Μήνυμα στις 31/5/2015 στις 10:13 @Διασκέδαση
Καλημέρα παιδιάαα!!όπως βλέπετε κ από τον τίτλο ψάχνω στέκια και γενικά ωραία μέρη να κανω την βόλτα μου με το αγορι μου τωρα που κακοκαιρίιασε για τα καλα! Έχετε κατι στο νου σας; Είμαστε σχετικά μικρής ηλικίας 18 εγω 20 εκείνος...προτείνετε μου καφετέριες μπαράκια μέχρι κ ταβέρνες χαχαχ γιατι παντα καταλήγουμε στο φαγητό :Ρ να σημειώσω πως δεν μας περισσεύουν οπότε οτι προτείνετε να ειναι κ οικονομικό μη μας πέσει κάνας κωλος :ρ από κλαμπακια ξέρουμε αρκετά! Α!επίσης εκτός από καφετέριες,μπαράκια και φαγαδικα αν έχετε και κατι στο νου σας για απλό περίπατο κ λιγο απομονωμένα πολύ θα με καλύπτατε! Δεν εχουμε κ μέρη που να βρισκόμαστε μόνοι εκτός από το γκαράζ του -.- ευχαριστωω εκ των προτέρων! :-D
Πήγαινε στο θέμα: καλοκαιρινά στέκια στην Αθήνα
Μήνυμα στις 15/5/2015 στις 09:50 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Ναι οτι ελέγχονται,ελέγχονται ειναι σίγουρο αλλα δεν ξερω από ποιον... Εγω αυτό που ξερω κ εχει τύχει σε φίλη μου ειναι να αγχωθει υπερβολικά την ωρα της βιολογίας και να μην αισθάνεται καλα.... Την κατέβασαν κάτω και κάλεσαν ασθενοφόρο ώστε να εχει το δικαίωμα να δώσει στις επαναληπτικές.. Οπότε μπορείς να κάνεις θέατρο και κάπως ετσι.. Πάντως να ξέρεις πως στις επαναληπτικές τα θέματα ειναι πιο δύσκολα (στην πλειοψηφία τουλαχιστον) και επίσης δεν θα δώσεις στο σχολείο σου αλλα καπου που θα ορίσουν... Τέλος να πω πως σε καταλαβαίνω με την πίεση και το άγχος γιατι και εγω δίνω φέτος και εχω τρελαθεί... Αλλα οτι κ να γίνει επαναληπτικές εγω δεν πάω για το λόγο οτι βλεπω πως τα θέματα τους ειναι δύσκολαΠήγαινε στο θέμα: Επαναληπτικές Πανελλήνιες
Μήνυμα στις 14/5/2015 στις 21:24 @Sex
[/QUOTE] Μην λες ψεματα στο παιδι. [/QUOTE] Καλα τωρα δηλαδη εσύ πιστευεις οτι μια κοπελα θα της ηταν τόσο τραγικό αν μάθαινε οτι το αγορι της εχει σχετικά μικρό εργαλείο; (που στο κάτω κάτω δεν ειναι τόσο μικρό του παιδιού) Τέλος πάντων εγω πιστευω οτι γενικά ίσως να συζητηθεί από την κοπελα σαν εμπειρία στο κρεβατι αλλα οχι οτι θα κλάψει κιόλας... Προσωπικά όσες κοπέλες ξερω κ το βλεπω και από εμενα,δεν παίζει τόσο ρόλο... Πήγαινε στο θέμα: Μικρό πουλί :/
Μήνυμα στις 14/5/2015 στις 14:37 @Sex
Καλα σοβαρά τωρα?Γιατι όλοι πιστεύετε οτι μια κοπελα θα έλεγε κατι τέτοιο? Πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω εδω μέσα... Η κοπελα σου ειναι μαζι σου οχι για το πουλί σου αλλα για ΕΣΕΝΑ! ΔΕΝ εχει σχέση το μέγεθος! Τι 10 τι 12 τι 18 ειναι το ίδιο!αν έχεις τον τρόπο το 8 μπορει να της φανεί για 20!αν επίσης δεν έχεις τον τρόπο το 18 μπορει να της φανεί 8!για αυτό μην ακούω βλακιες! Ποτέ καμία δεν θα χώριζε το αγορι της για κατι τέτοιο!και εννοείται πως δεν θα ρώταγε κιόλας γιατι ειναι μικρό. Ήμαρτον ρε παιδιά :-P (ολα τα παραπάνω αναφέρονται σε κανονικές κοπέλες οχι σε πορνοσταρ και τσουλες που τα λαμβάνουν υπόψιν τους κατι τετοια)
