Μήνυμα στις 13/4/2015 στις 14:38 @Θ. Κλημεντίνη
Αν ηταν να βρω αλλη, το εκανα και μονος μου χωρις να ζητησω την βοηθεια σας. Αλλα εγω αυτη θελω, δεν μπορειτε να καταλαβετε ποσο πολυ την θελω. Και δεν με νοιαζει τπτ.
Πήγαινε στο θέμα: Μεγαλη καψουρα
Μήνυμα στις 13/4/2015 στις 00:13 @Θ. Κλημεντίνη
Για να μην πολυλογω, γουσταρω τρελα ενα κοριτσι συνομιληκο(α λυκειου) που ομως την βλεπω μονο δυο φορες την εβδομαδα φροντιστηριο, τα εχει με εναν τρια χρονια μεγαλυτερο και δεν εχω φβ. Τι να κανω;
Πήγαινε στο θέμα: Μεγαλη καψουρα
Μήνυμα στις 2/2/2015 στις 00:18 @Sex
Θελω να μου πειτε διαφορες φαντασιωσεις που εχετε και θελετε να πραγματοποιησετε με τον/την συντροφο σας. Θα κανω εγω την αρχη. Θελω να ντυθει μπατσινα και να μου κανει απροσμενη επισκεπτη. Να με ανακρινει και να μην της απανταω και να με αρχισει στο ξυλο. Ενοειται να με εχει δεμενο με χειροεδες και ετσι.
Πήγαινε στο θέμα: Μπατσινα φαντασιωση
Μήνυμα στις 6/1/2015 στις 19:58 @Sex
Καποια αλλη απαντηση; Θα προτιμουσα απο καποιον που εχει την αναλογη εμπειρια.
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια
Μήνυμα στις 5/1/2015 στις 20:53 @Sex
Μαγκες καλησπερα. Η γκομενα θελει να με γαμησει με στραπον. Και εγω συμφωνω. Θελω να ρωτησω δυο πραγματα. Υπαρχει περιπτωση να προκαλεσει καμια ζημια στην τρυπα και δευτερον μετα θα αλλαξει η σχεση μας; Ως προς το δευετρο σκελος εννοω αν η συμπεριφορα της θα σκληρυνει και σταδιακα μηπως οδηγηθω να υπακουω απλα στις εντολες της, αφου αυτη θα γαμαει και οχι εγω; Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια |