Μήνυμα στις 13/1/2015 στις 20:29 @Sex
ευχαριστω φιλε!!!! δηλαδη ειναι 100% σιγουρο οτι αγκυος δεν ειναι ?
Πήγαινε στο θέμα: SOS!!!
Μήνυμα στις 13/1/2015 στις 20:18 @Sex
βασικα δεν της εχει βγει ακομα αιμα..η της εχει βγει πολυ λιγο......τι λενε να ειναι ? υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος?
Μήνυμα στις 13/1/2015 στις 19:53 @Sex
το εκανα με την κοπελα μου, πηγε διακοπες και της ηρθε περιοδος....τωρα εχει γυρισει απο διακοπες και το καναμε παλι πριν κατι μερες, αλλα ποναγε το στιθος της και σημερα της ηρθε περιδος.....δεν εχει σταθερο κυκλο..αλλα συνηθος της ερχεται τελος του μηνα .....τι λενε να εγινε?
Μήνυμα στις 4/1/2015 στις 16:41 @Θ. Κλημεντίνη
Την ζηλευω παρα πολυ..εχω και τον κωδικό της στο φβ και αμα μιλαει με καποιον φιλο της και περναει καλα και μαζι ημαστε τσακωμένη εκείνη την στιγμη ξενερωνω αμεσος..ακομα και οταν μιλαει με φιλη της και συζητάνε τα γκομενικα της αλλης με ενοχλει καπως γιατι η φιλη της ειναι λιγουρα και δεν θελω να αλλαξει η κοπελα μου εξετιας της ....και επισεις τους τελευταιους μηνες τσακωνομαστε παρα πολυ...εχουμε χωρισει 3-4 φορες αλλα για 1-2 ωρες το πολυ...μετα παλι μαζι...την αγαπαω και με αγαπαει αλλα ειμαι πολυ ζηλιαρης και αυτο μας καταστρεφει...και πχ της στελνουν κατι αγνωστοι στο φβ αιτημα και τους δεχεται και παλι με ενοχλει, της λεω να μην κανει αγνωστους φιλους αλλα αυτη δεχεται ....και επεισης τελευταια θυμωνει με το παραμικρο αλλα αυτο οφείλετε σε εμενα γιατι εγω της τα χωνω συνέχεια γιατι ειμαι καχύποπτος και ζηλιάρης ..τελος παντων....αυτες της μερες ημαστε και οι 2 χαλια και οσο ξερω οτι την εχω πληγωσει στεναχωριεμαι, κλεινομαι στον εαυτο μου και γενικα εχω χασει τον εαυτο μου γιατι ειναι σαν να καταστρεφω αυτο που αγαπαω.....εχουμε σκευτει να χωρισουμε και στα σοβαρα...και οι 2 θελουμε αλλα δεν μπορουμε...αυτη με αγαπαει παρα πολυ το ιδιο και εγω...αλλα εχουμε κακες συνήθειες που μας καταστρεφουν ...ημαστε 14 μηνες μαζι και ειναι σαν να ημαστε μαζι απο παντα και ειανι δυσκολο να χωρισουμε.....μου ειναι παρα πολυ πιστη αλλα εγω σκευτομαι παντα οτι μπορει να με κερατωσει, σκευτομαι πολυ αρνητικά...και δεν της εχω εμπιστοσύνη ενω κανονικα θα επρεπε να της εχω με οσα εχει κανει για εμανα και οσα εχει υποστει και επειδει αντεχει τοσο πολυ την ζήλια μου.....σημερα ιδικά νιωθω οτι την χανω πραγματικα, την νιωθω πολυ μακρια μου..αλλα σε αυτο φταιει που τελευταια τσακωνόμαστε συχνα... Πως μπορω να σταματησω να ζηλευω, να της εχω εμπιστοσύνη να μην ειμαι καχύποπτος και να φτιαξω την σχεση μου? τι να της πω? πως να την φερω παλι πολυ κοντα μου? και γενικα θα ηθελα να μου πειτε διαφορα να με βοηθήσετε Πήγαινε στο θέμα: Πως να φτιάξω την σχέση μου ? |