Πήγαινε στο θέμα: Μικρό πουλί :/
Μήνυμα στις 13/5/2015 στις 22:03 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Μη χρησιμοποιείς μασκες και μαλακτικες μαλλιών γιατι κατά κάποιον τρόπο πατικωνουν τα μαλλιά και ετσι δεν έχουν όγκο. Επιπλέον πάρε σαμπουαν για όγκο μαλλιών,αναγράφεται στην ετικέτα!εγω προσωπικά παίρνω pantene και οταν στεγνώνω τα μαλλιά μου τα γυρνάω τούμπα και τα χτενήιζω με την χτένα αλλα και με τα χέρια μου έχοντας ταυτόχρονα το πιστολάκι.. Τέλος εάν έχεις υπομονή μετά το Λουσιμο και το στέγνωμα τα κρεπαρεις με ενα χτενακι και λακ αν θες να σου μείνουν και εισαι οκ! Αυτα από μένα :-)Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με τα μαλλια! σος
Μήνυμα στις 13/5/2015 στις 01:41 @Κλάψιμο
Μήπως φταις καπου εσύ; Δεν ειναι λογικό ολα τα αγόρια να σε αποφεύγουν. Μήπως δεν εισαι τόσο κοινωνικός; Μήπως νοιώθεις κάπως "κατώτερος" από τους άλλους και ετσι δεν μπορείς να εκφραστείς; Εγω ενα θα σου πω... Όποιοι και να ειναι εσύ να εισαι ο εαυτός σου! Και όπως σου φέρονται να φέρεσαι! Ξερω γενικά πως αγορι με κοριτσια κανει καλύτερη παρεα... Εχω και εγω 2 παιδιά στο σχολείο που κάνουν με κοριτσια.... Αν ταιριάζετε κομπλε! Αν παλι οχι ψαξου :)
Πήγαινε στο θέμα: δεν εχω παρεα
Μήνυμα στις 11/5/2015 στις 16:49 @Διάφορα
Αυτό που ειπε ο διεφθαρμενος ισχύει. Κάποιος που θελει να αυτοκτονήσει θα το κανει με καθε τρόπο γιατι δεν αντέχει μια κατάσταση ας πούμε... Δεν πρόκειται να το ψάξει... Θα κανει κάποιες κινήσεις,που συνήθως γίνονται πολύ γρηγορα και τέλος... Εγω πιστευω πως η αυτοκτονία γενικά δεν λύνει τιποτα και δεν οδηγεί πουθενά... Ή μάλλον οδηγεί,στον θάνατο.. Πάντως αν έχεις στο μυαλο σου κατι τέτοιο σκέψου πως η ζωη ειναι ωραία και ολα μπορούν να φτιάξουν... Μια τετοια κίνηση δεν θα πονέσει μόνο εσενα αλλα και τους ανθρώπους που σε αγαπάνε. Σκέψου λογικά και αν θες κάποια υποστήριξη πάρε στην κατάλληλη γραμμή... Θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις καθε σου προβλημα... Αυτα από εμενα... Να εισαι καλα
Πήγαινε στο θέμα: Τρόποι αυτοκτονίας
Μήνυμα στις 9/5/2015 στις 09:43 @Sex
Αα τι ωραία,πανω που μαζεύαμε λεφτά για τις πρώτες μας διακοπές :( δεν πειράζει,η υγεία ειναι το παν! Ευχαριστω πάρα πολυυ για τις πληροφορίες!!θα πιεσω να πάμε οσο το δυνατόν γρηγορότερα!Εάν ωστόσο εχω και κάποια αλλη απορία θα ξαναγραψω! Ευχαριστω και παλι και τους δύο !!
Πήγαινε στο θέμα: φιμωση
Μήνυμα στις 8/5/2015 στις 23:12 @Sex
Πολύ** ήθελα να πω!μου βγήκε το μάτι:-P αλλη μια ερώτηση που μου ήρθε τωρα! Σε Ουρολογο πάμε?
Πήγαινε στο θέμα: φιμωση
Μήνυμα στις 8/5/2015 στις 22:41 @Sex
Παιδιά σας ευχαριστω πάρα πολλοί! Διεφθαρμένε θα πατήσω πόδι λοιπόν για το καλό του (και οχι μόνο πόδι!χαχαχ) αλλη μια ερώτηση που ξέχασα να κανω!αν την κανει τωρα το καλοκαίρι θα μπορέσει κανονικά να πηγαίνει για μπάνιο στην θάλασσα?? Ευχαριστω και παλι !!
Πήγαινε στο θέμα: φιμωση |