Μήνυμα στις 5/5/2015 στις 22:25 @Sex
Σημερα μετα απο πολλες φορες που το εχω κανει με το αγορι μου ενιωσα ενα τσουξιμο οταν μου το εβαζε πολυ μεσα ... ηταν για πρωτη φορα ... επισης κατουριομουν ... λετε γιαυτο να ετσουζε? Η εχω τπτ ?
Πήγαινε στο θέμα: τσουξιμο κατα το σεξ
Μήνυμα στις 1/5/2015 στις 00:27 @Sex
Εχω ενα θεμα ... δεν ειναι και τοσο σοβαρο αλλα χρειαζομαι βοήθεια! !! Το αγορι μου μου εχει πει οτι δεν ειμαι οσο αγρια χρειαζεται στο κρεβατι .. το θεμα μου ειναι πως να γινω αγρια .. εσεις τι θα θελατε απο τις κοπελες σας να κανουν ? Η εσεις τι θα κανατε στα αγορια σας .. Αμα γίνεται να μου απαντησετε γτ ανχοθηκα και πιστευω ειμαι αχρηστη :( σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
Πήγαινε στο θέμα: πως να γινω άγρια στο κρεβατι
Μήνυμα στις 22/4/2015 στις 23:42 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αμα ειχες βγαλει αιμα αρκετό και μπαινουν τα δυο δακτυλα παιζει να την εχεις ζασει ... εγω τι να πω που δεν εχω δει ποτε μου αιμα ??? Μονο απο πρωκτικω που ήταν λες και ξεπαρθενιαζομουν ποναγα εβγαζα αιμα και βσκ μετα σταματησε και δεν ξανα εβγαλε ... ^_^ τωεα για να αυνανιστεις μπροστα του μπορει να του αρεσει δεν ειναι σε ολους ιδιο δεν ξερω με σιγουρια να σου πω αλλα ο δικος μου πολλες φορες με εχει βαλει να βαλλω μονη μου δακτυλο η να το τριβω οταν το κανουμε αλλα και ποιο πριν βσκ να με καθοδηγει (να μ παιρνει το χερι να μου το βζει στο μν μου και να με κανει να βαζω δακτυλο αλλα και αυτος μαζι ;) αλλα καλο ειναι η πρωτοτυπία ;)Πήγαινε στο θέμα: Απορίες
Μήνυμα στις 21/4/2015 στις 07:52 @Sex
Δηλαδη παιζει να πεθανω ??? Αλλα σας λεω ηταν κανονικα λες και ξεπαρθενιαστικα ποναγα στην αρχη και εβγαζα αιμα μετα σταματησε και ο πονος και το αιμα ενω οταν το εκανα κανονικα δεν εγινε τπτ απο αυτα
Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμενα
Μήνυμα στις 20/4/2015 στις 23:12 @Sex
Να σας ρωτησω οσες το εχετε κανει απο πισω σας τρεχει αιμα? Το προβλημα μου ειναι οτι το εχω κανει κανονικα και την πρωτη φορα δεν πονεσα ουτε εβγαλε αιμα αλλα οταν το εκανα απο κωλο ποναγε και εβγαζα αιμα :/ μηπως εχει γινει λαθος με εμενα και εχω τον παρθενικο υμενα στον κωλο ΒΟΗΘΕΙΑ γτ δεν το εχω ξανα ακουσει :/ και υπαρχει προβλημα να μεινω εγγυος απο πισω ? Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμενα
Μήνυμα στις 7/4/2015 στις 22:34 @Sex
