Μήνυμα στις 11/1/2015 στις 20:11 @Sex
Όχι που δεν θα πεταγοσουν ! :-) εντάξει είναι και τα προσπερματικα υγρα αλλά οι πιθανότητες είναι μικρές εφόσον δεν είναι στις γονιμες μέρες ...μην μου ξανά εναντιωθεις παρακαλω γιατί τελείωσαν τα μηνυματα μου στο φορουμ και πρέπει να καταλάβω τι παιζε με το pay pal που είμαι ασχετη ...ωστόσο αγαπητε διεφθαρμενε ομολογώ ότι οι απαντησεις σου με βοήθησαν αρκετά και όσο για σένα αποστολία αν και οι πιθανότητες είναι μικρές κανε ένα τεστ καλού κακού και την επόμενη φορά χρησιμοποιήστε προφυλακτικο !!
Πήγαινε στο θέμα: Περίοδος-Σεξ.Πιθανότητες να είμαι έγκυος;
Μήνυμα στις 11/1/2015 στις 18:55 @Sex
Ηρέμησε δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι έγκυος δε βρισκόσουν σε γονιΜΕΣες μέρες φροντίστε άλλη φορά να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό σε αντιθετη περίπτωση μη του κατσεις σκέψου και τις αρρώστιες
Μήνυμα στις 11/1/2015 στις 10:38 @Sex
Καλά αυτα που λες και δε διαφωνώ στο ότι αλλαζει η σχέση και αυτό είτε το τρίτο άτομο είναι ανδρας η γυναίκα γιατί και μεις τις ίδιες "αμφιβολιες " με σας έχουμε για το τι θα γινει μετά την όλη φαση.... Και που ξέρω εγώ ότι αν φέρω φιλη μου που δεν παίζει μπορεί να περάσει καλύτερα από ότι μαζί ΜΟΥ και στη συνέχεια να γίνει κάτι χωρις να το ξέρω; ας μη βάλουμε τα χέρια μας να βγάλουμε τα μάτια μας! Και τελικά γινα μην έχει πρόβλημα να με μοιραστεί μάλλον πρέπει να αρχίσω να ανησυχω...
Πήγαινε στο θέμα: τρίο (ας απαντήσουν κυρίως αγόρια)
Μήνυμα στις 10/1/2015 στις 22:16 @Sex
Λοιπόν...εχθές το βράδυ ενώ ήμουν με τον δικό μου και πάνω που άναψαν τα αίματα μου έφερε απ'έξω απ'έξω να φέρω καμία φιλη και του ξεκαθαρισα ότι με κοριτσι ούτε να το σκέφτεται λέγοντας του παιχνιδιαρικα ότι για κάποιον φιλο του δε θα λεγα όχι...να πω εδώ ότι δεν το εννοούσα απλά ήθελα να κόψω αντίδραση και να τον παίξω λίγο γιατί δεν το χω σκεφτεί κ αν κ σμρ το σκέφτομαι δε θα το κανα... Τελοσπαντων μου λέει ότι δεν έχει θέμα αρκεί να βάλει όρους όπως να μη το κάνω με τον άλλο απλά να χαϊδεύει να γλυψει να πάρω πίπα η αλήθεια είναι ότι τότε ξενερωσα δεν μου βγαίνει να ξεγυμνωθω σε έναν άγνωστο και να αρχίσω τα παιχνιδάκια...και τώρα λοιπόν το ερώτημα...τι έγινε? Ο καλός μοτ δεν έχει θεμα να ΜΕ μοιραστει ? Η μήπως εγώ είμαι λάθος? . . .
Πήγαινε στο θέμα: τρίο (ας απαντήσουν κυρίως αγόρια)
Μήνυμα στις 10/1/2015 στις 07:00 @Sex
Δεν είμαι "μυημενη" στα βαθιά ακόμη μαθαίνω :-P
Πήγαινε στο θέμα: squirting
Μήνυμα στις 10/1/2015 στις 06:59 @Sex
Όχι όχι παρεξηγήθηκα σόρρυ απλα με φιλες που το συζήτησα δε το γνώριζε καμία κ αισθάνομαι λίγο άβολα όταν συμβαίνει θα μου ΠΕΙΣ είσαι σοβαρή άβολα και με τον δικό σου? Άβολα με την εμπειρία ίσως λίγο σφιγμενη
Μήνυμα στις 10/1/2015 στις 05:43 @Sex
Δεν είναι κάτι το συνηθισμενο δε γνώριζα καν τι συμβαίνει μέχρι που ενημερωθηκα από το δικό μου απλά νιώθω περιεργα όταν συμβαίνει
Μήνυμα στις 10/1/2015 στις 00:49 @Sex
Λοιπόν... δεν ξέρω κατά πόσο το γνωρίζετε η έχει συμβεί σε εσάς η τις κοπέλες σας αλλά εμένα μου συμβαίνει πολύ συχνά ο δικός μου ξαφνιαστηκε και στη συνέχεια δείχνει να ξετρελαθηκε παρόλα αυτα δε νιώθω όμορφα δε μου αρέσει αλλά δε μπορώ να το σταματήσω από τη στιγμή που θα αναψω ερωτικα . . .
Μήνυμα στις 10/1/2015 στις 00:42 @Sex
Δεν παίζει να εισαι έγκυος χαλάρωσε απλά για την δική σας υγεία φρόντισε ο φίλος σου να παίρνει προφύλαξη αλλιως πες του δεν έχει :-P ;-)
Μήνυμα στις 10/1/2015 στις 00:31 @Sex
κοιτα σιγουρεψου ότι σου αρέσει και μη το κανεις απλά για να αποκτησεις εμπειρία γιατί μετά η κοπέλα μπορεί ΝΑ στο γυρίσει μπούμερανγκ απλά πες της να ξεκινήσετε χαλαρα και αν προκύψει τα φτιαχνετε αλλιως δεν έγινε και κατι ;-)
Πήγαινε στο θέμα: Φασωμα με καποια |