Μήνυμα στις 19/8/2016 στις 12:28 @Sex
μονο μια φορα η δυο συνεβη και αυτες πριν απο αρκετο καιρο.αυτο που εννοω εγω ηταν πως ηταν καπως κρυμμενοι εκει πανω δεν ξερω αμα καταλαβαινεις.
Πήγαινε στο θέμα: Ορχις
Μήνυμα στις 19/8/2016 στις 12:03 @Sex
Γεια σας παιδια πριν απο αρκετους μηνες οσο αυνανιζομουν πανω απο το παντελονι(το ξερω οτι ειναι παραξενο) ο δεξιος μου ορχις πηγε πανω κοντα στην περιοχη του ηβικου οστου.Το πηγα πισω στην θεση του.Ηταν κατι σημαντικο;
Πήγαινε στο θέμα: Ορχις
Μήνυμα στις 27/1/2015 στις 16:21 @Κλάψιμο
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου,αλλά αυτό έχει γίνει πολλές φορές όταν μαλώναμε δηλαδή προσπαθούσα να του μιλήσω με επιχειρήματα,ήρεμα αλλά αυτός δεν παραδεχόταν τίποτα.Για αυτό κι'όλας δεν θέλω να του μιλήσω.
Πήγαινε στο θέμα: Πηγαίνει όπου πάω
Μήνυμα στις 26/1/2015 στις 12:04 @Κλάψιμο
Γειά σας.Εδώ και 5 μήνες έχω μαλώσει με έναν φίλο (ας τον πούμε).Δεν θέλω να πω τον λόγο που μαλώσαμε γιατί δεν είναι και το θέμα μας.Τέλος πάντων, εμένα δεν με νοιάζει και τόσο.Το θέμα είναι ότι όταν πάω να μιλήσω με έναν οποιονδήποτε γνωστό μου, αυτός έρχεται για να μου την σπάσει.Το κακό είναι πως εγώ θέλω να τον αποφεύγω γιατί μου έχει κάνει πολλά και έχει τόσο εγωϊσμό που ποτέ δεν παραδέχεται ότι έχει κάνει λάθος.Επίσης όταν βγαίνω με οποιονδήποτε αλλόν από κάπου ξετρυπώνει και αυτός με αποτέλεσμα να με κάνει να φεύγω εγώ.Δεν ξέρω τι να κάνω με αυτόν τον βλάκα.
Πήγαινε στο θέμα: Πηγαίνει όπου πάω |