Με το αγόρι μου εχουμε κανει ερωτικη επαφη και μου εχει πει οτι ειμουν η τριτη κοπελα του .. ξερω οτι η δευτερη ηταν παρθενα αλλα η πρωτη δςν γνωριζω ... το θεμα μου λοιπόν ειναι αν εχω κολλήσει κάτι ... γιατι οπως κοιταζα το πεος του και το επαιζα ειδα ενα σπιρακι βσκ δεν ηταν σπιρακι ηταν περιπου .. μου είπε ότι το έχει απο τοτε που ηταν φανταρος και δεν πλενοντουσταν πολυ λόγω εκπαίδευσης και ηταν σπιρακι και μετα το εσπασε .... αυτο μου εχει πει .. κυνδινευω η ειναι ολα οκ ...? Υγ : το εχουμε κανει χωρίς προφυλακτικο . Σας παρακαλώ σας εχει τύχει κατι τετοιο ? Η αν οχι πειτε μου τι να κανω και πως να το καταλαβω Πήγαινε στο θέμα: εχω κολλησει τιποτα? σοσ
Μήνυμα στις 26/3/2015 στις 03:08 @Sex
Δεν εχει μικροβια .. ποιος στο ειπε ? Απλα η περιοδος βγαζει βλενες αιμα και κυτταρικα υποληματα ... μικροβια δεν εχει ... αλλα να μου πεις ειναι και η υγειηνη ... αλλα κοιτα αμα η κοπελα δεν εχει καποια ασθενεια μην ανχονεσαι ... αρκη να πληθικες... ετσι το εχω κανει και εγω με τον δικο μου ;) οσο για την κοπελα σου μπορει να μηνει εγγυος και στην περιοδο γτ ειναι ολοκληρη βιολογια και με τα ωαρια και τις ωοθηκες ... καλυτερο ειναι το χαπιεπομενης μερας για σιγουρια αλλα αμα δεν ειναι η περιπτωση μια στα 100 να μηνει εγγυος απο αυτο το να εχει δυο ωαρια μεσα σε ενα κυκλο μην ανησιχεις δεν μενει εγγυος και το ωαριο ζει 1 μερα ;) Πήγαινε στο θέμα: Έγκυος κατα την περίοδο
Μήνυμα στις 18/3/2015 στις 23:18 @Sex
Με κοροιδευεται ? Εκει εχω σπιρακια χρονια τωρα και μια ελια ^_^ χαχα βσκ ναι χρονια τρ εχω σαν σπιρακια λες και εχουν πιον μεσα αλλα δεν μπορεις να τα σκασεις ... βαιβεα χωρις να εχω κανει κατι τοσα χρονια
Πήγαινε στο θέμα: κονδηλοματα η απλη ανυσιχια
Μήνυμα στις 18/3/2015 στις 19:05 @Sex
Σε ευχαριστω απλα τελειωσανε ^_^ τι αλλα συμπτοματα μπορει να δω ? Η μανα μου μου ειπε οτι μπορει να ειναι αο την περιοδο γτ πριν μου ερθει βγαζω σε καποιο μερος του σωματος μου ^_^
Πήγαινε στο θέμα: κονδηλοματα η απλη ανυσιχια
Μήνυμα στις 18/3/2015 στις 17:24 @Sex
Γεια σαας :) εχω ενα θεμα !! Βσκ σοβαρο .. φοβαμαι μην εχω κονδιλοματα,ερπη η απλα κατι με ενοχλισε ... εχτες ξυριστικα και σημερα παρατηρισα σε εκεινο το σημειο ενα σπιρακι σαν αφτα που βγαζω στο προσωπο με πιον λιγο .. το εσπασα βσκ και εβγαλε ... ειναι κατι ανισιχιτικο η να μεινω ηρεμη ... ενοω ειναι αο το ξυρισμα η επειδη το εκανα με το αγορι μου χωρις προφιλαξη .. ακομα εχω αλλεργια σε ενα στρινγκ και βγαζω κοκκινιλες και με τρωει .. μηπως ερεθυστικα και απο εκει .. επειδης μερικες φορες φοραω και μπραζιλ και με ενοχλη λιγο .. λετε μα ειναι απο αυτο η κινδηνευω βοηθειααα <3
Πήγαινε στο θέμα: κονδηλοματα η απλη ανυσιχια |