Μήνυμα στις 23/2/2015 στις 18:35 @Sex
κοιτα ειμαι αλλη γυναικα απο αυτη πριν αλλα εγω θα ειχα λιγο προβλημα δηλαδη ενταξει δεν θα ειχα και μεγαλο προβλημα αλλα θα με πειραζε λιγο
Πήγαινε στο θέμα: προβληματακι με τη μαλακια
Μήνυμα στις 23/1/2015 στις 15:06 @Sex
μην το σκεφτεσαι εμενα μου εχει κανει και καθυστερηση και 1 μηνα μετα απο σεξ ειναι φυσιολογικο
Πήγαινε στο θέμα: ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ
Μήνυμα στις 23/1/2015 στις 01:49 @Sex
φιλε εισαι τελειοσ εγω εγκρινω μεχρι 18 εκ γτ απο κει και περα ποναει
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος του πεους
Μήνυμα στις 23/1/2015 στις 01:37 @Sex
σοβαρα αμα ημουν κοριτσι σ και το μαθαινα θα σε χωριζα πες στη μανα σ να μην σε καενι μπανιο
Πήγαινε στο θέμα: Μπάνιο
Μήνυμα στις 23/1/2015 στις 01:24 @Sex
βασικα ρε φιλε ειμαι γυναικα το εχω παει χιλιες φορες δεν ειμαι εγκυος μην ανησυχεισ
Πήγαινε στο θέμα: SOS!!!
Μήνυμα στις 23/1/2015 στις 01:20 @Sex
θελω και αλλες αποψεις.α επισης κατα την διαρκεια του σεξ μου βγηκαν πολυ λιγα ουρα διαφανα για αυτο ανησυχω
Πήγαινε στο θέμα: η πρωτη μου φορα
Μήνυμα στις 23/1/2015 στις 00:48 @Sex
ρε βασικα εχεισ κανονικη παω γ γυμνασιου και προσωπικα θα ημουν ΠΟΛΥ ικανοποιημενη αν το αγορι μ τον ειχε τοσο μεγαλο Πήγαινε στο θέμα: 15χρονο μεγεθος απαντηστε ΚΟΡΙΣΤΙΑ+αγορια
Μήνυμα στις 23/1/2015 στις 00:38 @Sex
μου ειπε οτι περασααμε φανταστικα σημερα αλλα δεν ηξερα αν επρεπε να το πιστεψω Πήγαινε στο θέμα: η πρωτη μου φορα
Μήνυμα στις 23/1/2015 στις 00:16 @Sex
ειμαι κοριτσι και παω γ γυμνασιου λοιπον ειμασταν σχολειο με το αγορι μου και φασωνομασταν οκ περα απο αυτο το βραδυ ειχαμε κανονισει να βγουμε οι δυο μας βγηκαμε περασαμε τελεια και μετα πηγαμε σπιτι του που δεν ηταν οι γονεις του καιτεσπα καποια στιγμη φασνομασταν και αρχισαμε να βγαζουμε ρουχα το καναμε στο καναπε αλλα δεν ξερω αν το εκανα καλα ειναι η πρωτη μου φορα και απλως αφησα τον εαυτο μου !παλι καλα φορουσα στριγνκ γτ τωρα κανονικο βρακυ δεν λεει τι λετε?
Πήγαινε στο θέμα: η πρωτη μου φορα |