Μήνυμα στις 7/5/2016 στις 20:20 @Κλάψιμο
παιδες εχω προβλημα με τον μπαμπα μου θελει να γινεται το δικο του συνεχεια, επισης οταν παρα πολλες φορες τον εχω βγαλει λαθος (φυσικα με αποδειξεις) λεει εε σιγα ενα λαθος καναμε.. με αποκορυφωμα σημερα επειδη δεν γουσταρα να παω σε μια εκδηλωση να μου σπασει το κινητο απο τα νευρα του ! αν και δεν ειμαι ανθρωπος που ενοχλουμαι ευκολα τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση ;;
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με πατερα
Μήνυμα στις 20/1/2015 στις 15:23 @Κλάψιμο
Ok thanks επίσης :) πιθανόν αν δεν βρω καμία στο σπίτι να αγοράσω .. Πήγαινε στο θέμα: σχετικα με το ξυρισμα
Μήνυμα στις 20/1/2015 στις 13:44 @Κλάψιμο
ειναι πιο ευκολη στη χρηση ;; δεν νομιζω να υπαρξει περιπτωση να κοπω .. ;; adiaforos 13 thanks :) Πήγαινε στο θέμα: σχετικα με το ξυρισμα
Μήνυμα στις 19/1/2015 στις 13:33 @Κλάψιμο
Πολύ ωραία ..κάτι άλλο, πρώτα πλένω το πρόσωπο με ζεστο νερό, βάζω το τζελ ξυριζομαι, και μετα ξεπλενω με κρυο για να κλεισουν οι ποροι ;
Πήγαινε στο θέμα: σχετικα με το ξυρισμα
Μήνυμα στις 18/1/2015 στις 16:32 @Κλάψιμο
καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φτου, είμαι ο Νίκος 13 χρόνων, και όπως λέει και ο τίτλος έχω ''θέμα'' με το ξύρισμα. Έχω αυτό το απαίσιο με χνουδι μαυρισμένο μουστάκι και είναι αντιαισθητικό (τουλάχιστον για εμένα), οπότε θέλω να το ξυρίσω. 1) έχω πάρει gel gilette 3x protection για ευαίσθητη επιδερμίδα, και ξυραφάκι Gillette blue 2 (2 λεπίδες) είναι καλός ο συνδυασμός?? αν όχι τι προτείνετε ? 2) κόντρα ξύρισμα, με φορά τρίχας τί είναι αυτά και είναι προτιμώτερο να κάνω ?? 3) Υπάρχει περίπτωση να κοπώ?? και πώς μπορώ να το αποφύγω? ίσως για κάποιους να φανούν γελοίες οι ερωτήσεις αλλά εμένα με ενδιαφέρουν πάρα πολύ. Ευχαριστώ :) Πήγαινε στο θέμα: σχετικα με το ξυρισμα |