Μήνυμα στις 8/1/2015 στις 22:53 @Sex
Κι ομως...οι γυναικες χυνουν, απλως πρεπει να βρεις το σημειο G. Αν θελετε μπορειτε να το ψαξετε σε τσοντες κλπ. το εχω ακουσει πολλες φορες αλλα και το εχω δει σε βιντεακι...καποια πραγματα π βρηκα σε ενα site: 1. Τι εννοούμε με τον όρο γυναικεία εκσπερμάτωση: η γυναικεία εκσπερμάτωση προκύπτει όταν τα κολπικά υγρά εκτοξεύονται από το κόλπο σου, κατά τη διάρκεια ενός οργασμού. 2. Πόσο συχνή είναι η γυναικεία εκσπερμάτωση; Η αλήθεια έιναι ότι η γυναικεία εκσπερμάτωση δεν είναι καθόλου συχνή. Ενώ ένα 50% των γυναικών αναφέρει ότι μπορεί να την έχει βιώσει, κάποιες από αυτές τις γυναίκες λένε ότι επρόκειτο για μια μόνο φορά στη ζωή τους και ποτέ ξανά. Έτσι, το ακριβές ποσοστό των γυναικών που φτάνουν να εκσπερματώσουν δεν είναι ακριβές. Σε πείραμα των διάσημων ερευνητών Μάστερ και Τζόνσον (Masters and Johnson's) σε περισσότερες από 400 γυναίκες τη δεκαετία του 1970, δεν καταγράφηκε καμία γυναικεία εκσπερμάτωση. Ωστόσο, ορισμένοι γυναικολόγοι σήμερα, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει μια σημαντική μειονότητα γυναικών που βιώνουν αυτή την εμπειρία που προσομοιάζει στην ανδρική εκσπερμάτωση. 3. Ποιά είναι η ποσότητα των υγρών που παράγονται; Ορισμένες γυναίκες με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη σεξουαλικότητα, επιβεβαιώνουν την παραγωγή λίτρων κολπικών υγρών, κατά τη διάρκεια ενός και μόνο οργασμού. Πάντως ο διάσημος γκουρού του έρωτα και συγγραφέας του πρώτου βιβλίου που βεβαιώνει την ύπαρξη του σημείου G, Μπέβερλι Γουίπλ (Beverley Whipple), υποστηρίζει ότι η ποσότητα των υγρών που μπορεί να παράγει μια γυναίκα σε έναν μοναδικό οργασμό είναι ανάλογη με αυτή ενός φλιτζανιού. 5. Τι σχέση έχει το σημείο G με την γυναικεία εκσπερμάτωση; όπως είναι γνωστό το σημείο G εντοπίστηκε το 1950 από τον Ernest Grafenberg και πρόκειται για την περιοχή εκείνη που που βρίσκεται στα τοιχώματα του γυναικείου κόλπου. Η διέγερση του σημείου αυτού, μπορεί να προκαλέσει έναν εντονότατο οργασμό και ίσως να πυροδοτεί τη γυναικεία εσπερμάτωση. Το σημείο G περιγράφεται σαν ένα μικρό μπαλάκι 0,8 εκατοστών το πολύ, ενώ βιβλιογραφικά αναφέρεται ότι είναι παραπλήσιο του προστάτη που έχουν οι άντρες. 7. Ποιά είναι η σύσταση των υγρών της εκσπερμάτωσης; Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια εκτεταμένη έρευνα για τη θηλυκή εκσπερμάτωση, αλλά το γεγονός είναι πως κάποιες γυναίκες τη βιώνουν και πως τα συγκεκριμένα υγρά δεν περιέχουν ούρα, είναι αλκαλικής σύστασης, έχουν χρώμα διαυγές, δεν μυρίζουν και όταν στεγνώσουν δεν λερώνουν τα σεντόνια, ή τα ρούχα. Οι σχετικοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι τα υγρά αυτά περιέχουν παρόμοια χημικά συστατικά με το υγρό που παράγεται από τον προστάτη, αλλά επιπλέον περιέχει γλυκόζη και φρουκτόζη. Πήγαινε στο θέμα: ποτε χυνει μια γυναικα ?
