Μήνυμα στις 21/1/2018 στις 11:07 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα, χωρισα με την κοπελα μου πριν λιγες μερες..ειμασταν μαζι 3χρονια το αποφασισαμε μαζι λογο αποστασης και επειδη δεν νιωθαμε οπως παλια..προσπαθησαμε να το φτιαξουμε στο παρελθον αλλα χωρις αποτελεσμα.. Λιγες ωρες μετα που χωρισαμε εμαθα οτι ειχε βγει με εναν αλλον οσο τα ειχαμε, αλλα δεν εγινε τπτ μεταξυ τους θελω να την ρωτησω το γιατι,αν ενιωθε τυψεις κ γενικα να μου εξηγησει ...αλλα δεν θελω να στειλω επειδη μαλωσαμε οταν το εμαθα λετε να στειλω για να ησυχασω ή να μην ασχοληθω και απλα να προχωρησω? δεν θελω να φανω κλαψιαρης απλα θελω να της πω 2-3 λογια για να στεναχωρηθει ..να νιωσει ασχημα να μην νομιζει οτι δεν με νοιαξε ισως ειναι κακο αυτο που ζηταω αλλα ετσι νοιωθω προςτοπαρων.... τι λετε? Πήγαινε στο θέμα: Χωρισμος μετα απο 3 χρονια
Μήνυμα στις 1/6/2015 στις 11:23 @Sex
Καλησπερα παιδια, χθες εγινε το γνωστο ατυχημα με την κοπελα μου και αναγκαστηκε να παρει το χαπι της επομενης μερας (Ellaone) Μπορει να συνεχισει να παιρνει κανονικα τα χαπια του θυροειδη? Το χαπι το πηρε πριν 11 ωρες. ευχαριστω απαντηστε οσο πιο συντομα γινεται σας παρακαλω Πήγαινε στο θέμα: Χαπι της επομενης μερας και Θυροειδης?
Μήνυμα στις 25/1/2015 στις 17:47 @Διάφορα
και εγω στην ηλικια σου ημουν οταν αρχισα το γυμναστηριο. Μην κανεις το λαθος να κανεις τα δικα σου παντα να ακολουθεις το προγραμμα που θα σου δωσει ο γυμναστης! Ειμαι σχεδον 19 χρονων και δεν εχει σταματησει η αναπτυξη μου και ψηλωσα,και κιλα πηρα και αλλαξα γενικα σωματικα και αισθητικα προς το καλυτερο! Μαλιστα η γυμναστικη εχει την ταση να σου αυξανει την τεστοστερονη, μπορει να δεις και αναπτυξη τριχοφυιας με την πολυ γυμναστικη! μην το παρακανεις ομως Πήγαινε στο θέμα: Γυμναστηριο
Μήνυμα στις 20/1/2015 στις 12:02 @Sex
εχω ακουσει για εναν περιεργο τροπο.. να τριβεσαι στην ακρη κρεβατιου,καναπε ολοκληρος και να φαντασιωνεσαι κατι που σε αναβει.. δοκιμασε το και πες μας εντυπωσεις! για να το κανουμε και εμεις αν ειναι :P Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 17/1/2015 στις 02:45 @Sex
Τι πρεπει να κανω αν κοπει εντελως το πετσακι (χαλινος) του πεους κατα την διαρκεια της σεξουαλικης επαφης? ποιες ενεργειες θα πρεπει να ακολουθησω ? Πήγαινε στο θέμα: Απορια πετσακι
Μήνυμα στις 9/1/2015 στις 12:38 @Sex
Και κατι αλλο αν μου κοπει εντελως την επομενη φορα κατα τη διαρκεια του σεξ.. θα χρειαστει να παω γιατρο ή μπορω να το αφησω ετσι ? Γιατι εχω ακουσει απο μερικους γνωστους οτι τους κοπηκε και απλα το αφησαν ετσι δεν πηγαν ποτε σε γιατρο.. Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια Σκιστηκε η Χαλινος
Μήνυμα στις 8/1/2015 στις 11:49 @Sex
δοκιμασα να κατεβσαω το πετσακι για να αποκαλυφθει η βαλανος και με πονουσε λιγο... εκει στο σημειο οπου σκιστηκε το εκανα σιγα σιγα και αποκαλυφθηκε ολη η βαλανος. Την επομενη φορα που θα εχω σεξουαλικη επαφη θα κοπει εντελως? Και αν κοπει το αφηνεις ετσι η πρεπει να πας σε γιατρο? ασ μου πει καποιος σας παρακαλω! Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια Σκιστηκε η Χαλινος
Μήνυμα στις 6/1/2015 στις 14:22 @Sex
εαν κοπει εντελως κατα τη διαρκεια του σεξ η αυνανισμου τι γινεται μετα? πρεπει να κανεις επεμβαση η το αφηνεις ετσι? Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια Σκιστηκε η Χαλινος
Μήνυμα στις 6/1/2015 στις 13:32 @Sex
Καλησπερα παιδια σημερα το πρωι το εκανα με την κοπελα μου και ηταν λιγο σφιχτη με αποτελεσμα σε μια φαση να νιωσω εναν μικρο πονο και τραβηχτηκα εξω και εσταζε λιγο αιμα απο το πεος. Μετα ειδα πως ειχε σκιστει η χαλινος (το σχοινακι που κραταει το πετσακι). ΔΕΝ κοπηκε εντελως απλα σκιστηκε λιγο σε ενα σημειο και βγαζει λιγο αιμα.. Ανυσηχω για τα εξης 1) Ειναι φυσιολογικο? 2) Δεν επρεπε να ειχε κοπει εντελως ? 3) Την επομενη φορα που θα το κανουμε τι θα γινει ? 4) Μηπως να το τραβηξω να σκιστει? 5) Χρειαζεται κανενα ειδος επεμβασης η κατι τετοιο ? 6) Υπαρχει κινδυνος μολυνσης ? Οποιος ξερει ασ απαντησει συντομα ευχαριστω! Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια Σκιστηκε η Χαλινος |