις 12/2/2015 στις 20:54 @Flame
Παιδια ο λογος που εγραψα τη καπνιζετε ειναι επειδη τα βαρεθηκα τα μπλε και θελω να αλλαξω και σκευτομαι να παω στα μαυρα ή στα κιτρινα καμελ και αν θα μπορουσε καποιος να μου πει ποση πισσα ποση νικοτικη και ποσο μονοξιδιο του ανθρακα εχουν ευχαριστω και παλι
Μήνυμα στις 10/2/2015 στις 16:52 @Flame
Και τι ειναι ωραιο το κοκκινο?εγω περνω το μπλε γτ μου καθετε κλ στον λαιμο αλλα νιωθω και κατι σαν γευση βανιλια
Μήνυμα στις 10/2/2015 στις 15:22 @Flame
Γεια σας! Θα ηθελα να ρωτησω οσους καπνιζουν τι μαρκα καπνιζουν.Εγω καπνιζω καμελ μπλε αλλα θα ηθελα γνωμες ευχαριστω. Πήγαινε στο θέμα: Τι καπνιζετε?
Μήνυμα στις 8/2/2015 στις 13:08 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον απο αυτα διαβασα δεν εισαι και ο καλυτερος μαθητης διορθωσε με αν κανω λαθος και ετσι οι γονεις εχουν συνηθισει στους μετριος βαθμους επομενως οτι σου εχουν πει τις προηγουμενες χρονες θα σου πουν και φετος πανω κατω.επεισης θα μπορουσες να πεις στους γονεις να πουν στους καθηγητες να αλλαξεις θεση γιατι εκει που καθεσε δν σε αφηνουν τα παιδια να προσεξεις.τελος πες τους να σου δωσουν αλλη μια ευκαιρια και αμα δεν προσπαθησεις τοτε να σε ξεγραψουν οι γονεις σου απο το φροντιστηριο. Καλη τυχη Ελπιζω να σε καλυψα πατα μια αποδεκτη αν μπορεις Πήγαινε στο θέμα: Βαθμοι-Αγχος
Μήνυμα στις 1/2/2015 στις 21:12 @Διάφορα
Λοιπον επειδη το παθενα και εγω αυτο με το θεμα μνημης και το βραδυ μαθαινα ασπουμε την ιστορια απεξω και ανακατοτα ενω το πρωι οταν ξυπνουσα θυμομουν λιγα πραγματα.Αυτο γινοταν επειδη σκευτομουν τη θα κανω μετα ενω μετα ομως οταν το καταλαβα τα εβαλα ολα σε ταξη δηλαδη πρωτα διαβαζα με προσοχη αυτα που επρεπε να μαθω και μετα μου εμενε και χρονος να δω τηλεοραση και να ακουσω μουσικη Ελπιζω να σε βοηθησα! Πήγαινε στο θέμα: Πανελλαδικές,άγχος,κούραση |