Μήνυμα στις 4/1/2015 στις 14:25 @Sex
Συμφωνω, δεν υπαρχει νοημα να κανεις κατι αν δεν θες. ;)
Πήγαινε στο θέμα: fisting
Μήνυμα στις 3/1/2015 στις 01:48 @Sex
Πφφ εχω ακουσει διαφορα κι ειναι ενα θεμα που με προβληματιζει :/
Πήγαινε στο θέμα: κολπος
Μήνυμα στις 3/1/2015 στις 01:20 @Sex
Αν καποια παει με πολλους και το κανει απειρες φορες δεν θα της χαλαρωσει τελειως?
Μήνυμα στις 3/1/2015 στις 01:01 @Sex
Ποτε χαλαρωνει ο κολπος της γυναικας? Εχει να κανεις με το ποσες φορες θα το κανει η με το ποσους θα παει?
Μήνυμα στις 2/1/2015 στις 23:51 @Sex
πως γινεται να χωρεσει ολο το χερι? :O ''Ξανακλεινει''? Νομιζα οχι. Αφου καταλαβαινει καποιος οτι εισαι ''ανοιχτη'' αν δει η π.χ. ο επομενος Πήγαινε στο θέμα: fisting
Μήνυμα στις 2/1/2015 στις 23:39 @Sex
Δεν θα ηταν χαλαρη απ'το αγχος και γι'αυτο θα συνεβαινε αυτο.. Για καλο παρ'το αυτο που σου ειπε, αλλωστε για να προχωρησε μαζι σου θα ενιωσε ετοιμη! Βεβαια οι πραξεις τα δειχνουν ολα. Πήγαινε στο θέμα: Εμπλοκη στο σεξ ?
Μήνυμα στις 31/12/2014 στις 20:18 @Sex
Σ'ευχαριστω για τις απαντησεις σου με βοηθησες αρκετα. :)
Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμενας και απορια
Μήνυμα στις 31/12/2014 στις 20:17 @Sex
Δικιο εχεις σ'αυτα που λες δεν εχω και πολλες εμπειριες αλλα ενταξει.. ειχα τρομαξει οταν το ακουσα αυτο.. Οσο για το αλλο θεμα φοβαμαι λιγο να παω γιατι εδω ειμαστε σχετικα κλειστη κοινωνια (στην ουσια ολοι σχεδον γνωριζομαστε μεταξυ μας εστω και φατσικα) και ποτε δεν ξερεις, ειμαι και ανηλικη.. Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμενας και απορια
Μήνυμα στις 31/12/2014 στις 16:38 @Sex
Εχω διαβασει οτι σε καποιες γυναικες σπαει κατα την εγκυμοσυνη.. Εννοω οτι οσο ανοιγουμε απο κατω μετα οταν ανοιξει πολυ δεν νιωθουμε πολλα πραγματα. Τρομαξα οταν το ακουσα! Δηλαδη αν μια γυναικα ανοιξει παρα πολυ δεν σταματαει να νιωθει, ετσι? Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμενας και απορια |