Μήνυμα στις 7/10/2015 στις 14:44 @Sex
ενταξει ..ολα οκ ..αδιαθετησα σημερα 😊
Πήγαινε στο θέμα: καθυστερηση
Μήνυμα στις 1/10/2015 στις 16:45 @Sex
δεν εχω συμπτωματα .....το εχω ξανα παθει ..δλδ να χω 1 μην καθηστερηση...πιεζω την κοιλια μου κ κανει λες κι εχει νερο μεσα επισης κ πιο χαμηλα το ιδιο
Μήνυμα στις 1/10/2015 στις 03:39 @Sex
στην 32 μερα ειμαι ..εκανα σεξ πριν 26 μερες ...τελειωσε μεαα μου με προφυλακτικο κ λγκ δεν ηταν σπασμενο το ειδα.... ο κυκλος που πανω κατω ειναι στις 32 μερες αλλα ποτε δεν ειμαι σιγουρη γτ ειναι ασταθης ...εχω διαφανες υγρα που μοιριζουν κ αυτα τα βγαζω πριν δω περιοδο ή μετα..συμπτωματα δεν εχω ..απλα ειναι πρησμενη η κοιλια μου ..παιζει να ειμαι εγκυος? εχω κατι ενοχλησεις απο κατω ...τι σκατα ειναι??
Μήνυμα στις 27/9/2015 στις 23:05 @Sex
σχεδον εβγαινε εκεινη την στιγμη ....προσπαθω να μην ειμαι αγχωμενη απλα το σκεφτομαι καποιες φορες ....ειναι πρησμενη η κοιλια μου αλλα δεν εχω συμπτωματα ...δε ξερω αν ειναι νωρις γι αυτα ή οχι ...απλα εχω υγρα που μυριζουν ...αυτο! σας ευχαριστω για την γνωμη σας 😊
Μήνυμα στις 26/9/2015 στις 18:05 @Sex
γεια σας! εχω καθυστερηση 7 μερες ...ο κυκλος μου ειναι πολυ ασταθης ...ειχα κανει σεξ κ δυστυχως μαλλον ηταν απο τις γονιμες μερες ....αυτος τελειωσε μεσα μου φορωντας προφυλακτικο κ βγηκε πολυ προσεκτικα κ δεν ειχε σπασει το προφυλακτικο ....παρολ αυτα φοβαμαι ....εχω κλεισει κ ενα μηνα καθυστερησης αλλα δε ξερω ....δε πιστευω να την πατησαμε ουτε εχω συμπτωματα ...απλα ειμαι δυσκοιλια κ πρησμενη ....που παντα αυτα τα συμπτωματα ηταν παντα περιοδου ....τι λετε ?? ειμαι?? απο την πειρα σας..
Μήνυμα στις 18/1/2015 στις 20:08 @Sex
ας μου πει καποιος απο ποια εβδομαδα αν ειμαι θα εχω συμπτωματα??
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 18/1/2015 στις 03:39 @Sex
απο τωρα θα δειξει αν ειμαι ή οχι?? ουτε καν οι μερες περιοδου δεν εχουν ερθει
Μήνυμα στις 17/1/2015 στις 22:22 @Sex
ειχα ξανα γραψει πριν λιγες μερες ενα θεμα για το προφυλακτικο που εσπασε .. το ξανα συζητησα μαζι του εκεινη την ωρα που το καυαλαβε βγηκε ..εγω δεν εχω συμπτωματα αλλα νμζ οτι εχει πρηστει λιγο η κοιλια μου ..ισως ειναι κ απ το squats που ξεκινησα .. αλλα διανυω την δευτερη εβδομαδα απο την βραδια της επαφης δε θα επρεπε "αν" ημουν εγκυος να ειχα συμπτωματα??
Μήνυμα στις 13/1/2015 στις 15:15 @Sex
ακομα δεν εχουν ερθει οι μερες μου για περιοδο ..ουτε προς το παρον εχω συμπτωματα ..αλλα το αγχος ειναι αγχος :\
Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη |