Μήνυμα στις 28/8/2020 στις 10:56 @Sex
Λοιπόν η ιστορία έχεις ως εξής . Είμαι bi και αυτό το ήξερα από παλιά αλλά μέχρι να το αποδεχτώ και εγώ ο ίδιος και να βρω το θάρρος να κάνω κάτι με άντρα έφτασα στα 20 μου . Πλέον έχω εμπειρίες και με τα δύο φύλλα ως ενεργητικός μόνο . Με άντρες ξεκίνησα να πηγαίνω από τον Μάιο δηλαδή έχουν περάσει 3 μήνες . Μέσα σε αυτό το διάστημα( τους 3 μήνες) μου δόθηκε να κάνω κάτι με μία κοπέλα η οποία όμως δεν μου άρεσε καθόλου και με δυσκολία είχα στύση . Το θέμα μου είναι ότι αύριο με έχουν καλέσει σε ένα πάρτι και θα είναι μια κοπέλα που μου αρέσει και μιλάμε καιρό αλλά φοβάμαι ότι άμα πάει να προχωρήσει το πράγμα εγώ θα έχω ξανά το ίδιο θέμα . Δεν μπορώ να σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να ξανακάνω κάτι με κοπέλα γιατί δοκίμασα κάτι με άντρα και όλες αυτές οι σκέψεις με έχουν στεναχωρήσει αρκετά . Άμα υπάρχει κάποιος bi άντρας για να μου πει πως τον επηρέασε αυτόν στην σεξουαλική του ζωή θα με βοηθούσε πολύ και εννοείται οποιαδήποτε άλλη συμβουλή θα με βοηθήσει .
Πήγαινε στο θέμα: Bi μπερδεμα
Μήνυμα στις 18/5/2020 στις 05:01 @Sex
Καλημερα ειμαι 20 χρονων και επιτελους καταλαβα οτι ειμαι bi . Η κοπέλα μου λογο καραντίνας εχει παει στην πολη της και εγω βρηκα τον χρονο να να πειραματιστω λιγο . Ετσι λοιπον μεσω μια εφαρμογης βρηκα εναν τυπα στα γουστα μου και το κάναμε . Μου άρεσε και αυτο το πράγμα συνεχίζεται. Το θεμα μου ειναι οτι νιωθω τρομερες τύψεις για την κοπελα μου . Δεν ξερω τι να κανω . Η κοπελα μου νιώθω οτι με καλύπτει συναισθηματικά και ειναι πολυ κοπελα αλλα απο την αλλη με τον τυπα περνάω παρα πολυ ωραια. Το θεμα μου ειναι να συνεχίζω την ζωη μου έτσι και με τους δύο γιατι μια ζωη την έχουμε και πρέπει να περναμε καλα ή συνεχίζω την σχεση με την κοπελα μου και ξεχναω τον τυπα ?
Πήγαινε στο θέμα: Απάτη-bi-ηθική καμία
Μήνυμα στις 28/4/2020 στις 19:01 @Sex
Λοιπόν με την καραντίνα είχα ολη μερα καυλες και ήθελα να εκτονωθω με κάποιο τρόπο . Με την κοπέλα μου δεν μένουμε στην ιδια πολη οποτε δεν μπορουμε να συναντηθούμε . Εγω πάντα ηθελα να δοκιμάσω να κανω κατι με αντρα ετσι απο μια εφαρμογή γνωρισα εναν και πηγα σπιτι του και μου πηρε πιπα . Το θεμα μου ειναι οτι φοβάμαι μήπως εχω κολλησει τίποτα γιατί πηγα με έναν άγνωστο ( τον ρωτησα και μου ειπε οτι δεν εχει κατι ) και πιο πολυ φοβαμαι μην κολλησω την κοπελα μου που θα συναντήθουμε σε καμία εβδομάδα μετα την άρση των μέτρων .
Πήγαινε στο θέμα: Λετε να κολλησα τίποτα ;
Μήνυμα στις 25/1/2020 στις 17:33 @Κλάψιμο
Έχω καιρό να γράψω στο forum και είχα ξεχάσει λίγο πως είναι αυτό το συναίσθημα . Ουφ , ας ξεκινήσω να γράφω . Πάντα έχω την αίσθηση ότιέχω να δώσω κάτι παραπάνω, ότι μου αξίζουν περισσότερα αλλά συνήθως δεν έχω την δύναμη να το κάνω . Σπουδάζω σε ένα τμήμα θετικών επιστημών είμαι δεύτερο έτος και έχω μέσο όρο 6.24 και χρωστάω μόνο ένα μάθημα από το προηγούμενο έτος μου . Μερικά άτομα λένε ότι είμαι υπερβολικός αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το θεωρώ έναν καλό μέσο όρο και ζηλεύω τα άτομα που έχουν καλύτερους βαθμούς από μένα . Ξέρω ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα αλλά όλη η φάση με το πανεπιστήμιο με κουράζει . Επίσης , ασχολούμαι με το crossfit εδω και έναν χρόνο περίπου . Δεν είχα ξανακάνει γυμναστική στην ζωή και μπορώ να πω ότι έχω δει τρομερή διαφορά σε έναν χρόνο τώρα. Το θέμα είναι όταν βλέπω κάποιον να είναι καλύτερος από μένα εκνευρίζομαι και στεναχωριέμαι γιατί ξέρω ότι άμα προσπαθούσα λίγο παραπάνω θα μπορούσα να τον περάσω . Ναι το ξέρω είμαι ανταγωνιστικός αλλά δεν μου αρέσει να το δείχνω . Προσπαθώ να βάλω μέσα στην μέρα μου το διάβασμα , τον πανεπιστήμιο , το crossfit και τους φίλους μου / κοπέλα . Ποτέ δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος από την μέρα μου και ότι τα έφερα όλα εις πέρας . Με παίρνει από κάτω αυτό ώρες-ώρες και δεν ξέρω τι να κάνω . Ό,τι και να πείτε θα βοηθήσει . Συγγνώμη άμα κούρασα . Πήγαινε στο θέμα: Αυτοπιέζομαι
Μήνυμα στις 3/1/2017 στις 22:06 @Sex
Γεια σας με λένε Γιωργο και είμαι 16 χρονων. Εδώ και 3 μηνες τα έχω μια κοπελα και έχουμε προσπαθήσει παρα πολλές φορές να το κάνουμε αλλά έχουμε-δηλαδή έχω -προβληματακι οπως θα καταλαβατε αν και έχω στύση δεν είναι αρκετά σκληρή . Δεν μπορω να καταλάβω γιατι μου συμβαίνει αυτό . Μηπως φταιει μήπως που είχα κόψει το πετσακι απο μικρή ηλικία ? Να σημειωθει οτι και δυο μας είμαστε παρθένοι και απειροι.. Απαντηστε γρήγορα γιατί η κοπελα μου έχει αρχίσει να απογοητευεται το ίδιο και εγώ
Πήγαινε στο θέμα: Ανεπαρκής στύση
Μήνυμα στις 24/6/2015 στις 17:17 @Sex
Ευχαριστω φιλε να σε ρωτησω και κατι αλλο μηπως πρεπει να κανω σεξ γιατι ενταξει τα προκαταρκτικα τα εχω κανει αλλα κανονικα δεν το εχω κανει... οταν λεω προκαρκτικα εννοω στοματικο να μου κανουν και να κανω...
Πήγαινε στο θέμα: Εθυσμος
Μήνυμα στις 24/6/2015 στις 13:51 @Sex
Γεια σας εδω και καιρο παρακολουθω ολα τα θεματα του ftpu και τωρα εχω και εγβ την αναγκη απο βοηθεια.... ειμαι 15 χρονων αγορι και το προβλημα μου ειναι οτι εθυστηκα στον αυνανισμο και στις τσοντες... δηλαδη δεν μπορω αμα δεν την παιζω καθε μερα !! Και υπαρχουν και μερες που μπορει να την παιξω 2 και 3 φορες.... με εχει φαει η μαλακια.... και το μεγαλητερο προβλημα μ ειναι οτι τωρα το σπερμα μ δεν ειναι πυχτω οπως παλια αλλα ειναι σαν νερο..... και για υατο με τις τσοντς βλεπω περιπου καθε μερα.... βοηθεια πως θα ξεκολλησω... ????? Πήγαινε στο θέμα: Εθυσμος
Μήνυμα στις 10/1/2015 στις 16:03 @Sex
Ειμαι 15 χρονων και η αληθεια ειναι οτι δεν νιωθω γκει αφου μ αρεσουν τα κοριτσια !!! Οσο για εσενα που με τον φιλο σου του πειρες πιπα και κανατε πρκτικο οταν εισαι ο παθητικος ( δλδ απο που γαμιοταν ) που ενιωθες?? Ενιοθες καποια ευχαριστησει , εχυσες ??? και πανο απολα σας ευχαριστο ολους για τις απαντησεις σας !! Μια ακομα ερωτηση τα κοριτσια οταν κανουν προκτηκο τ νιωθουν ??
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια ποιος το ξερει ??
Μήνυμα στις 8/1/2015 στις 20:13 @Sex
Γεια σας ειμαι κανουργιος στο φορουμ και εκανα εγγραφη για να σας ρωτησω μερικα πραγματα που με προβληματιζουν...... Εβλεπα τσοντες και ειδα μια γινεται να βαζει κολοδαχτυλο στον ανδρα και με αυτο με παραξενευσε..... Το εψαξα στο ιντερνετ και διαπυστοσα που ελεγαν για τον προκτυλο αυνανισμο και οτι πολλα ζευγαρια προτυμουν να κανουν να βαζουν δαχτυλο στον ανδρα γτ διεγειρετε και υπαρχει μεγαλητερη ευχαριστηση... Τελος παντων μετα απο μερες ειδα ενα βιντεο το οποιο εδιχνες οτι ο ανδρας μπορει να χυσει αυτο τον πουτσο οταν του βαζουν δαχτυλο αλλα και απο τον κολο....!!! Τοτε εγω πειρε ενα γαντι και αρχισα να βαζω δαχτυλο στον εαυτο μου εκτος του οτι ερεθυστηκα και μου αρχοταν να χυσω δεν εχει γτ δεν μπορουσα να ολοκληροσο και οταν εβγαλα το γαντι ειδα πανω του κατι σαν σαλια.... Δν ειμαι γκει αλλα το εκανα για να δω τι θα γινει σας παρακαλω αμα εχει κανει κανενας τπτ παρομοιο ?? και ιδιετερα ρωταω του γκει ( δν ειμαι ρατσιστης ) οταν κανουν προκτυκο τι νιωθων ??
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια ποιος το ξερει ?? |