Μήνυμα στις 18/5/2015 στις 20:51 @Sex
Να συνεχιζεις το παιξιμο τοτε!Σταματας νωρις..Μπορει να σου παρει και πανω απο μιση ωρα
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση
Μήνυμα στις 18/5/2015 στις 20:06 @Sex
Μηπως σταματας το παιξιμο νωρις?'Η σου πεφτει χωρις να εχεις χυσει?Το πιο πιθανο ειναι λογω ηλικιας να μην εχει ωριμασει ακομα το σπερμα αλλα μια απαντηση στο ερωτημα θα το σιγουρευε
Πήγαινε στο θέμα: Εκσπερμάτωση
Μήνυμα στις 22/4/2015 στις 00:38 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Πες του να βγειτε κανενα βραδυ και πιασε του τη γκομενοσυζητηση.Αν δεις οτι σε παιρνει πες του οτι εισαι gay.Κατα 99% μπορειτε να το ξανακανετεΠήγαινε στο θέμα: Βοήθεια δεν ξέρω τι να κάνω!!!!!!!
Μήνυμα στις 17/4/2015 στις 13:18 @Sex
Μονο πιπα σου πηρε η' προχωρησατε?
Πήγαινε στο θέμα: Μου την έπεσε ο κολλητός μου
Μήνυμα στις 17/4/2015 στις 12:10 @Sex
Και πως σου φανηκε?
Μήνυμα στις 17/4/2015 στις 00:44 @Sex
Αφου εχεις την περιεργια καντο για να μην μετανιωσεις αργοτερα που δεν το δοκιμασες.Απο την αλλη αν δεις οτι δεν σου αρεσει απλα δεν το ξανακανεις.Παντως ειτε σου παρει πιπα ο φιλος σου ειτε καμια φιλη σου η αισθηση θα ειναι η ιδια αν δεν το σκεφτεσαι εκεινη την ωρα.
Μήνυμα στις 16/4/2015 στις 22:49 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Στην ηλικια σου ημουν κι εγω οταν αρχισα να την παιζω μαζι με τον κολλητο μου.Βασικα δεν θυμαμαι ακριβως πως ξεκινησε αλλα νομιζω λεγαμε για γκομενες και μετα ποιος την εχει μεγαλυτερη και στο τελος τις συγκριναμε.Απο τοτε και μετα τις παιζαμε μαζι οποτε βρισκομασταν.Φυσιολογικο για παρα πολλους στην εφηβεια. Πήγαινε στο θέμα: Αυνανίσμος
Μήνυμα στις 15/4/2015 στις 01:47 @Sex
Ναι βασικα συμφωνω με τον leont97.Πρεπει να μας πεις πως,που και γιατι για να σου δωσουμε μια ξεκαθαρη απαντηση
Πήγαινε στο θέμα: Απορία γύρω από το θέμα του αυνανισμού
Μήνυμα στις 2/3/2015 στις 21:28 @Sex
Δεν ισχυει κατι τετοιο!!Εκτος κι αν τη μερα που παρουσιαστεις πας ντυμενος γυναικα και θεωρηθεις τραβεστι :P Στο στρατο παντως οι γκει εχουν και τα τυχερα τους.Εμεις ειχαμε εναν-οχι φανερο-ο οποιος μας το ειχε εξομολογηθει μετα απο καιρο οτι ειναι ομοφυλοφιλος.Οχι μονο δεν τον κοροιδεψε κανενας αλλα ξαλαφρωσε και πολλους str8 που τους ειχε φαει η αγαμια. ;) Πήγαινε στο θέμα: Είμαι gay αλλα φοβάμαι |