Μήνυμα στις 6/1/2015 στις 21:25 @Sex
Ευχαριστω πολυ Marypan99
Πήγαινε στο θέμα: Πως να προχωρησω μαζι της??
Μήνυμα στις 4/1/2015 στις 14:25 @Sex
Γνωμη καμιας κοπελας...Πως θα σας φαινοτανε??
Πήγαινε στο θέμα: Πως να προχωρησω μαζι της??
Μήνυμα στις 4/1/2015 στις 13:24 @Sex
Ευχαριστω ησουν καπως κατατοπιστικος....Αλλα οταν λες κανε κινηση..!! δηλαδη εκει που ειμαστε αγκαλια να αρχισω να κατεβαζω το χερι λιγο λιγο και ετσι??? Πήγαινε στο θέμα: Πως να προχωρησω μαζι της??
Μήνυμα στις 4/1/2015 στις 11:35 @Sex
Καλημερα παιδια, ονομαζομαι ΝΙκολας και ειμαι 15 χρονων...Εδω και ενα μηνα τα εχω με μια κοπελα (περιπου) ενα χρονο μικροτερη αλλα επειδη εχει κερδισει χρονια ειμαστε στην ιδια ταξη...Τωρα...αυτη η κοπελα ηταν καπως προχωρημενη για την ηλικια της περσι...Τα ειχε με αρκετα αγορια μεγαλυτερα εκ των οποιων ο ενας φανταρος...Τωρα ειμαστε μαζι και παει πολυ καλα μπορω να πω..Εγω προσπαθω να ειμαι οσο πιο ευγενικος και καλος γινετε μαζι της γιατι την ΑΓΑΠΩ... Τωρα το θεμα μου ειναι οτι θελω να προχωρησω λιγο πιο πολυ με αυτην την κοπελα...Οχι απαραιτητα σεξ....Ακομα ειμαστε στο φιλι και χουφτωμα κωλο και στηθος..Στηθος οχι τοσο πολυ καποιες φορες που κραταει για πολυ το φιλι και προχωραω εγω πιο πολυ..αλλα οχι πολυ στηθος....Εχω ακουσει πολλους που χουφτωνουν στο μουνι εστω και πανω απο τα ρουχα...Αλλα εγω νιωθω οτι αμα κανω κατι τετοιο δεν θα της αρεσει...Η κοπελα εχει προχωρησει και αυτη μεχρι φιλι σε ολες της τις σχεσεις...Τι να κανω για να προχωρησω και θα ηθελα γνωμες και απο κοπελες..πως θα σας φαινοταν εσας?? Ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Πως να προχωρησω μαζι της?? |