Μήνυμα στις 8/1/2015 στις 22:29 @Κλάψιμο
Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με σενα στο σχολειο και ηταν εντελως εκνευριστικο να με φωναζουν χοντρη...μετα απο μια τεραστια προσπαθεια εχω φτασει επιτελους στα ιδανικα κιλα. Δεν ειχα προβλημα με τον εαυτο μου απλως βαρεθηκα να με κοροιδευουν ολοι και αποφασισα οτι θα αρχισω διαιτα. Λοιπον εγω απλως θα σου πω την δικη μου "ιστορια" για το πως αδυνατισα και ελπιζω να σε βοηθησω. Πρεπει να το θες πραγματικα! εγω ελεγα συνεχεια <<αυριο ξεκιναω διαιτα>> και ποτε δεν το εκανα πραγματικα...αλλα εκεινη τη φορα ημουν πραγματικα αποφασισμενη...το πιο δυσκολο ηταν να κοψω τα γλυκα...εντελως! Λοιπον ξεκινησα με 3 κανονικα γευματα και οσο περνουσε ο καιρος ετρωγα καθε μερα και λιγοτερο μεχρι που το συνηθισα... να αντικαταστησεις τα γλυκα με γιαουρτι με μελι η κατι τετοιο. πρωινο να τρως παντα μη το προσπερνας πριν πας στο σχολειο, και στο σχολειο να μην τρως καθολου, τις τελευταιες ωρες θα πεινας πολυ αλλα δε πρεπει να ξεχνιεσαι και να τρως παραπανω. οταν το στομαχι σου ειναι αδειο και η κοιλια σου γουργουριζει πιες 2-3 ποτυρια νερο μεχρι να σκασεις...θα καταλαβεις οτι η πεινα σου θα φυγει και δε θα εχεις ορεξη για φαγητο...θελει υπομονη, μην τα παρατησεις και μη περιμενεις αποτελεσματα απο τις πρωτες μερες...επισης χρειαζεται γυμναστικη, μπορεις να ξεκινησεις καποιο αθλημα, εγω γυμναζομουν μονη μου στο σπιτι, αρχισα βλεποντας βιντεακια με ασκησεις και ακομα γυμναζομαι καθημερινα...για να τα καταφερεις πρεπει να το θες πραγματικα...καθολου γλυκα και να αποφευγεις οσο μπορεις τα ανθυγιηνα φαγητα, και οχι φαστ φουντ! μεσα σε 1 χρονο εχασα 10 κιλα και τωρα ειμαι 57. Επισης μη ξεχνας οτι τα κιλα που χανεις μπορεις να τα ξαναπαρεις πολυ ευκολα. Ελπιζω να βοηθησα και σορρυ για το μεγαλο κειμενο.
Πήγαινε στο θέμα: Εχω παραπανω κιλακια
Μήνυμα στις 8/1/2015 στις 21:46 @Κλάψιμο
Εχω και εχω μια τετοια απαισια μεγαλη ελια στο δεξι μου χερι...δεν ειναι κρεατοελια αλλα ευτυχως δεν ειναι στο προσωπο! Την πηρα απο την θεια μου που ειχε στο μετωπο, στα 16 της εκανε εγχειρηση για να την βγαλει (θα κανω και γω) δεν ειναι τιποτα φοβερο και δεν ποναει καθολου αλλα νομιζω θα πρεπει να περιμενεις να μεγαλωσεις λιγο ακομα, η καταλληλη ηλικια ειναι 15-16 χρονων απ' οτι ακουσα. Ακομα και αν δεν ειναι κρεατοελια μπορεις να την βγαλεις.
Πήγαινε στο θέμα: Eλια στο σαγονι!!
Μήνυμα στις 8/1/2015 στις 21:39 @Κλάψιμο
το εκανε ή για να ζηλεψεις ή γιατι ειναι πραγματικη τσουλα...η συμβουλη μου προς εσενα ειναι να βρεις και συ αλλη και να την κανεις να νιωσει οπως σε εκανε και αυτη να νιωσεις...(ειμαι λιγο κακια, το ξερω)
Πήγαινε στο θέμα: Βρηκε αλλον με την μια!
Μήνυμα στις 8/1/2015 στις 21:31 @Μηχανήματα
Ισως υπαρχει καποιο προβλημα με το antivirus (αν εχεις). Δοκιμασε να το απενεργοποιησεις και μετα προσπαθησε να μπεις...Εγω παντως δεν χρησημοποιω ποτε το mozzila γιατι φορτωνει πολυ αργα...
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με τον mozilla!
Μήνυμα στις 8/1/2015 στις 21:17 @Sex
Κι εμενα δε θα με χαλαγε...απλως να κανεις αργες κινησεις...και αυτα που σου ειπε ο PolGr00 ειναι σωστα, φιλα την στα αυτια και στον λαιμο στην αρχη και θα καταλαβεις αν θελει...
Πήγαινε στο θέμα: Πως να προχωρησω μαζι της?? |